Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 12:58 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
 Орлинов се излага пред "7 дни спорт" 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Орлинов се излага пред "7 дни спорт"
Орлин Орлинов:
Напих се от радост след гола

Впечатляват ме брюнетки, които обичат секса, откровен е нападателят

Младият нападател на Славия Орлин Орлинов имаше успешна седмица. В сряда талантът се разписа за младежкия национален отбор срещу Македония. Онзи ден пък талантът вкара срещу Берое първия си гол за Славия, който се оказа и сефтето му в "А" група. Феновете на Овча купел вече виждат в Орльо, както галено го наричат, новата звезда на тима.

- Орлине, разкажете от къде сте и кой е родният ви отбор?
- От село Галата съм. Юноша съм на Олимпик. В този отбор направих първите си стъпки във футбола. Президентът на тима Страхил Димчев пръв ми подаде ръка. Той беше и мой мениджър. На 13 години заминах за Турция, където бях в Аданаспор. На 16 години се озовах в Литекс.
- Кой ви насочи към футбола? На кой отбор сте фен?
- Като малък баща ми искаше да ставам борец. Той е бил състезател по борба и имаше желание и аз също да се занимавам със спорт. На мен обаче борбата не ми се удаваше. Така се насочих към това, което мога да правя най-добре. От малък съм левскар. Само "Левски"!
- Защо не успяхте да се наложите в Литекс?
- И аз не знам. Треньорът Люпко Петрович ме харесваше много. В Ловеч обаче явно влияят други фактори. Не ме взимаха в групата и почнах несъзнателно да правя глупости. Ходех по дискотеки, не мислех за футбол. Заради това се и махнах от Литекс.
- Смятате ли, че в Славия може да тръгнете по пътя на Благой Георгиев, Чавдар Янков и Митко Рангелов?
- Разбира се, към това се стремя. Искам колкото е възможно по-бързо да се наложа в Славия и дай Боже, после в по-голям отбор. Може и в България, може и в чужбина.
- Вкарахте първия си гол в "А" група. Какво е усещането и отпразнувахте ли събитието?
- Много се радвам. В досегашните мачове на Славия все нещо не ми достигаше да се разпиша. Често бях на косъм от гола, но нямах шанс. Щастлив съм, че в един много труден мач срещу Берое успях да вкарам. Снощи (б.а. - събота) с Ивелин Попов се напихме от радост. Той ми е на гости в Галата. Правехме си нашите глупости. Не ми дава обаче да разказвам.
- 3 дни по-рано отбелязахте и за младежкия национален отбор срещу Македония. Може ли да се главозамаете?
- Не мисля, че това ще стане. Гледам да съм сериозен в тренировките. Хубаво е, че играя и вкарвам, но не трябва да се задоволявам с постигнатото. Занапред съм си поставил по-високи цели. Селекционерът Александър Станков ме предупреди да не си вирна главата. Каза ми да тренирам сериозно в Славия и може да ме пуска титуляр.
- Докъде стигат амбициите ви в Славия?
- Футболист съм на Славия и се стремя да давам най-доброто от себе си за тима. Засега не сме отбор, който преследва титли и купи. Целта е да се налагат млади футболисти, които после да се продават в чужбина. При моята възраст тази политика на клуба ме устройва.
- На кой европейски отбор сте почитател и от кой футболист се учите?
- Харесвам латинския стил на игра. Любимият ми отбор е Реал (Мадрид). Харесвам футболисти, които флиртуват с топката. Попивам от финтовете на Кристияно Роналдо. Бразилецът Роналдо също ми харесва.
- Какъв човек сте извън терена?
- Добър човек съм. В повечето случаи съм спокоен. Стигал съм обаче и до бой. В Ловеч някои хора ме гледаха накриво. Завиждаха ми и ме дразнеха. Сега в София не е така. Проблемът ми е, че понякога избухвам на терена. Изнервям се и главата ми изключва. Все едно не съм аз.
- Какво обичате да правите в свободното си време?
- Обичам да се виждам с приятели, да ходим на дискотеки. Държа на семейството ми и се чувствам добре, когато съм с тях. Това е най-важното нещо в живота.
- Имате ли приятелка? Какво трябва да знаят за вас момичетата, които искат да ви впечатлят?
- Сериозна приятелка нямам. Имам си мои приятелки, с които съм ей така, без ангажименти. Естествено, падам си по хубавите момичета. Да е с черна коса и да обича секса.

Иво Цукев

Изображение

http://www.7sport.net/archive7ds/2007/0 ... 669_23.htm

Вто Май 01, 2007 4:46 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
:roll: Голямо леке е и Орльо! :evil:

Вто Май 01, 2007 4:54 pm
Профил ICQ
Пристрастен
Аватар

Мнение 
plashim se :shock:

Вто Май 01, 2007 4:59 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Леке ,говедо ... ама поне играе засега :roll:

BOYS SOFIA ULTRAS

Вто Май 01, 2007 5:09 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Цитат:
Засега не сме отбор, който преследва титли и купи. Целта е да се налагат млади футболисти, които после да се продават в чужбина.

WC вече е увредил мозъчно и футболистите. Всички повтарят това като заклинание. Като че ли ако спечелят някоя купа, ще им изсъхнат краката.

Вто Май 01, 2007 5:21 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Да, говедо е и да, тъпо е да се изцепиш пред национален спортен ежедневник че си се напил от радост след първия гол. Още по-тъпо е да обявиш, че Славия не те интересува, освен като трамплин към Герена или чужбина. Но момчето поне е откровено, не ръси клишета и засега играе. За мен това е важно - да вкарва, да печели дузпи, да пробива и извежда Колев.

Вто Май 01, 2007 6:14 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ц-ц-ц-ц ... Ники Петров №2 ... абсолютна излагация, защо попадаме напоследък на такива талантливи младежи без акъл в главата!
Поне играе, ама то и никито играеше в началото, ама сега играе при младежите ...

Вто Май 01, 2007 7:02 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Цитат:
От малък съм левскар. Само "Левски"!

Lele, niamam dumi !!!!! :x

Вто Май 01, 2007 7:41 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Какво сте очаквали, да бъде славист ли? Такива почти няма сред нашите юноши, вие искате да има слависти в юношите на Галата. Евала на пича, че играе със сърце за Славия, дава от себе си, честен е, не е някой лизач на задници! Освен това е от Реал, което е важно за играч на Славия :lol: :lol: :lol:

Вто Май 01, 2007 8:35 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Божо написа:
Какво сте очаквали, да бъде славист ли? Такива почти няма сред нашите юноши, вие искате да има слависти в юношите на Галата. Евала на пича, че играе със сърце за Славия, дава от себе си, честен е, не е някой лизач на задници! Освен това е от Реал, което е важно за играч на Славия :lol: :lol: :lol:

Абсолютно подкепям. Искрен е, играе добре. Дреме ми, че е за "Левски" ... ако в сегашния ни отбор има над 10 играча, които да милеят за отбора,аз главата си режа! Щом играе обаче не ми пречи - да говори и прави каквото си иска,но да дава всичко от себе си с бялата фланелка ;)

САМО СЛАВИЯ!

Вто Май 01, 2007 9:45 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща