Автор |
Съобщение |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Стига глупости сте писали оставете ги да синеят от простотия , не случайно ги наричат говеда !!!
П.С. ПАЗЕТЕ СЕ ... ТЕ ИДВАТ ...

Съб Апр 14, 2007 10:02 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Това на Ричи родата ли е? 
|
Съб Апр 14, 2007 10:15 pm |
|
 |
Jim^Morrison
Пристрастен
|
_________________ Down from the glen came the marching men
With their shields and their swords
To fight the fight they believed to be right
Последна промяна Jim^Morrison на Съб Апр 14, 2007 11:16 pm, променена общо 1 път
|
Съб Апр 14, 2007 10:44 pm |
|
 |
rdd```````
Току що регистриран
|
пожелаам да стане ено добро дерби 
|
Съб Апр 14, 2007 10:55 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Още от днешния картон на Колев е ясен резултата мача - едно финно полягане ...
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Съб Апр 14, 2007 11:13 pm |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
На левскарите пишещи във форума, чието присъствие според мен преди този мач е добре дошло ако спазват добрия тон:
Разликата между повечето от нас и повечето от вас е, че ние не сме заблудени. В момента сте повече от нас в пъти като финансови възможностти, треньорско ръководство и "игра" - във всеки един смисъл на думата. Не мечтаем да ви бием както вие мечтаехте в Барселона например. И да бяхме на нивото ви по горепосочените показатели Сираков и Маджо щяха да се разберат както го правят от 1997 с малки изключения(когато Сирака не беше в Левски). А сега Чорни ще мине метър - даже няма смисъл да се бърка.
|
Съб Апр 14, 2007 11:47 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
jordas написа: аре вече тия администратори, модератори спят ли бе?? Малограмотни добитъци ще ни дават съвети и ще коментират Славия, си гледат топчо, мечо, кънчо, фичо, урсула, и други говежди примати!
досега не съм трил мнения на славист от форума... малко ти остава и ще си първия! осъзнай се и слез на земята! за разлика от теб тези момчета макар и с рогца на главите имат доста по културен непровокиращ тон към славистите. излез на вън или отиди на мач и там си изливай гнева, а не във форума!
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Съб Апр 14, 2007 11:48 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
аз ще съм първия бе, има нужда от новатори навсякъде, щом така си преценил трий....аз не крия че не харесвам как си вършите работата в форума, нито одобрявам това че сменихте начина за регистрация, но това си е моя гледна точка...., а относно говеждия отбор точно той толкова ни е върнал назад....последното нещо което бих направил е да се вслушам в размислите на някое рогато същество!!
пс. Ако мислиш че моя остър тон, на моменти силно провокиращ е допринесъл негативи на форума направо ми трий профила и да си правя собствен форум, айде лека!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Апр 15, 2007 12:09 am |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
jordas написа: аре вече тия администратори, модератори спят ли бе?? Малограмотни добитъци ще ни дават съвети и ще коментират Славия, си гледат топчо, мечо, кънчо, фичо, урсула, и други говежди примати!
Досега не видях по-някакъв начин да обиждат "СЛАВИЯ" или когото и да било от форума, камо ли да псуват. Какво искаш? Ей така, щото са левскари - дай да ги избием!? Ами то и баща ми е левскар. И какво, ако се регне във форума бан ли да му сложа?
|
Нед Апр 15, 2007 12:28 am |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Нед Апр 15, 2007 12:42 am |
|