Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Гласят Йешич за треньор на Славия \?!?!?!?!?!\
Автор |
Съобщение |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Мисля, че е по-добре Йешич от колкото тоя гениален "тактик" Альоша ... все пак трябва да играеме футбол, а при Йешич мисля, че такъв играхме за разлика от положението при Хубчев, Достанич, Альоша ...
Няма да го сменят сега, веднага, но след края на сезона, то ако не Йешич някой друг ще заеме треньорският пост и то дано за поне 1 сезон да се представи успешно, че да остане повечко време
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Пет Апр 20, 2007 8:08 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Няма значение кой е тр. с тая политика и с тия футболисти...
|
Пет Апр 20, 2007 9:24 pm |
|
 |
KingDim
Пристрастен
|
Аууууууууу?!?!?!
Мен ако ме пита някой - не ни трябва 
|
Пон Апр 23, 2007 12:15 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Спешно трябва смяна на Альошата  нищо не става от него .А колкото до Йешич поне има някакви тактически виждания за играта но колко дълго ще се задържи ако дойде-божа работа 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Пон Апр 23, 2007 5:46 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
bodzhov_zv написа: Не знам каква инерция сме набрали при Достанич, след като сме взели едва 2 точки в седем мача от първите 4 отбора. Другите отбори са прекалено слаби и серии без загуби са съвсем резонни с оглед на програмата. Промяна е нужна, но само ако се тръгне по пътя към гонене на високи цели. За това трябва работа в няколко насоки - селекция, треньор, осигуряване на финансов комфорт. И Фъргюсън да дойде при това положение не можем да се надяваме на нещо съществено без да му бъдат предоставени възможности. Е, може и да вземем някоя и друга точица от "грандовете", обаче като цяло състоянието ще си остане същото. Йешич е по - добър вариант от Андонов, Хубчев, Достанич и тем подобните. Но самото му идване, без промяна на манталитета на ръководене на клуба, няма да доведе до нещо повече. да не забравяме, че и по негово време наред с достойнствата имаше няколко неприятни момента - снишаване с цел да не се класираме за УЕФА, пълнене на отбора с нищо не можещи чужденци от юго републиките.... но пък наред със загубите на точки, поне бихме ""Левски"", наложихме някои юноши, играехме много разнообразно и взехме големи победи. За петото място нямам съмнение, че можем да го вземем, защото програмата предполага още една минисерия без загуби. Стига да не кръводарим на някой от борещите се за оцеляване тимове.
Абсолютно съм съгласен с bodzhov_zv! Мисля , че Йешич е добър вариант и ще се радвам да сменят страхливеца Андонов.
Вто Апр 24, 2007 3:44 pm |
|
 |
|