Браво на всички присъствали на мача с Биройе!
Автор |
Съобщение |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
 Браво на всички присъствали на мача с Биройе!
Поздравления на всички, които решиха да изберат така важния мач с "Берое" пред последната среща с ЦСКА в серията за титлата...
Много е яко да недоволствате от Венци Стефанов и "Славия" АД и после да ходите да гледате същата тая фирма. БРАВО! Така със сигурност не сте изпуснали впечатляващите изяви на гения на Ангел Стойков или Пепи Кюмюрджиев. Видели сте игра, приличаща на тази на "Ман Юнайтед" вероятно. Не знам, аз не ходих на този мач.
В другия край на София имаше един тим, който втора поредна година се бореше за титлата (в случай, че някой не е разбрал). Тим, чиято най-перспективна млада състезателка е на...15 години. Обаче те едва ли имат нужда от нашата подкрепа. Я, да си ходим ние да гледаме гала-спектакъла на Мумията. Нищо, че в зала "Васил Симов" имаше 60 души агитка на ЦСКА, които подкрепяха неистово своите. Нищо, че славистките водеха в третия гейм 6:0 и имаха нужда от подкрепа за да задържат преднината. Нищо, че Емилия Николова нееднкоратно каза, че високо цени "бялата" подкрепа и за отбора щеше да бъде невероятно добре да има кой да вика за тях и да повдигне духа им, да ги накара да си повярват, че могат нещо. Да си спомнят, че имаха една загуба в шампионата, че два пъти биха ЦСКА, които сега три пъти поред ни победиха, че бяха без поражение от началото на календарната година...
Бе какво значение има?
Дайте да гледаме Мерлин Магьосника, още известен като "ухото на Венци" или с други думи - Ангел Стойков.
Защо да подкрепяме момичетата?
---
Тук искам обаче да поздравя поне тези, които дойдоха поне на един от трите мача във финала! Те знаят кои са, няма да ги изброявам.
Хайде, през сезона дори и да не сте били на мачове, разбираемо е... Но на финал...
Смешни сме, големите фенове, голямата агитка...
Последна промяна FeverNew на Съб Апр 28, 2007 11:38 pm, променена общо 1 път
|
Съб Апр 28, 2007 10:03 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ КАЗАНОТО .
АЗ НАИСТИНА ПРИСЪСТВАХ НА ТАКА НАРЕЧЕНИЯ "ГАЛА СПЕКТАКЪЛ"
НА "ТЕАТЪРА НА МЕЧТИТЕ" И НАИСТИНА МНОГО МЕ Е ЯД ЧЕ НЯМАШЕ С КОЙ ДА ДОЙДА НА ВОЛЕЙБОЛНИЯ МАЧ 
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Съб Апр 28, 2007 10:30 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
тука през изминалата седмица много неща се писаха и казаха,някакви гневни реакции,избухливи мнения и определения,които са меко казано несериозни,тъпо е някак си да се каже,че сме смешни при положение,че винаги сме имали присъствие на волейбол през последната година-две години,тъпо е да се каже,че сме смешни като миналата година се събраха 100 човека във Варна,също толкова тъпо е да се каже,че сме смешни,при положение,че на финала с Енерджи в 5-тата среща бяхме препълнили залата и такова шоу и подкрепа друга агитка дотогава не беше правила в зала на волейбол...да това са минали неща,но не са за пренебрегване мисля.Куца работа се е получило,но разбирам да няма подкрепа,но все пак е имало фенове и си е имало стабилна подкрепа,но кажи ми нормално ли е волейболен ФИНАЛ-ЖЕНИ,където в България посещаемостта на мачове е 25 човека на мач,да се играе финална серия в най-куцото време,в най-смотания час и в началото и в средата на седмицата,едва ли е чак толкова натоварен графика на волейболните мачове,че да не може да се играе събота и неделя,това не трябва да е оправдание,но трябва да се разбере,че не всеки е способен да дойде,нали?
не знам какво визираш,но днес бяхме на стадиона,първо защото поне за мен футболните мачове са по-голям приопитет,второ защото с момчетата имахме да правим важна работа по едни проекти,които ако те интересува ми пиши на лична,ще ти кажа с подробностите.Това е мое мнение,да излагация е,че не сме се събрали повечко хора,но е излагация и,че за втора поредна година се осираме на финала,въпреки че газим през сезона,жалко за момичетата,поне имаме явно възможности.
П.С ако нашето ръководство беше на място,щеше да предложи смяна на часа на мача поне,защото ние имаме футболен мач по това време,а чорбата нямат,ако имаха и те мач дали щяха да са толкова или щяха да са 10 човека.
П
|
Съб Апр 28, 2007 10:48 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Kijani тук няма да се съглася с теб ,че последните 1-2 години волейбола ни се радва на подкрепата ни! ДА ,варно е че имаше много хора във Варна и беше лудница в наща зала,но само в тези мачове,а в останалите?! Последно подкрепяхме безрезервно мъжкия състав в сезона когато изпуснахме титлата ,но взехме купата .. та този сезон на всеки домакински мач назависимо с койсъперник сме имаше доволна подкрепа(дори малка)!Може би доста хора се отказват да ходят през редовния сезон защото няма смисал като после има плейофи,но така ставаме на еднакъв принцип с животните - 'на финал сме..може да сме шампиони..дайте да ходим'
Както сам каза по те кефи футбола и в тва нема лошо, всеки си преценява на ФК ли е фен на волейбола ли е,на баскета или на квото ще.. въпрос на избор.
п.с. Стояне ,Фивър ..сигурно 3 пъти ми е по-болно от вас момчета за срама през тези мачове,но тва е положението!

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Съб Апр 28, 2007 11:32 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3228 Местоположение: Гетото
|
Само ми е интересно едно ... С тези мнения ще промените ли нещата или ще паднем на другите в краката !!! 
Съб Апр 28, 2007 11:37 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
няма за къде да се пада повече 10 човека на финал аз такова нещо не помня в живота си  колкото дали ще промениме нещо вероятно не но поне си изливам гнева някъде 
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Съб Апр 28, 2007 11:46 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3228 Местоположение: Гетото
|
Бате според мене не е мястото точно тук за изливане на гнева ... има къде по-приятни места за това 
Нед Апр 29, 2007 1:38 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Същото явление се наблюдава и в другите спортове. Например на европейското по борба, където целият отбор при класиците беше съставен от наши състезатели, нямаше нито един от т. нар. агитка. Може би мнозина от тези хора не познават по физиономия Гергов. Същото е и на републиканските първенства. В бокса също е така. Затова и Боби Георгиев напусна Славия. Така беше и на финала при ватерполистите миналата година.
Не е само волейбола. Затова няма смисъл от терзания. Кой каквото му е интересно, това гледа.
|
Нед Апр 29, 2007 2:53 am |
|
 |
danovsky
Пристрастен
Регистриран на: Съб Окт 08, 2005 11:24 am Мнения: 207 Местоположение: в сърцата на хиляди жени...
|
Момчета защо така гневно???Единствения спорт ,който ми харесва е футбола,не разбирам зашо трябва насила да ходя на волейбол и да не гледам, куцият в момента,отбор на който симпатизирам ,и на който посешавам всички домакинства и почти всички гостувания???Смея да твърдя ,че съм фен дори запален и това означава ли че трябва да посешавам всички състезания на СК Славия?
Болно ми е за вече толкова дългото "моментно "състояние на отбора ми ,но продължавам и ще продължавам да го гледам дори и да играе във Б или В група.
МИР БРАТЯ!!!
_________________ За риболов от маса и жена ставам......

|
Нед Апр 29, 2007 7:31 am |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Fever-e, Стояне и Тото- вече прекалихте то не беха излиания то не беше чудо- ясно ни е на всички какво е положението и тн- обаче не е това начина. А и Стояне като така горещо апелираше за мача в събота защо си бил на футбола има ли смисъл да ти цитирам едно твое мнение в което казваш че футбол за тев в събота няма ???? Сега айде малко мерете тези приказки !

ВИНАГИ С ВАС !
|
Нед Апр 29, 2007 1:28 pm |
|
 |
|