Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Юли 02, 2025 7:27 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
 Славия - ""Левски"" - тема за мача 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
левскар гледаи сега въпросът е не да ги намалим а да ги прогоним от А сектор за да не стават ексцесии защото рано или късно на някои ще им писне и ще прежалят по един акт и няколко стотин лева и ще се стигно до голям проблем .При положение че имате на разположение сектор В които е не по малко лош от А сектор (с изклиучение на седалките де)но като гледка е едно и също.Добре нормално е да има и левскари в А сектор но да си седят и да си гледат мача а не да ми стават и да пеят там.Иначе колкото повече хора има по стадиона толкова по добре,идваите никои не ви е спрял.Колкото до нас аз лично съм ставал свидетел как слависти не ги пускат във В сектор ,като полицаите казват тука не е за СЛАВИСТИ те са в А сектор което се сещаш че е смешно 8)

Сря Апр 18, 2007 10:25 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
По принцип много наши ходят в сектор А, верно е. А на въпроса - ако чужди фенове дойдат в нашия А сектор, особено в по-напрегнат мач, сигурно ще стане проблемация, и това е верно. Тук сте в правото си да ви е неприятно. Аз на вашия стадион, пък и на който е да стадион като гост, обичам да съм си сред нашите, в агитката. Това, че някой левскар обаче предпочита да си купи билет за сектор А на ст. "Славия", ами плаща си човекът, има свободна продажба на билети, как можеш да го спреш?

Това с 10% квотите идва от Западна Европа, но там, както знаете, голяма част от стадионите са заети от абонаментни карти и всичко идва от там. При нас това животно все още е слабо разпространено! Освен това с ръка на сърце си признайте, че сте гледали европейски мачове от първенствата, в които гостуващите фенове са много повече от 10%!

Всеки случай 25 лв. за билет не е решение...точно тогава пък сума ти "чужди" фенове ще си купят билети за славистките сектори! оттам тръгна спора...

Както и да е, за пореден път - Успех! Отбор с история сте, а старо куче като мен не обръща внимание на обиди, лишени и от фантазия, а и от всякакви реални основания.

1985, 1988, 1993, 1994, 1995,
2000, 2001, 2002, 2006, 2007

Чет Апр 19, 2007 10:47 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Има и просто решение идват мачове с "Левски" и цска венци им продава билети само за в сектор и само там ги пускат ..

The Rise of the poisoned Youth

Чет Апр 19, 2007 12:54 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Добрата новина от мача е че Андонов май е изчерпал изцяло кредита на доверие пред ръководството.Търси се нов треньор - по всяка вероятност чужденец като се говори за сърбин доскоро треньор в Босна и Херцеговина.Ще поживеем ще видим.

Чет Апр 19, 2007 1:08 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Но се говори и за лаптоп-а :x

Чет Апр 19, 2007 1:16 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Оф тия сърби ... да не ми докарат Ратко №2?
Мисля, че като по начало нетрябваше да се гласува доверия на Андонов, много неопитен треньор е, трябваше веднага след напускането на Ратко да се търси възможно най-одачния вариант за отбора, а не за кюфталдо ...

Чет Апр 19, 2007 8:26 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Далеч съм от мисълта че Альошата е някакъв голям треньор, обаче дотук е загубуил срещу отбори, които са по-силни от нас. С чорбата е било малшанс. Ако сменяме треньора всеки 2 месеца, нищо няма да се подобри. Ако дойде някой анонимен сърбин, който никога преди не е стъпвал на мач в България, какво ще стане? Най-много да напълни отбора с измислени чужденци (основно сърби) и после да си замине при първите неуспехи или първото предложение от Сърбия.

Чет Апр 19, 2007 8:43 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
123 написа:
Добрата новина от мача е че Андонов май е изчерпал изцяло кредита на доверие пред ръководството.Търси се нов треньор - по всяка вероятност чужденец като се говори за сърбин доскоро треньор в Босна и Херцеговина.Ще поживеем ще видим.

Амин дай боже,да се маха тоя некадърник всеки мач ще ми играе с един нападател деба и жмульото.Дано да има нов тренер та да "контузи" Мумията :!: :evil:

Чет Апр 19, 2007 11:06 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Първо спрете да му обръщате внимание на snake_eyes защото така като го гледам той е на не повече от 15 години и още си мисли , че живота е сладък и Лефски са велики.
По въпроса за животинското присъствие в нашия сектор. Ами вижте чорбата колко в пъти по-културно се държаха. За това винаги са ми били по-симпатичните животни. Личи си , че са с 1 класа над говедата в това отношение. Иначе това да има други фенове в нашия сектор е недопустимо независимо дали се държат нормално или не. Както някой спомена накрая ще стане някъв инцидент с проливане на кръв и тогава вече куките ще се сетят да ги гонят оттам. Точно така става всичко в нашата държава - всичко е на принципа след дъжд качулка.
И сега да ви кажа за енда случка с говедата на техния стадион. Понеже 1 приятел живее в 1 от блоковете до Гейарена и решихме , че с него и още 1 славист ще ходим на мача. Той па се направи на интересен и вика аз съм си в квартала ще сложа шалче и ще седнем във В сектор. Е сложихме и тръгнахме през Гейарена да си вземем билети. Некви ни се смееха и викаха погледни ги тея ентусиасти и т.н. , което е нормално. Та взехме си билети и влизаме във В сектор и оттам като се почна с обидите , некви хора на по 30-40 години стават и тръгват към нас да ни бият, хвърлят семки по нас въобще да кажем , че е нормално въпреки хора на такава възраст да се връзват и да стават да се бият с 3 момчета на 20 години е смешно, но си спомням как изглеждат - точно некви хамали, простаци както някой беше казал по-горе хора от ниската прослойка на обществото. И накрая куките ни хванаха и ни сложиха в сектора за гости. Та ето това са говедата. Каквото и да се каже вече е казано и пак е малко... Кажете ми сега зашо пък ние трябва да ги търпим при нас. И като говеда ли трябва да се държим , че да се сетят някои хора да си свършат работата?! :?

Пет Апр 20, 2007 11:33 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Изобщо не съм съгласен, че има каквато и да било разлика между "сини" и "червени". Сега ти се е сторило така, защото в целия сектор "А" нямаше повече от 100 души от "ЦСКА", докато в предишните гостувания, когато бяха повече беше абсолютно същата простотия, както беше сега в сряда. АБСОЛЮТНО СЪЩИТЕ СА. За да отидеш на чужд стадион и да седнеш в сектора, където са домакините трябва да си много ограничен и нагъл, такива са и едните и другите.

Пет Апр 20, 2007 11:17 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 71 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Следваща