Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Юли 01, 2025 10:25 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 93 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща
 Открито писмо във връзка с участието на Славия в Интертото 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Поздравления за писмото , наистина е добре написано :)

The Rise of the poisoned Youth

Пон Апр 23, 2007 12:54 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Дано има някакъв резултат от писмото!И дано стигне до Венци,поне да узнае мнението ни :x

Пон Апр 23, 2007 1:58 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ники аз вече си казах мнението за писмото което си написал...очаквам и се надявам НКС в най кратки срокове да предприеме нещо и да го разпространи до максимален брой медии, тази организация на която и аз съм редови член представлява всички Слависти от цяла България и е длъжна да реагира по съответния начин, защото това писмо и по специално стила му по никакъв начин не ни конфронтират излишно с ръководството, а по един много интелигентен начин демонстрират наща позоция. Важно е да се шуми около нас колкото е възможно повече защото по този начин показваме че сме живи и сме макар и малък фактор в този клуб, а и тези слависти които по един или друг начин са се отдръпнали от отбора през последните години може да бъдат приобщени отново към бялата идея. Дано постигнеме целта си а именно да изиграеме няколко мача в европа и да си донесеме малко радост пък били те и за турнира "Интертото".

Изображение
www.zone1913.com

Пон Апр 23, 2007 2:08 pm
Профил
Познат
Аватар

Мнение 
Радвам се, че подкрепяте идеята ми и се надявам някой от отговорните фактори в НКС да си изкаже мнението по въпроса.

Моята идея е да не се конфронтираме с ръководството, тъй като резултата от това няма да бъде положителен. Иска ми се написаното да достигне до тях и ще се радвам, ако се съгласят да дискутират въпроса с нас, като по този начин и ние и те ще чуем аргументите на отсрещната страна. Аз лично много се дразня от това, че постоянно се говорят общи приказким - участието е скъпо, нарушава подготовката и т.н. Нека ръководството обясни и подкрепи с цифри и факти тяхната позизия, ако те са достатъчно убедителни, може и да се съглася с тях (което не ми се вярва), но все пак в спора се ражда истината.

Пон Апр 23, 2007 3:12 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
БЪЛГАРИЯ СРЕЩУ ИТАЛИЯ ЗА ИНТЕРТОТО
gong.bg
23 април 2007 16:44

Българският отбор, който ще участва в Интертото ще играе срещу представителя на Италия, ако достигне до третия кръг на турнира, определи жребият на УЕФА, който бе теглен днес в Нион (Швейцария). Във втория кръг българският участник ще се изправи срещу победителя от двойката между Кипър и Македония.

Мачовете от първия кръг на Интертото са на 23/24 юни и 30 юни или 1 юли. Срещите от втория етап ще се играят на 1/8 юли и 14/15 юли, а от третия на 21/22 юли. 28/29 юли.

BOYS SOFIA ULTRAS

Пон Апр 23, 2007 3:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
По-перфектно просто не може да бъде,падаме се с "македонците",хем е близо,хем са доста под нивото ни,мачкаме ги и после налазваме в Италия за мач с Емполи,които според мен няма да успеят да задържат мястото си за зона УЕФА и Фиорентина ще ги измести,но пък ако не успеят мач Славия-Фиорентина звучи повече от якооо 8) НО нека пъво Венци Венци але се навие и тогава ще мислим.
П.П Стига с филмите :lol:

Пон Апр 23, 2007 4:17 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
:D И ще замерваме Лука тони и Муту с бетонни отломки !

Пон Апр 23, 2007 4:19 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Писмото наистина е добре написано. Но.. каква промяна очакваме с него? Венци си е бетонирал принципа че в интертото не играе и това е.

Пон Апр 23, 2007 6:06 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
и аз се вкарах във филма...дигаме се всички и мощно в македония, после в Флоренция 0-0, и на нашия стадион Тодор Колев в 80-та минута 1-0 и Славия в групите на Уефа....ОБАЧЕ за нас е по важно да обиграваме отбора срещу шамандура дюни и миньор раднево...., а иначе писмото трябва да бъде разпространено до края на тая седмица, щото при едно реми срещу Берое и тезата на писмото става безпредметна и никой няма да ни обърне внимание :!:

Изображение
www.zone1913.com

Пон Апр 23, 2007 6:33 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Е не му се дават за гостувания от евротурнирите, което са 2 нущувки, ако не и една, а може да плаща за лагери по 1 седмица ...
Според мен е добра идея и писмото е добре написано и обосновано! Трябва да се прати и да видиме какво ще стане!

Пон Апр 23, 2007 7:01 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 93 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща