Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 11:43 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 90 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Следваща
 Локомотив София - Славия 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
EAST SIDE OF SF написа:
mito00 написа:
EAST SIDE OF SF написа:
Пичове не се превъзбуждайте толкова-това че сме паднали от чорбата на Армията не значи, че ще можете да измъкнете нещо в Надежда. Мачовете с вас се развиват по един и същ начин бием ви у дома и падаме на Овча-не вярвам и този път да има изненада.
2:0 за Локомотив няма нужда да се разкарвате на празно до Буфер Парк :lol: :lol: :lol:

Ох божеее, за кво цапаш темата? :wink:

Айде ако обичаш ми обясни с какво толкова ви оцапах темата?

Ми само защото се регваш тук и дразниш, пиши там у илиенския форум, ако изобщо има такъв и мълчи... моля те...

Пон Апр 30, 2007 3:46 pm
Профил WWW
Напреднал

Мнение 
matador написа:
Как може да искате де изгонят мазача Караджинов?!?? вие луди ли сте? Съдиите са все с тях, голямо бутане ги бутат, но като се срещнат с истината, се видя докъде са. Чорбичките трябваше да им вкарат поне 6 гола, да ги видя тогава големите илиенски шампиони. Айде да ги ударим яко тия боклуци! АЙДЕ БЕЛИТЕ, САМО СЛАВИЯ!

Батка, ти какво взимаш? :roll:

Пон Апр 30, 2007 3:47 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
mito00 написа:
EAST SIDE OF SF написа:
mito00 написа:
EAST SIDE OF SF написа:
Пичове не се превъзбуждайте толкова-това че сме паднали от чорбата на Армията не значи, че ще можете да измъкнете нещо в Надежда. Мачовете с вас се развиват по един и същ начин бием ви у дома и падаме на Овча-не вярвам и този път да има изненада.
2:0 за Локомотив няма нужда да се разкарвате на празно до Буфер Парк :lol: :lol: :lol:

Ми само защото се регваш тук и дразниш, пиши там у илиенския форум, ако изобщо има такъв и мълчи... моля те...

Пич прочети ми мнението и ми кажи какво точно съм дразнил. Давам си прогнозата за мача и това е, явно са ти се насъбрали проблеми на главата и затова си малко поизнервен. Както и да е

Пон Апр 30, 2007 3:50 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Малко по-спокойно! Човекът досега никого от нас с нищо не е обидил, какво ви става, та се държите като животните? Ако обиди, ще му се изтрият мненията и толкова, ако се държи нормално, както досега, какъв е проблемът? Толкова ли е страшно феновете на два отбора, които ще играят помежду си да обсъдят мача, ако се въздържат от грубости?

Не съм оптимист преди мача, но всичко се случва, ще отидем ще повикаме, пък каквото стане. Локото паднаха лошо от чорбата и ако имаме късмет това може да им се отрази за предстоящия мач, макар че не ми се вярва много.

Пон Апр 30, 2007 4:50 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
EAST SIDE OF SF написа:
mito00 написа:
EAST SIDE OF SF написа:
mito00 написа:
EAST SIDE OF SF написа:

Пич прочети ми мнението и ми кажи какво точно съм дразнил. Давам си прогнозата за мача и това е, явно са ти се насъбрали проблеми на главата и затова си малко поизнервен. Както и да е

Сори, прав си, поизнервен съм, щото имам проблеми с жена ми! А и както виждаш любимия отбор не върви, а и имаше доста случаи на хора, които влизат тука (главно говежди) и дразнят, неко по-добрия победи! :) :) :)

Пон Апр 30, 2007 7:08 pm
Профил WWW
Напреднал

Мнение 
Божо написа:
Малко по-спокойно! Човекът досега никого от нас с нищо не е обидил, какво ви става, та се държите като животните? Ако обиди, ще му се изтрият мненията и толкова, ако се държи нормално, както досега, какъв е проблемът? Толкова ли е страшно феновете на два отбора, които ще играят помежду си да обсъдят мача, ако се въздържат от грубости?

Не съм оптимист преди мача, но всичко се случва, ще отидем ще повикаме, пък каквото стане. Локото паднаха лошо от чорбата и ако имаме късмет това може да им се отрази за предстоящия мач, макар че не ми се вярва много.

Хубаво е, че има хора които разсъждават по този начин. Форумите не са за избиване на комплекси, а просто да се обсъдят мачовете за другото ще се види на терена(а за превъзбудените типове и по улиците). Това е!

Пон Апр 30, 2007 8:12 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
mito00 написа:
EAST SIDE OF SF написа:
mito00 написа:
EAST SIDE OF SF написа:
mito00 написа:
EAST SIDE OF SF написа:

Сори, прав си, поизнервен съм, щото имам проблеми с жена ми! А и както виждаш любимия отбор не върви, а и имаше доста случаи на хора, които влизат тука (главно говежди) и дразнят, неко по-добрия победи! :) :) :)

ОК!

Пон Апр 30, 2007 8:13 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
EAST SIDE OF SF написа:
Хубаво е, че има хора които разсъждават по този начин. Форумите не са за избиване на комплекси, а просто да се обсъдят мачовете за другото ще се види на терена(а за превъзбудените типове и по улиците). Това е!

Кои са играчите, които играят в дясната ви зона и по-специално в центъра и атаката?

Защо "East Side"? Вашият стадион откъдето и да го погледнем е в северната част на София.

Пон Апр 30, 2007 8:57 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
Божо написа:
EAST SIDE OF SF написа:

Кои са играчите, които играят в дясната ви зона и по-специално в центъра и атаката?

Защо "East Side"? Вашият стадион откъдето и да го погледнем е в северната част на София.

В атака предимно играем с Генков и Антунович(преди да се контузи Джилас също игра няколко мача), като халфове играят Караджинов- опорен, Ицо Коилов, Марчо Дафчев и по фланговете се включват Димо Атанасов и Малин Орачев. Това поне за мен е оптималната халфова линия. Що се касае за "изток-запад" мога да те уверя, че въпреки че Локомотив по традиция е от севрната част на София в обратната противоположност живеят доста здрави фенове на отбора, които са неизменно на всеки мач. Живея в източната част на София и затова може би дори малко случайно си избрах тоя ник

Вто Май 01, 2007 2:57 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
bodzhov_zv написа:
Е то, ако погледнеш християнските календари, всеки ден е някакъв празник.
Мен пък ме радва това, че може би без да искат са възприели английската традиция да има мачове на празниците, за да може хората да са свободни и да отидат.

Да ама англичаните не пекат агнета, а нарежат залоения салам и сварените картофи и ....
А тука си е друго,ако питате мен, и на следващия ден не трябва да има нищо :lol:

Вто Май 01, 2007 7:19 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 90 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Следваща