Автор |
Съобщение |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Абсолютно.
Това е безумие. Нямам нищо против Стоилов да води националния, но... за два мача?!
Боже, боже... 
|
Сря Апр 25, 2007 10:55 pm |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
И ВСЕ ПАК ПРИЕ НАЙ - НАКРАЯ 
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Чет Апр 26, 2007 9:46 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
най-накрая един мъж да излезе и да каже, че Зоран е нещастник и че няма да го викне!!!!!! Не е нищо особено и не мога да разбера как толкова дълго време и то доста тренъори го викаха в националния. Евалата на Мъри!!! Казал е, че ще чупи и Божинов ако продължава да е същия кюфтак.Евала и за това!! Ако ще да извика 10 човека от "Левски" ако са във форма защо не..."звездите" ни трябва да знаят, че ако не играят хвърчат!!!!!
|
Чет Апр 26, 2007 11:39 am |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Той и Стоичков каза много неща и първоначално не викаше Пеев и Янкович, както и други чужденци. Мъри поне е само за два мача, така че дано наистина да викне най-доброто, което имаме и да вземем тези два мача. Който и да стане постоянен селекционер след това обаче, рано или късно ще почнат да му се бъркат и отново ще има съмнителни повиквателни.
|
Чет Апр 26, 2007 5:57 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
А що си мълчите за Илян Стоянов? Сигурно ще кажете, че е страхотен футболист! Аре стига глупости, аз повече няма да пиша в тая тема, защото само ще се нервирам, изказал съм си мнението за това, не ми се повтаря!
Чет Апр 26, 2007 7:02 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13210 Местоположение: SOFIA
|
назначението на мъри "за два" мача въобще не е случайно. почти сигурен съм, че при две победи "всенародната любов" ще принуди БФС да му продължи договора, а Сираков ще "даде благословия" той да съвместява поста с този в ""Левски"". И познайте тогава чии интереси ще се защитават?
|
Чет Апр 26, 2007 8:05 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Ясно е чии интереси ще обслужва, но ако не е той, ще ги обслужва някой друг вместо него. Ако спечели мачовете с Беларус и после бие румънците на Васил "Левски", с което ни класира, за мен не е толкова важно кой играе и кой не. В националния трябва да го съдим според представянето на отбора, а не по това откъде идва. И Пената е в отбора за късмет, значи тръгваме нагоре.
|
Чет Апр 26, 2007 9:49 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
mito00 написа: А що си мълчите за Илян Стоянов? Сигурно ще кажете, че е страхотен футболист! Аре стига глупости, аз повече няма да пиша в тая тема, защото само ще се нервирам, изказал съм си мнението за това, не ми се повтаря!
ми не си мълчите...ама колкото е пръчка той толкова са пръчки и всички останали защитници 
|
Пет Апр 27, 2007 10:24 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13210 Местоположение: SOFIA
|
Като гледам списъка с "чужденците", които Мъри е повикал за мачовете с Беларус, веднага се набива в очи липсата на Лазаров и Благо.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Май 12, 2007 2:05 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
И тази на Божинов 
Съб Май 12, 2007 11:14 am |
|
 |
|