Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 8:02 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
 Интервю с Тодор Колев 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Интервю с Тодор Колев
Ето интервю с ТОДОР КОЛЕВ (умишлено изписвам името му с главни букви):

Възможно е да се преборя с Генков за голмайсторския приз, ще вземем точки на Локо (Сф), надява се таранът

Нападателят на Славия Тодор Колев е един от най-добре представящите се футболисти в състава на "белите". Бившият играч на "Левски", "Марек" и "Спартак" (Пл) не спира да бележи през този сезон, като с отбелязаните 15 попадения в "А" група е подгонил лидера в голмайсторската класация Цветан Генков. Броени дни преди двама от най-добрите ни нападатели да се изправят един срещу в столичното дерби между Славия и Локо (Сф), "Меридиан Мач" разговаря с Тодор Колев за двубоя с "червено-черните", за ситуацията в най-стария столичен клуб и надеждите му за място в националния отбор.

- Тошко, след по-малко от седмица ви предстои изключително важен двубой с Локо (Сф). Какво очакваш от столичното дерби?

- Очакванията ми определено са свързани с един доста тежък мач. Локомотив е изключително добър отбор, който въпреки загубата от ЦСКА в последния кръг не случайно дели втората позиция с "червените". [b]Според мен обаче и ние си имаме своите шансове и затова съм убеден, че ще им вземем поне една, ако не и три точки. Славия неведнъж е доказвала, че може да обърка сметките на високо целещите се отбори.

- Кой според теб има най-големи шансове за титлата?

- Все още е много рано да се каже. И трите отбора в челото на класирането имат своя шанс. Поради тази причина съм убеден, че в оставащите пет кръга до края на първенството ще бъде много интересно. Моето мнение обаче е, че

"Левски" е най-близо

до титлата

- Можеш ли да се пребориш с Цветан Генков от Локо (Сф) за голмайсторския приз на "А" група?

- Напълно е възможно. Не съм си поставял за цел непременно да го направя. За мен е по-важно Славия да върви напред и да играем колкото се може по-добре. Ако все пак спечеля приза, ще остана много доволен. Това е изключителна награда за труда на всеки футболист, който играе в предни позиции.[/b]

- Какви са личните ти цели с екипа на Славия?

- Да играем все по-добре, да показваме хубав футбол, че да се върнат и хората по трибуните, да взимаме точки от грандовете и всички отбори да се съобразяват с нас.

- Защо според теб Славия не можа да направи нищо запомнящо се през последните години?

- Явно

нещо пречи

на отбора,

нещо ни сковава

Още докато играех в "Левски", наблюдавах положението при "белите", но нямам отговор за това. Не мога да си го обясня. Надявам се с времето нещата да се оправят и всичко да си дойде на мястото.

- Ще останеш ли в Славия?

- Имам договор с клуба и смятам да го изпълня докрай.

- Отборът не е ли тесен за твоите възможности? Имало ли е оферти от други клубове за теб?

- Имаше две-три оферти за мен, но не желая да споменавам имена, за да не се появяват спекулации относно бъдещето ми. Президентът на клуба Венцислав Стефанов реши, че съм нужен на отбора, и затова предпочете да ме задържи в Славия.

- Как предпочиташ да играеш - сам в атака или с партньор?

- Нямам никакви предпочитания за това. Преди в "Левски" съм играл с партньор в атаката и пак се представях много добре, сега в Славия в повечето случаи съм сам в нападение и също се представям задоволително, така че нямам проблеми. Треньорът решава кое е по-добро за отбора, а ние футболистите сме длъжни да изпълняваме неговите наставления.

- Какво е мнението ти за по-младите твои съотборници в "Овча купел"?

- Момчетата са много талантливи, имат качества. Славия вади много талантливи състезатели, не един и двама големи футболисти са излезли от "бялата" школа, така че се надявам и сегашните млади момчета в отбора да допринесат за доброто представяне на Славия.

- Какво ще ги посъветваш?

- От личен опит мога да им кажа да наблягат само на футбола, да не се увличат по-външни фактори, бъдещето е пред тях и всичко е в техните крака. Когато се трудиш и си максимално съсредоточен,

рано или късно

съдбата ще

те възнагради

- Очакваш ли новият национален селекционер Станимир Стоилов да те повика за предстоящите мачове на представителния ни тим срещу Беларус?

- Надявам се, за всеки футболист е голямо признание да защитава цветовете на родината си, но за това решава само Станимир Стоилов, ако той прецени, че съм му нужен, аз съм готов да се отзова на повиквателната и да помогна с каквото мога.

- Защо предишният селекционер Христо Стоичков не те викаше в отбора?

- Не ми се говори по тази тема. Имаше други интереси по това време в националния. Поради тази причина се отказаха и няколко от най-добрите ни играчи. Затова и не можахме да се класираме на световното в Германия.

- Кое европейско клубно първенство ти е любимото?

- Испанската Примера дивисион. Там се играе доста динамичен и красив футбол.

- Имаш ли любим европейски отбор?

- Харесвам няколко отбора, но точно определен любим тим не бих казал, че имам.

http://www.meridianmatch.bg/?id=12579

Ето това са думи на играч, който истински държи на "Славия" и привържениците. личи си, че интервюто е дадено от истински мъж, а не от някой от многобройните страхливци, които гледат да се харесат на всички, само не и на привържениците на отбора.

Сря Май 02, 2007 2:37 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Орлинов заслужава най - малкото да продеде един много сериозен разговор с ръководството.Ако наистина така приема отбора на Славия да си взима сакчето и да си тръгва.Ако аз бях на мястото на ВС щях да го попитам за имената на поне трима от отбора достигнал полуфинал за КНК и в случай че Орлин не може да отговори / в което дълбоко се съмнявам/ да му се посочи вратата.

Сря Май 02, 2007 2:53 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
123 написа:
Орлинов заслужава най - малкото да продеде един много сериозен разговор с ръководството.Ако наистина така приема отбора на Славия да си взима сакчето и да си тръгва.Ако аз бях на мястото на ВС щях да го попитам за имената на поне трима от отбора достигнал полуфинал за КНК и в случай че Орлин не може да отговори / в което дълбоко се съмнявам/ да му се посочи вратата.

Ти питай Венци същото и :lol: :lol: :lol:

Сря Май 02, 2007 3:40 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Да, ама това е интервюто с Тодор Колев. Орлинов е в съседната тема.

Сря Май 02, 2007 3:57 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Една птичка пролет не прави!

BOYS SOFIA ULTRAS

Сря Май 02, 2007 4:02 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Браво Тошко, пет парцала на Черноморец и си голмайстор.

Сря Май 02, 2007 6:58 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
1-2 гола преди това в събота няма да е лошо :twisted:

Сря Май 02, 2007 7:10 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Това е, шапка му свалям.
Не е като оня лигльо Орлинов да ми разправя кога и с кой се е напил. Леке.

Сря Май 02, 2007 7:53 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
що бре то да си пиине човек няма лошо 8)
които и футболист да питаш все ще ти каже че по не вднъж си е смазал главата (така да се каже)от пиене :oops: 8)

Сря Май 02, 2007 8:22 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Много качествено интервю на Тошката ! ЕВАЛА !!!

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Чет Май 03, 2007 8:51 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 14 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща