Автор |
Съобщение |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
C/\ABuCTA написа: И за това едно БЛАГОДАРЯ на Тошко от мен!
И от мен!
_________________ 1913
|
Нед Апр 15, 2007 3:21 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
C/\ABuCTA написа: Така , че един вид Тошко говореше от наше име - феновете на Славия. И за това едно БЛАГОДАРЯ на Тошко от мен!
Браво на Тошето, ама ние после доста стабилно си му го казахме със скандирания 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Нед Апр 15, 2007 3:27 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Цитат: Голяма глоба ще отнесе десният халф-лек на ЦСКА Йордан Тодоров заради грубия си фаул, довел до червен картон при победата с 1:0 над "Славия". Освен санкцията от БФС той ще го отнесе и по вътрешния правилник. В 68-ата минута Тодоров игра изключително грубо срещу резервата на "белите" Орлин Орлинов край тъч линията. Освен Тодоров наказан за домакинството с ""Ботев"" в сряда е и Еуген Трика. http://www.segabg.com/online/article.as ... id=0002904
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Апр 15, 2007 10:58 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
С Тошко или без него, мача с "Левски" е ясен отвсякъде.
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Нед Апр 15, 2007 11:13 pm |
|
 |
matador
Напреднал
|
Пичове, излагате се! Тошко е професионалистът, феновете сме ние! Той трябва да говори от наше име като професионалист! Къде отиваме, ако почне да бие и рита всеки път, когато отборът е ощетен? Та тогава Славия неможе да събере пари само глобите да плаща!
Ако са тарикати, играчите да вадят максимума от всяка ситуация.
Специално искам да поздравя Йосиф за мнението му и да ви кажа, че мачът с "Левски" си е ясен отвсякъде. Даже ако искате можем и да се пробваме – според мене ще ни бият 2:0.
наистина се чудя на акъла на всички, които си дават пари за билети за тоя издухан футбол!
|
Пон Апр 16, 2007 12:02 am |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
BlackWind написа: Васко написа: единия от които е Чупето, другия не го познавам, но им се извинявам и на двамата, без обаче да си променям мнението си, че в момента имаме страхотен вратар за българските стандарти! Случката беше в резултат на гола с рикошет който му вкараха, а те скочиха да го плюят. Dosega ne sum wijdal mach, w kojto da ne psuwat nqkoj... 
Това плюене и псуване по собствения отбор НЕ е нормално и човешко - псевдо хора, псевдо слависти
Болни хора с такова поведение нямат място сред нашата публика 
|
Вто Апр 17, 2007 9:03 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Haide Belite написа: BlackWind написа: Васко написа: единия от които е Чупето, другия не го познавам, но им се извинявам и на двамата, без обаче да си променям мнението си, че в момента имаме страхотен вратар за българските стандарти! Случката беше в резултат на гола с рикошет който му вкараха, а те скочиха да го плюят. Dosega ne sum wijdal mach, w kojto da ne psuwat nqkoj...  Това плюене и псуване по собствения отбор НЕ е нормално и човешко - псевдо хора, псевдо слависти  Болни хора с такова поведение нямат място сред нашата публика 
Добре тогава искам тук и сега да ми заявиш мнението си за Ангел Стойков и дали си съгласен (ако мнението е негативно) да го търпиш още с бялата фланелка и колко време?
Пет Апр 20, 2007 11:45 am |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
C/\ABuCTA написа: Haide Belite написа: BlackWind написа: Васко написа: единия от които е Чупето, другия не го познавам, но им се извинявам и на двамата, без обаче да си променям мнението си, че в момента имаме страхотен вратар за българските стандарти! Случката беше в резултат на гола с рикошет който му вкараха, а те скочиха да го плюят. Dosega ne sum wijdal mach, w kojto da ne psuwat nqkoj...  Това плюене и псуване по собствения отбор НЕ е нормално и човешко - псевдо хора, псевдо слависти  Болни хора с такова поведение нямат място сред нашата публика  Добре тогава искам тук и сега да ми заявиш мнението си за Ангел Стойков и дали си съгласен (ако мнението е негативно) да го търпиш още с бялата фланелка и колко време?
1. За Ангел Стойков - мнението ми е негативно, НЕ съм съгласен да го търпя и един мач.
2. На Васко написаното - НЕ беше ли за отношение към Тодор Колев и Емо Петров? За мен двамата си вършат работата.
3. За съжаление освен Стойков - начело с треньора има и други, които нямат място на Овча Купел.
Но в случая става въпрос, например за:
- Спомням си случки в зала Универсиада - в периода, когато ставаха поред шампиони баскетбал жени на Славия - как малки деца /явно роднини/ се бяха обидили от хамалски псувни по играчките - пак от такива привърженици.
- последно на мой близък детето, което тренира футбол в Славия - се притеснило, защото му е е малоумен треньра в Славия и му иска втори път таксата 20 лева - и на детото му е неудобно да му каже, че вече тези пари са платени.
|
Пет Апр 20, 2007 1:11 pm |
|
 |
dvutsvetko
Пристрастен
|
_________________ punk, cici i narkotici
|
Пет Апр 20, 2007 4:31 pm |
|
 |