Славия - ""Левски"" - тема за мача
Автор |
Съобщение |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Естествено, че искаме да намалим бройката на привържаниците на гостите, защо трябва да се чувстваме неудобно на собствен терен...
Защо гостите не отидат в сектора за гости, както е навсякъде? Защо някакви тикви ще ми седят под козирката и ще се заяждат с малки деца? Какво ще стане, ако някой път 100-200 слависти дойдат на вашия стадион седнат в средата на сектор "А"? Бъди справедлив и ми отговори честно! Ние сме си в правото да искаме, когато сме домакини да не се занимаваме с някакви ... Много слависти не идват, защото са улегнали, нормални хора и не им се занмава с глупости. Гостите ходят по 10% от капацитета на стадиона и седят в сектора за гости, това че при нас се случва нещо друго не е правилно и ще намерим начин да се преборим с него. Дали ще е със скъпи билети или по друг начин си е наша работа.
_________________ 1913
|
Сря Апр 18, 2007 8:46 pm |
|
 |
snake_eyes
Познат
|
Божо написа: Естествено, че искаме да намалим бройката на привържаниците на гостите, защо трябва да се чувстваме неудобно на собствен терен... Защо гостите не отидат в сектора за гости, както е навсякъде? Защо някакви тикви ще ми седят под козирката и ще се заяждат с малки деца? Какво ще стане, ако някой път 100-200 слависти дойдат на вашия стадион седнат в средата на сектор "А"? Бъди справедлив и ми отговори честно! Ние сме си в правото да искаме, когато сме домакини да не се занимаваме с някакви ... Много слависти не идват, защото са улегнали, нормални хора и не им се занмава с глупости. Гостите ходят по 10% от капацитета на стадиона и седят в сектора за гости, това че при нас се случва нещо друго не е правилно и ще намерим начин да се преборим с него. Дали ще е със скъпи билети или по друг начин си е наша работа. При положение,че заемате 1/2 от сектор А,не виждам защо,тези фенове,които искат по-хубава гледка,да не седнат на празната половина от сектора.
|
Сря Апр 18, 2007 8:49 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
|
snake_eyes написа: Божо написа: Естествено, че искаме да намалим бройката на привържаниците на гостите, защо трябва да се чувстваме неудобно на собствен терен... Защо гостите не отидат в сектора за гости, както е навсякъде? Защо някакви тикви ще ми седят под козирката и ще се заяждат с малки деца? Какво ще стане, ако някой път 100-200 слависти дойдат на вашия стадион седнат в средата на сектор "А"? Бъди справедлив и ми отговори честно! Ние сме си в правото да искаме, когато сме домакини да не се занимаваме с някакви ... Много слависти не идват, защото са улегнали, нормални хора и не им се занмава с глупости. Гостите ходят по 10% от капацитета на стадиона и седят в сектора за гости, това че при нас се случва нещо друго не е правилно и ще намерим начин да се преборим с него. Дали ще е със скъпи билети или по друг начин си е наша работа. При положение,че заемате 1/2 от сектор А,не виждам защо,тези фенове,които искат по-хубава гледка,да не седнат на празната половина от сектора.
Аз съм бил на много гостувания на вашия стадион, на които сектор "А" е бил полупразен, но ние не сме идвали да гледаме от по-удобно място, колега! Цената за нас е същата на вашия стадион - 5 лв.
Може би е празен, защото хората, които симпатизират на Славия са на малко по-високо ниво и не желаят да се разправят на стадиона. Изобщо обсъждаме нещо абсурдно. Лошото е, че някой път ще стане голям проблем и тогава на никого няма да му е добре.
_________________ 1913
|
Сря Апр 18, 2007 8:54 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Гледката от Сектор В (където са гостуващите) и Сектор А е една и съща.
За мача аз казах каквото имам да казвам - сасъд за Стойков,сасъд за Андонов,сасъд за "Витоша" 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Сря Апр 18, 2007 8:56 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
snake_eyes написа: Божо написа: Естествено, че искаме да намалим бройката на привържаниците на гостите, защо трябва да се чувстваме неудобно на собствен терен... Защо гостите не отидат в сектора за гости, както е навсякъде? Защо някакви тикви ще ми седят под козирката и ще се заяждат с малки деца? Какво ще стане, ако някой път 100-200 слависти дойдат на вашия стадион седнат в средата на сектор "А"? Бъди справедлив и ми отговори честно! Ние сме си в правото да искаме, когато сме домакини да не се занимаваме с някакви ... Много слависти не идват, защото са улегнали, нормални хора и не им се занмава с глупости. Гостите ходят по 10% от капацитета на стадиона и седят в сектора за гости, това че при нас се случва нещо друго не е правилно и ще намерим начин да се преборим с него. Дали ще е със скъпи билети или по друг начин си е наша работа. При положение,че заемате 1/2 от сектор А,не виждам защо,тези фенове,които искат по-хубава гледка,да не седнат на празната половина от сектора.
Добре бе, ти малоумен ли си? Човека ти обяснява нещо ти си държиш на своите глупости! Къде си видял ти по света фенове на гостуващ отбор да седят в сектор А на домакините, първото, което е и второ на миналия мач Славия - "Левски" (2:2) точно такива индивиди като вас ни замерваха с разни нещица и дядо ми (да е жив здрав човека на 85години ще стане) го уцелиха със запалка по главата, слава богу, че носеше мека шапка, иначе не ми се мисли... за какво си говориме прости, тва е все едно аз на дойда на Герена, да седна в сектор А и да те замерям... еми замисли се малко!!!
Сря Апр 18, 2007 8:57 pm |
|
 |
snake_eyes
Познат
|
Божо написа: snake_eyes написа: Божо написа: Естествено, че искаме да намалим бройката на привържаниците на гостите, защо трябва да се чувстваме неудобно на собствен терен... Защо гостите не отидат в сектора за гости, както е навсякъде? Защо някакви тикви ще ми седят под козирката и ще се заяждат с малки деца? Какво ще стане, ако някой път 100-200 слависти дойдат на вашия стадион седнат в средата на сектор "А"? Бъди справедлив и ми отговори честно! Ние сме си в правото да искаме, когато сме домакини да не се занимаваме с някакви ... Много слависти не идват, защото са улегнали, нормални хора и не им се занмава с глупости. Гостите ходят по 10% от капацитета на стадиона и седят в сектора за гости, това че при нас се случва нещо друго не е правилно и ще намерим начин да се преборим с него. Дали ще е със скъпи билети или по друг начин си е наша работа. При положение,че заемате 1/2 от сектор А,не виждам защо,тези фенове,които искат по-хубава гледка,да не седнат на празната половина от сектора. Аз съм бил на много гостувания на вашия стадион, на които сектор "А" е бил полупразен, но ние не сме идвали да гледаме от по-удобно място, колега! Цената за нас е същата на вашия стадион - 5 лв. Може би е празен, защото хората, които симпатизират на Славия са на малко по-високо ниво и не желаят да се разправят на стадиона. Изобщо обсъждаме нещо абсурдно. Лошото е, че някой път ще стане голям проблем и тогава на никого няма да му е добре. В сектор А традиционно има чичковци и дядовци,на които не им се ходи при агитката,съмнявам се някой от тях да тръгне на бой.
mitOO,на стадиона няма огради и ако някой е решил да се бие, няколко метра няма да са му пречка 
|
Сря Апр 18, 2007 9:03 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
|
Щом смяташ, че е нормално феновете на два отбора да бъдат в един сектор, не виждам, какво повече имаме да си кажем. Ще има проблеми занапред, ако не успеем да спрем това безумие.
_________________ 1913
|
Сря Апр 18, 2007 9:12 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
Биячо левскарски ,престани с твоите бръщолевици,скучен и досаден си!
Хубавото е че лека полека се започна процес на изкарване на животните от А сектор и депортиране към В и след известно влеме мисля,че ще имаме успех,както беше с чорбите мача.
А пък днес ми беше много неприятно как едно семейство слависти дете малко на 2-3 години с майка си и баща си с погнуса и огорчение се преместиха от страната където баха говедата в другата част на сектора,като бяха видимо изплашени-това беше точно мисля след първия гол!
Всичките говеда в масов гроб
|
Сря Апр 18, 2007 9:15 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Заемаме малко място - вярно е! Лефскарите са повече, дори най-много в България - вярно е! Славистите сме малко - вярно е! Но хората са казали :
- Прост народ - слаба държава! - вярно е!!!!
Е ТЕ ЗАТОВА СТЕ НАЙ-МНОГО ГОВЕДАТА, ЗАЩОТО НИ Е ЦЪФНАЛА ДЪРЖАВАТА!!!!!
По-въпроса за "А" сектор, гадно ни е, че идвате да ни смърдите, както и че идвате във форума ни пак да зловоните. Нали си имате форум, ходете там. Вярно, че средата е по-ограничена и няма какво смислено да прочетат там тримата полуграмотни илитерати-левскари, но какво да се прави - съдба, синя съдба...Кофти е да осъзнаваш, че спадаш към най-ограничената интелектуално прослойка по интереси, но какво да се прави - съдба, синя съдба...Кофти е на мач, когато няма с кой да се сбиеш, да го направиш помежду си (защото само за това си отишъл, а не да гледаш), но какво да се прави - съдба, синя съдба...
И понеже няма друг начин да разберете, че в нашия форум сте нежелани ви казвам на говежди език:
АБЕ Я СИ ЕБЕТЕ МАЙКАТА ОТТУКА 
|
Сря Апр 18, 2007 9:16 pm |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
присъствието на левскари в А сектор е нещо немислимо и мн ме изнерви!и миналта година стана така,дори по-лошо!за съжаление за да се промени по някакъв начин,това нещо,сигорно трябва да се стигне до някакъ инцидент-за съжаление така стават нещата в България...
Сря Апр 18, 2007 9:20 pm |
|
 |
|