Славия - ""Левски"" - тема за мача
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
 Славия - ""Левски"" - тема за мача
Това е тема за мача.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
Последна промяна seth на Чет Апр 19, 2007 2:15 pm, променена общо 1 път
|
Нед Апр 15, 2007 12:45 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
И този мач съм го отписал,даже мисля и да не го гледам по TV ,защото като се нервирам няма как да ги напсувам тия злетаци.Жалко че съм на работа и няма да мога да си излея гнева на стадиона.
Андонов МУХАТА да пали мотора и по далече от Овча Купел 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Нед Апр 15, 2007 12:54 pm |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Супер, че тук ще може да говорим по същество. Миналата година по това време предвидих, че ще бием и бях най-близо до истината. Някои казват, че сините не се натегнали, но с това не съм съгласен. Сега обаче не съм оптимист - в атака сме много зле. Още повече без Тошко.. Смиятам, че трябва повече да наситим средата на терена, за да не изглеждаме трагично.
Альоша, тъпо копеле влизай във форума и се вслушай в съветите ни!
|
Нед Апр 15, 2007 12:56 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Митко Воденичаров ще ги накаже ! 

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Нед Апр 15, 2007 1:04 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Альоша Андонов, старши треньор на Славия: Получи се интересен сблъсък. Направихме всичко възможно по силите ни, но за съжаление отпаднахме физически заради сгъстения цикъл от мачове и не бяхме пълноценни.
Xa-Xa a срещу "Левски" какво ще првиме тогава,да отложиме мача за един месец па белкем си починат нашите "звезди" господин СТРАТЕГ 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Нед Апр 15, 2007 1:27 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
Асовете на "Левски" Елин Топузаков и Георги Петков вероятно ще пропуснат най-старото столияно дерби със Славия от следващия кръг на "А" група, предаде "Дарик радио".
Топузаков днес се подготвя на облекчен режим, а вратарят още не е готов да се включи в заниманията на "сините" Милан Коприваров е освободен от тренировки по лични причини.
Титуляр срещу Славия вероятно ще започне направилият отлично впечатление напоследък младок Николай Димитров. Стоилов определи Славия като силен тим, който притежава футболисти, заслужаващи уважение. Наставникът на "Левски" каза още, че съжалява за наказанието на Тодор Колев, който е прекрасен играч и ще липсва в този дерби мач.
Нед Апр 15, 2007 2:01 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Очаквам да играем много як бетон отзад и с малко късмет 0:0! Тва в най-добрия случай, иначе сигурно ще ни бият! А дано свърши 0:0, че съм назад в играта познай мачовете на Славия! 
Нед Апр 15, 2007 2:08 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
zissko написа: Альоша Андонов, старши треньор на Славия: Получи се интересен сблъсък. Направихме всичко възможно по силите ни, но за съжаление отпаднахме физически заради сгъстения цикъл от мачове и не бяхме пълноценни. Xa-Xa a срещу "Левски" какво ще првиме тогава,да отложиме мача за един месец па белкем си починат нашите "звезди" господин СТРАТЕГ 
Значи много добра подготовка са си направили ... ето защо не играят интертото, видят 4 мача за 2 седмици и умрат от зор
Ще е интересно срещу "Левски" ... само се чудя Воденичаров или Орльо ще трябва да вкарват за "победата" ни ...
Обикновенно системата ни е нещо от сорта на 5-4-1 или 4-5-1, естествено с по-малкото защитници играеме като домакини
А сега без Тошко може и да е 6-4-0 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Нед Апр 15, 2007 2:29 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Абе хора като гледам мача е от 16 часа тази сряда ... тия са малоумни ...!!!!!!!!!
Защо са го направили така незнам, но аз мисля да съм на стадиона, някой друг ще успее ли да дойде по това време?
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Пон Апр 16, 2007 2:57 pm |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
Пфф от 16 ли аз си мислих,че е от 15-еми нищо на линия съм с още 3-4 човека 
Пон Апр 16, 2007 3:16 pm |
|
 |
|