Автор |
Съобщение |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
BLUE FANATIC написа: Tony Adams написа: най-гнусните и прости фенове на света.  Изглежда имаш впечатления от много близо - през седмица на стадиона в Овча мисъл 
Наистина си нямаш идея от колко близо.  Как на всички са им виновни президента, министрите, политиците, турците, циганите, евреите, Европейския съюз, Съветския съюз, международното положение, глобалното затопляне и кризата с производството на соя в Латинска Америка. 
|
Пон Апр 16, 2007 8:28 am |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
BlackWind написа: jordas написа: аре вече тия администратори, модератори спят ли бе?? Малограмотни добитъци ще ни дават съвети и ще коментират Славия, си гледат топчо, мечо, кънчо, фичо, урсула, и други говежди примати! досега не съм трил мнения на славист от форума... малко ти остава и ще си първия! осъзнай се и слез на земята! за разлика от теб тези момчета макар и с рогца на главите имат доста по културен непровокиращ тон към славистите. излез на вън или отиди на мач и там си изливай гнева, а не във форума!
Абе защо ще триете мнение на славист бе!!!! Тия да ходят да си преживят в техния форум.
П.П. А впрочем аз отдавна бях забравил какво ми се случи в тоя форум с една темичка за Лефски, ама май почвам да си спомням... 
|
Пон Апр 16, 2007 8:32 am |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Абе стига с тия простотии бе...
Не били писали обиди, аз като им гледам постовете друго освен типична животинска простотия друго не виждам. Иначе не ми пука - така или иначе тая тема е за боклука, но понеже стана на въпрос...
Това е мойто мнение, но в крайна сметка за това са модераторите, за да преценяват кое да трият и кое не, малко или много трябва да им уважаваме мнението, особено като е обосновано. Просто въпрос на гледна точка.
Пон Апр 16, 2007 5:13 pm |
|
 |
snake_eyes
Познат
|
mishkar написа: snake_eyes написа: jordas написа: отсега мога да ви честитя победата Не знам щом смятате,че футболистите ви лягат на всеки втори отбор,как по дяволите станахте слависти? Поне си признавате,че винаги сте били втори отбор в тази страна (независимо кой е първи) , а 80 % от мачовете с нас си ги купувате, или ти е къса паметта, че мач който не сте уредили, поне аз не си спомням да сте взели. Дотам сте смешници, че историята помни как се уплашихте и предадохте, че още преди да свърши един мач за купата си излязохте с наведени глави водени от Лафчис. И още: ебати отбора на народа с президенти гърци, руски евреи и треньори от поне 10 държави... В обобщение,всяка наша победа срещу вас е купена,честните мачове винаги са печелени от Славия.Наистина ми се иска да ми покажеш съдийските грешки,по които съдиш кой мач е купен.
Кой е първи си личи по директните дербита,в които имаме положителна статистика срещу всички отбори от А група,освен Литекс,ако не се лъжа,но и това ще се поправи в последния кръг.
|
Пон Апр 16, 2007 6:58 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13217 Местоположение: SOFIA
|
snake_eyes написа: mishkar написа: snake_eyes написа: jordas написа: отсега мога да ви честитя победата Не знам щом смятате,че футболистите ви лягат на всеки втори отбор,как по дяволите станахте слависти? Поне си признавате,че винаги сте били втори отбор в тази страна (независимо кой е първи) , а 80 % от мачовете с нас си ги купувате, или ти е къса паметта, че мач който не сте уредили, поне аз не си спомням да сте взели. Дотам сте смешници, че историята помни как се уплашихте и предадохте, че още преди да свърши един мач за купата си излязохте с наведени глави водени от Лафчис. И още: ебати отбора на народа с президенти гърци, руски евреи и треньори от поне 10 държави... В обобщение,всяка наша победа срещу вас е купена,честните мачове винаги са печелени от Славия.Наистина ми се иска да ми покажеш съдийските грешки,по които съдиш кой мач е купен. Кой е първи си личи по директните дербита,в които имаме положителна статистика срещу всички отбори от А група,освен Литекс,ако не се лъжа,но и това ще се поправи в последния кръг.
Например онова 1-2 от есента на 2003 г. , с гола с ръка на Конзо. И в ответния мач през пролетта за 0-1. И двата мача бяха "меко" казано купени по един или друг начин.
|
Пон Апр 16, 2007 7:53 pm |
|
 |
snake_eyes
Познат
|
bodzhov_zv написа: snake_eyes написа: mishkar написа: snake_eyes написа: jordas написа: отсега мога да ви честитя победата Не знам щом смятате,че футболистите ви лягат на всеки втори отбор,как по дяволите станахте слависти? Поне си признавате,че винаги сте били втори отбор в тази страна (независимо кой е първи) , а 80 % от мачовете с нас си ги купувате, или ти е къса паметта, че мач който не сте уредили, поне аз не си спомням да сте взели. Дотам сте смешници, че историята помни как се уплашихте и предадохте, че още преди да свърши един мач за купата си излязохте с наведени глави водени от Лафчис. И още: ебати отбора на народа с президенти гърци, руски евреи и треньори от поне 10 държави... В обобщение,всяка наша победа срещу вас е купена,честните мачове винаги са печелени от Славия.Наистина ми се иска да ми покажеш съдийските грешки,по които съдиш кой мач е купен. Кой е първи си личи по директните дербита,в които имаме положителна статистика срещу всички отбори от А група,освен Литекс,ако не се лъжа,но и това ще се поправи в последния кръг. Например онова 1-2 от есента на 2003 г. , с гола с ръка на Конзо. И в ответния мач през пролетта за 0-1. И двата мача бяха "меко" казано купени по един или друг начин. Съдията не е видял ситуацията,мога да ти покажа как срещу нас действат съдиите.
|
Пон Апр 16, 2007 8:46 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Абе, не е видял. В тази ситуация имаше нарушение при високата топка, оттам тя отиде към Иванов, който беше на повече от метър в засада и после той я върна с ръка. Чак пък толкова да е бил кьорав, не е истина. А засадата на Благо Георгиев, когато вкара през първото полувреме веднага я видяха. Добре е, че сега ще свири чужденец, поне няма да бърка нарочно.
_________________ 1913
|
Пон Апр 16, 2007 8:50 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Гонзо тогава каза "...Е какво , като е ръка, това да не е балет..." Малеееееееее той е по-прост от редовите говеда, дори не знае точното значение на израза...
|
Вто Апр 17, 2007 10:00 am |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
|
Вто Апр 17, 2007 10:04 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
За мене най смешните мачове с лефски бяха 2та мача на герена дето два пъти ни биха с по 3:1 дето и двата мача Юлиян Гунчев и им изравняваше и всички се чудеха какво става даже и Жарко 

The Rise of the poisoned Youth
|
Вто Апр 17, 2007 1:03 pm |
|
 |
|