Автор |
Съобщение |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
Мизерия,слабо,трагично,само отрицателни емоции от този мач,писна ми от некадърни треньори,писна ми всичко да е еднакво и нищо да не се променя,писна ви съдийски курви като Генов да се гаврят с нас,песна ми от марди в Славия и да се превръщаме в посредствен отбор от година на година,не знам вече кво да мисля и кво да правим...пълна гавра.
А Чорбата са най-жалкото комунистическо отборче с най-жалката игра,нямат място в 4-ката,но те както са създадени беславно и изкуствено,така ще бъдат заличени.
|
Съб Апр 14, 2007 8:03 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Сега гледах репортаж от мача абсолютна дуспа срещу Тошко Колев !!! както и след това трябваше да има и червен картон за георги илиев от чорбата , явно са се уплашили тия и боклука томов е действал ...

The Rise of the poisoned Youth
|
Съб Апр 14, 2007 8:20 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
генов курваря можеше да свири както първото положение в наказателното поле на чорбата срещу Тошко Колев,така и там където тунчев му вкара ебати рамото и пас си беше за дузпа.Но той Генов педераса манафски дси знае,че е боклук и долна подлога и винаги ще бъде некадърник
|
Съб Апр 14, 2007 9:30 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Не беше рамо , а лакът дуспа с жълт картон минимум 

The Rise of the poisoned Youth
|
Съб Апр 14, 2007 9:37 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Днес видях един страхлив отбор, с още по-страхлив, на всичкото отгоре и неориентиран треньор. За момента треньорската смяна е единственото, което може да се направи. Стига на боса да му се занимава с такива подробности.
|
Съб Апр 14, 2007 9:56 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Не знам, но аз видях нещо друго второто полувреме. Видях едно, за мен поне, не лошо лице на отбора.Бореше се много,искаше точката.Може би не ни достигнаха качества и не си повярвахме достатъчно. Добри думи за Емо Петров,Данчо Петков, Карата,Мечето и Илийката. За мен Орлинов се включи не чак толкова лошо,спечели картоните на Тодоров,показа техника,но и липса на опит.
Абсолютно заслужен червен картон на Тошко Колев и е повече от ясно защо беше изпросен. Спестена дузпа и червен на Георги Илиев.
Смешен гол за ЦСКА и наистина жалка тяхна игра.Все пак продължавам да твърдя,че трябва смяна на треньора или поне промяна на схемата ! Вън на Стойков,Джамбазов и подобни !
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Съб Апр 14, 2007 11:22 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Съб Апр 14, 2007 11:37 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
Za suzhalenie si prav..
O6te prez essenta Simonovic se skri na ma4ovete sre6tu Levski i CSKA, dokolkoto se se6tam .
Нед Апр 15, 2007 9:42 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Който няма желание да играе за Славия да се маха.По добре да играем с Емо Петров Ради Рангелов Орлинов Митко Воденичаров и другите младоци отколкото престарели звезди като Симонович да мислят за трансфер на Луната.Щях да забравя - и треньор който може да вдъхне самочуствие на момчетата.
|
Нед Апр 15, 2007 9:47 am |
|
 |
snake_eyes
Познат
|
sandokan написа: Za suzhalenie si prav.. O6te prez essenta Simonovic se skri na ma4ovete sre6tu Levski i CSKA, dokolkoto se se6tam . А какво печели Симонович от играта за тези два отбора?
|
Нед Апр 15, 2007 9:50 am |
|
 |
|