Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 11:58 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6 мнения ] 
 Официалният сайт на клуба след мача с ЦСКА 
Автор Съобщение
Пристрастен

Мнение Официалният сайт на клуба след мача с ЦСКА
Славия загуби с 0:1 на своя стадион от ЦСКА в дълго очакваното столично дерби. Пред около 7000 зрители, 5000 от тях " червени", "белите" и този сезон не спечелиха точка срещу 30-кратните шампиони. Мачът завърши с победа на "гостите", като през есента на "Българска армия" "Славия" понесе тежка загуба с 1:6. Гол в пролетното дерби вкара полузащитникът Йордан Юруков, който при неорганизирана добре атака на ЦСКА в 55-а минута ритна топката от около 25 метра към вратата на Емил Петров(най-добрият играч на Славия в мача), тя се удари в краката на няколко футболисти и премина едва -едва голлинията на сантиметри от десния стълб.

Славия игра равностойно и имаше своите шансове за гол. До равенство не се стигна, най-вече заради бранителят на Славия Георги Мечечиев, който трети сезон е признат боец в отбора, но няма отбелязан гол. В ситуацията, в която попадна в атака при 1:0 за противника, Мечечиев трябваше само да подложи крак, но би шут и топката отиде високо над напречната греда. Разстоянието от голлинията бе само 5 метра...

Впреки че Славия бе на терена 14 минути с играч повече, не успя да вкара гол във вратата на Ивайло Петров. Този футболист се "прочу" след мача с "Левски" миналата седмица, когато определи президента на БФС Борислав Михайлов и германеца Франц Бекенбауер за "любители на френската любов". Полуизвестният вратар на "червените" отнесе глоба от 5 хиляди лева. Срещу Славия обаче Ивайло пази добре и белите не можaха да му вкарат гол.

Реферът Антон Генов изгони за два жълти картона най-напред Йордан Тодоров в 70-а минута за две последователни подсичания на 18- годишния Орлин Орлинов, заменил Ради Рангелов, а 14 минути по-късно отстрани от игра и голмайстора на Славия Тодор Колев - за реплика Колев получи жълт картон, после за обида на рефера си заслужи и червен. Отборите доиграха мача с по 10 души.

В тази среща на старши треньора на Славия Альоша Андонов му се наложи да направи "волейболна" смяна. На почивката той пусна в игра Петър Кюмюрджиев на мястото на Костадин Джамбазов, а 22 минути по-късно го замени с Мартин Керчев.

Славия продължава да държи петото място в таблицата, конкуренти за него са отборите на Черно море, "Ботев" и Локо Пд.

Славия - ЦСКА 0:1

Голмайстор: Юруков (55)

СЛАВИЯ: Ем. Петров, Рангелов (52 - Орлинов), Караславов, Петков, Стойков, Джамбазов (46 - Кюмюрджиев, 78 - Керчев ), Симонович, Николов, Ил. Илиев, Колев, Мечечиев.

В групата за мача бяха още: Амбарцумян, Георгиевски, Павлов, Воденичаров.

Жълти картони: Кюмюрджиев, Симонович, Колев; червен картон - Колев.

Ето какво написа официалният сайт на ПФК Славия след мача с чорбата. Четете и не питайте има ли по-голяма подлога от "пресаташето" Боре Константинов.А и ръководството да допусне такива простотии да се пишат в този сайт,просто нямам думи.

Пон Апр 16, 2007 12:54 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
5000 червени :?: :?: :?: Аз на кой мач съм бил бе да го ева ?!

Пон Апр 16, 2007 1:17 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Chelsea написа:
5000 червени :?: :?: :?: Аз на кой мач съм бил бе да го ева ?!

Май и аз съм бил другаде :D
то сигурно общо не бехме повече от 3000 ... :roll:

Пон Апр 16, 2007 2:46 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
е вие не видехте ли каква навалица беше в Г сектор дето не им им вярва :lol: :lol: :lol:

Пон Апр 16, 2007 3:20 pm
Профил
Току що регистриран

Мнение 
тоя дето е написал тази статия е за убиване,не може в официалният сайт да се пишат такива гадости,ако ще да сме 3-ма слависти,няма право да го коментира изобщо,СКАПАН ЧЕРВЕН БОКЛУК.

Пон Апр 16, 2007 4:15 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
kosmes написа:
тоя дето е написал тази статия е за убиване,не може в официалният сайт да се пишат такива гадости,ако ще да сме 3-ма слависти,няма право да го коментира изобщо,СКАПАН ЧЕРВЕН БОКЛУК.

Що бе, добро си е сайтчето, там си хвалят чорбата, а тук увикват Jordas, че не се мазни на говедата. Всичко си ни е еврейско....

Пон Апр 16, 2007 6:25 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 6 мнения ]