Автор |
Съобщение |
BLUE FANATIC
Напреднал
Регистриран на: Нед Апр 30, 2006 2:34 pm Мнения: 77 Местоположение: София
|
Цитат: Не се заяждай,че ще ни изхвърлят от форума на свободното слово 
Няма бе, повечето са свестни; а може и да съм се заблудил 
|
Съб Апр 14, 2007 8:46 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Toва са фактите лесничей подуенски, а че ни няма на футболната карта това са си наши проблеми, толкова съм ви спувал че ми е омръзнало, омръзнало ми е и да печеля словестни двубои с неграмотни говеда - отсега мога да ви честитя победата и догодина живот и здраве 0-30 голова разлика, в групите на уефа обаче!! Айде отивай да решеш мустака на Борат.
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Съб Апр 14, 2007 8:47 pm |
|
 |
snake_eyes
Познат
|
jordas написа: Toва са фактите лесничей подуенски, а че ни няма на футболната карта това са си наши проблеми, толкова съм ви спувал че ми е омръзнало, омръзнало ми е и да печеля словестни двубои с неграмотни говеда - отсега мога да ви честитя победата и догодина живот и здраве 0-30 голова разлика, в групите на уефа обаче!! Айде отивай да решеш мустака на Борат. 17 гола ни вкараха най-добрите отбори в света,вие преди колко време видяхте такива грандове на стадиона ви?
|
Съб Апр 14, 2007 8:48 pm |
|
 |
BLUE FANATIC
Напреднал
|
jordas написа: отсега мога да ви честитя победата
Това ли е слависткия ДУХ за победа, РАЗОЧАРОВАН СЪМ
Тошко Колев е на това му викам ПРЕДАН левскар! Знае кога да си извади червен картон!
Ти за нашите мачове в Европа не бери грижа! Веднъж на 100 години могат да ни се паднат същите отбори в групите.
|
Съб Апр 14, 2007 8:51 pm |
|
 |
snake_eyes
Познат
|
jordas написа: отсега мога да ви честитя победата Не знам щом смятате,че футболистите ви лягат на всеки втори отбор,как по дяволите станахте слависти?
|
Съб Апр 14, 2007 8:54 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
|
snake_eyes написа: jordas написа: Toва са фактите лесничей подуенски, а че ни няма на футболната карта това са си наши проблеми, толкова съм ви спувал че ми е омръзнало, омръзнало ми е и да печеля словестни двубои с неграмотни говеда - отсега мога да ви честитя победата и догодина живот и здраве 0-30 голова разлика, в групите на уефа обаче!! Айде отивай да решеш мустака на Борат. 17 гола ни вкараха най-добрите отбори в света,вие преди колко време видяхте такива отбори на стадион ви?
аз щи призная че вече почти не помня кога за последно играхме в европа....помня мачът с Икарас Грифас и Тирол мисля че бяха тия австрийци от които паднахме, но това беше отдавна, 12 години безвремие и гавра, но това не са неща които ще обсъждам с вас, и присъствието ви поне за мен е нежелано, лесно е да си фен на казионните Лефски и Цска, аз съм горд че съм Славист и ще подкрепям отбора доколкото мога и в Б група, а ващо присъствие тук е нежелано поне за мен....след оня финал за купата и плачът на ваще журналистчета Лефски като отбор за мен не съществува.....вие сте сбирнак от дялани селяни и аз ви презирам!!
www.zone1913.com
|
Съб Апр 14, 2007 8:55 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
|
snake_eyes написа: jordas написа: отсега мога да ви честитя победата Не знам щом смятате,че футболистите ви лягат на всеки втори отбор,как по дяволите станахте слависти?
това което се случва от 12 години с нашия отбор е геноцид срещу нас, никога Славия не е била такава, както по времето на дебелия плужек, а съм славист защото ние сме велико дружество и идеята Славия е за цял живот, вие сте животински отбор и сте една неорентирана тълпа, Славия е нещо много свято за да го проумее говеждия ви мозък..
www.zone1913.com
|
Съб Апр 14, 2007 8:58 pm |
|
 |
BLUE FANATIC
Напреднал
|
Цитат: лесно е да си фен на казионните "Левски" и цска
Ти пък откъде разбра, че сме фенове на "Левски" само защото отборът е силен! Станахте смешни със вашият плач, как светът се е обърнал срещу вас и затова сте футболни анонимници!
|
Съб Апр 14, 2007 9:00 pm |
|
 |
snake_eyes
Познат
|
jordas написа: snake_eyes написа: jordas написа: Toва са фактите лесничей подуенски, а че ни няма на футболната карта това са си наши проблеми, толкова съм ви спувал че ми е омръзнало, омръзнало ми е и да печеля словестни двубои с неграмотни говеда - отсега мога да ви честитя победата и догодина живот и здраве 0-30 голова разлика, в групите на уефа обаче!! Айде отивай да решеш мустака на Борат. 17 гола ни вкараха най-добрите отбори в света,вие преди колко време видяхте такива отбори на стадион ви? аз щи призная че вече почти не помня кога за последно играхме в европа....помня мачът с Икарас Грифас и Тирол мисля че бяха тия австрийци от които паднахме, но това беше отдавна, 12 години безвремие и гавра, но това не са неща които ще обсъждам с вас, и присъствието ви поне за мен е нежелано, лесно е да си фен на казионните Лефски и Цска, аз съм горд че съм Славист и ще подкрепям отбора доколкото мога и в Б група, а ващо присъствие тук е нежелано поне за мен....след оня финал за купата и плачът на ваще журналистчета Лефски като отбор за мен не съществува.....вие сте сбирнак от дялани селяни и аз ви презирам!! "Левски" ви превъзхожда (с най-добри чувства го казвам) по всички показатели:публика,футболни качества,дух,брой спечелени мачове,купи,титли...Затова всеки,който ви го казва е нежелан тук.Няма да се учудя,ако утре не мога да вляза във форума 
|
Съб Апр 14, 2007 9:01 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
|
каква ти е тезата бе палячо...нищо не казваш, ти улигофрен ли си какво си, и на малките деца е ясно че под ръководството на дебелия сме обречени на пълна забрава и ще сме винаги в миманса, копираме успешно модела на "Ботев" с тая разлика че не сме изпаднали още!! Ако имаш да казваш нещо конкретно за самия мач казвай, а не ме дразни с присъствието си!
www.zone1913.com
|
Съб Апр 14, 2007 9:04 pm |
|
 |
|