Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 04, 2025 11:31 am

Отговори на тема  [ 110 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Следваща
 Славия - ""Левски"" 
Автор Съобщение
Напреднал
Аватар

Мнение 
Божо написа:
Затова значи при всяка възможност гледате да избягате от вашия стадион. Успех!

Когато не става за игра - ДА! НИЕ НЕ СМЕ МАЗОХИСТИ да си трошим краката!

Съб Апр 14, 2007 9:22 pm
Профил
Напреднал
Аватар

Мнение 
jordas написа:
аре вече тия администратори, модератори спят ли бе?? Малограмотни добитъци ще ни дават съвети и ще коментират Славия, си гледат топчо, мечо, кънчо, фичо, урсула, и други говежди примати!

Аз не виждам с какво ви обиждам!
Да взема да пиша че сте силни ли кво :?:
Все сте си абонирани за 5-6-7 място.

Съб Апр 14, 2007 9:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
фанатиче,успокой се малко,всичо в този мач е ясно...тези спорове са толкова безсмислени,че само си разваля човек очите пред монитора
със здраве и поздрави на никито петров от кюмюрджиев :lol:

Съб Апр 14, 2007 9:28 pm
Профил ICQ
Напреднал
Аватар

Мнение 
Kijani написа:
фанатиче,успокой се малко,всичо в този мач е ясно...тези спорове са толкова безсмислени,че само си разваля човек очите пред монитора
със здраве и поздрави на никито петров от кюмюрджиев :lol:

Аз спортно-технически спор не виждам! Пак се извадиха "побелелите снимки на добрата стара Славия" и пак силните са виновни че са силни и т.н.

Съб Апр 14, 2007 9:31 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
абе не може да се излезе на глава с вас.....не виждате ли че на никой не му се пише във форума, такава апатия е обзела всички, вие сега идвате да се дразните и да провокирате коментари....тоя мач е ясен на всички аз ви казах, надеждата ни е да паднем с по малък резултат, не виждаш ли че ни съсипва един човек, това не е Славия това е ВенциСлавия, какво искаш животно?? как би се чувствал ако вас 12 години ви мачкат и се подиграват с вас?? вие това не може да го проумеете, запитан какви са целите за следващия сезон на Славия, дебелия отговаря - същите, да играем добър футбол...какви коментари искаш, стигнахме до там да се молим да стане чудо и да ни спасят от този човек!! айде оставете ни, отивайте в вашия форум да коментирате евроуспехите и новата кола на малката перука!

Изображение
www.zone1913.com

Съб Апр 14, 2007 9:41 pm
Профил
Напреднал
Аватар

Мнение 
jordas написа:
абе не може да се излезе на глава с вас.....не виждате ли че на никой не му се пише във форума, такава апатия е обзела всички, вие сега идвате да се дразните и да провокирате коментари....тоя мач е ясен на всички аз ви казах, надеждата ни е да паднем с по малък резултат, не виждаш ли че ни съсипва един човек, това не е Славия това е ВенциСлавия, какво искаш животно?? как би се чувствал ако вас 12 години ви мачкат и се подиграват с вас?? вие това не може да го проумеете, запитан какви са целите за следващия сезон на Славия, дебелия отговаря - същите, да играем добър футбол...какви коментари искаш

Абе аз това за Венци свинята много добре го знам. Ама вие нали уж пазите "слависткия дух" а сте свалили гащи преди всеки сериозен мач.

Съб Апр 14, 2007 9:45 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение Re: Славия - ""Левски""
jordas написа:
bodzhov_zv написа:
В сряда продължава серията от тежки мачове. Ще е тежко без Колев. Дано останалите се мобилизират.

ти вобще чуваш ли се какво говориш???????? Тоя мач ми е ясен още от миналата година, отивам да псувам говеда и да излея негативната енергия! сасъд ЗА ЛЕФСКИ!!! И Боджов поправи заглавието те не са достойни да носят името на апостола - отбора им е ЛеФски!

Къде виждаш апостоли. Всичко е в кавички. това не е случайно.

Съб Апр 14, 2007 9:47 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
BLUE FANATIC написа:
jordas написа:
абе не може да се излезе на глава с вас.....не виждате ли че на никой не му се пише във форума, такава апатия е обзела всички, вие сега идвате да се дразните и да провокирате коментари....тоя мач е ясен на всички аз ви казах, надеждата ни е да паднем с по малък резултат, не виждаш ли че ни съсипва един човек, това не е Славия това е ВенциСлавия, какво искаш животно?? как би се чувствал ако вас 12 години ви мачкат и се подиграват с вас?? вие това не може да го проумеете, запитан какви са целите за следващия сезон на Славия, дебелия отговаря - същите, да играем добър футбол...какви коментари искаш

Абе аз това за Венци свинята много добре го знам. Ама вие нали уж пазите "слависткия дух" а сте свалили гащи преди всеки сериозен мач.

братле ти си малоумен и аз спирам да разговарям с теб!!Научи се да правиш разлика между Славия и ВенциСлавия!

Изображение
www.zone1913.com

Съб Апр 14, 2007 9:49 pm
Профил
Напреднал
Аватар

Мнение 
"Левски" НЕ Е ИМЕ, А Е ПСЕВДОНИМ :!:

Васил Иванов Кунчев по прякор "Левски" :!:

"Левски" е синоним на свобода, сила, непримиримост към несправедливостта, храброст, отстояване на морални ценности :!:
Всичко това е заложено още от съзаването на футболният клуб "Левски"! Това са ценностите на учредителите на клуба и това са РЕАЛНИ ценности, които не се пишат с кавички!
Все едно храбрият, смелият, силният да се пишат винаги с кавички!

Съб Апр 14, 2007 9:50 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
BLUE FANATIC написа:
Божо написа:
Затова значи при всяка възможност гледате да избягате от вашия стадион. Успех!

Когато не става за игра - ДА! НИЕ НЕ СМЕ МАЗОХИСТИ да си трошим краката!

Ех ти от сега подготвяш оправдания :D Я съдията, я терена, я че са ви КРИВИ КРАКАТА ...
Нормално е да не харесваме противниковите футболисти, а да са ни симпатичти като са в нашият отбор, вкарай малко мисъл в 1/16-тата си костен мозък от медуза да го разбереш!
Абе нема ли кой да прибере добитъка в обора???

jordas написа:
гешче няма кво да им правиш наколенки на тия животни, ние сме класи над тях във всяко едно отношение, да не ти цитирам по колко хора им ходина на герена на мачовете когато не вървяха..макс 300 човека, знаем ги какви фенове са, на финала за купата по волейбол в зала Христо "Ботев" студенски град преди колко години беше, 3 човека агитка и накрая избягаха, това е един жалък отбор ние сме повече от тях, винаги сме били и ще бъдем...ти си още много малък и съдиш по сегашното състояние, питаш ли ме мене като станахме шампиони и имаше 20000 хиляди на националния стадион тогава как се чувствах, за съжеление дебелия почти ни унищожи, но аз продължавам да твърдя че идеята Славия ще пребъде!!

Прав си, но не съвсем :) Смисъл за това, че мисля малко само в настояще време е така, защото все пак съм 89 набор, а от 3-4 години съм осъзнат фен на Славия.
То е логично като играта не върви публиката да намалява и най-накрая остават истинските фенове, точно за това казах, че истинките фенове са само част от Б сектор, другите са само туристи.
В моя клас има само добитък, единствен славист съм, и само ми разправят, че публиката ни била само семкари и пенсионери. Но тези семкари и пенсионери идват всеки мач, подкрепят отбора колкото могат, подхвърлят някоя и друга попържня към съдията, но са слависти от сума време и никога няма да се откажат от това.
Лесно е да си запалянко на силните, но трябва наистина да обичаш един отбор за да си му привържаник, независимо как се представя. Такива фенове на цска и "Левски" са малко. Дори тоя шашавия тука дето само флууди темата не се знае какъв е.
Независимо от каквото и да е ... То ще им дойде времето на Альоша и Венци, ще си върнеме старата слава рано или късно!
И, хора, тука някой спомена в друга тема, че имал много приятели слависти, които не идвали на мачове заради Венци и се зарекли да не идват докато не се махне! Ето това не са истински фенове за мен!

За това, хора, ако ОБИЧАТЕ СЛАВИЯ - ЕЛАТЕ И Я ПОДКРЕПЕТЕ! ЧАКАМЕ ВИ!

Съб Апр 14, 2007 9:52 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 110 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Следваща