Хартс с Бранко гостуват на Славия
Автор |
Съобщение |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
mito00 написа: jordas написа: Доживях да видя победа над цска:)), набор 89 с треньор Милчо Евтимов съсипаха цска 3-1, като имахме поне още 6 чисти възможности за гол, чорбата минаха веднъж центъра и им свириха смешен фал който вкараха!! Момчетата набор 89 ги чака голямо бъдеще според мен!
Набор 88 - точно обратното, треньор им е Г. Станков някой си, брат на С. Станков, като в отбора играят говедата Н. Петров и някакво ново говедо Дюлгеров които тоя мач бяха трагедия, минахме центъра общо 4 пъти, а положение за гол нямахме. Логично 3-0 за Хартс. От тоя отбор не виждам кой може да играе в А отбора, освен ако не селектираме нови звезди тип Танко Дяков!! освен безобразните Н. Петров и Дюлгеров ще отбележа и безобразно слабите номер 3 и 8 на които не знам имената но тези момчета успешно копират А. Стойков и стила му на игра. Апропо А. Стойков, Т' Колев, Орлинов бяха на мачът като не пропуснах да иронизирам Стойков като сравних отбора набор 88 с отбор от А. Стойковци, мумията ме чу но се направи на луд:)
Имах възможност да поговоря и с двама треньори от бялата школа, които изразиха оптимизъм за бъдещето на белия клуб, свързано най вече с новите терени и няколко много добри играча в школата. Не знаех също че дебелия е взел автогарата и парка като явно ще се правят тепърва инвестиции в целия спортен комплекс...общо взето с това са свързани надеждите ни и хубавия квартал в който е стадиона, дано обаче когато дойде тоя очакван възход са останали фенове да му се радват;) Момчетата от набор 89 ми напълниха душата, а от набор 88 ме приземиха, все дно гледах мъжете, същите некадърници водени от две говеда...станаха хубави мачове, като накрая шотландците направиха шоу след като взеха купата:) Ти па къде си бил, как не сме се засекли! 
е аре де, бях точно над мумията, Т. Колев и Орльо, от там имах възможност да коментирам на глас и да обобщавам че в набор 89 който и да вземат при мъжете ще е по добър от А. Стойков:), тоя обаче е голям дебил и не успях с нищо да го провокирам! абсолютна мумия !
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Чет Май 03, 2007 9:06 pm |
|
 |
England_Fen
Пристрастен
|
Юношите на Хартс спечелиха блиц турнир в кв. "Овча купел"
"Белите" биха ЦСКА и взеха второто място
Младите футболисти на Хартс спечелиха купата на фондация "Хайнрих Шлиман" в блиц турнир с участието на юношите на шотландския тим, Славия и ЦСКА. Трофеят им връчи президентът на фондацията Петьо Костадинов.
Турнирът се игра на стадион "Славия" по системата всеки срещу всеки, като мачовете бяха от по едно полувреме от 45 минути и предизвика сериозен зрителски интерес. Втори в надпреварата остана отбора на домакините - Славия, а трети ЦСКА, тъй като "белите" надделяха над армейците в прекия двубой.
Решаващ за спечелването на купата от Хартс, в който играе и българинът Бранимир Костадинов, се оказа последния мач от турнира, в който шотландците разгромиха Славия с 3:0. Точни за "сърцата" бяха Макгулън, Парк и Мол.
На срещата присъстваха треньорът на младежкия ни национален отбор Александър Станков, работещите за ЦСКА Кирил Качаманов и Ради Здравков, президентът на Славия Венци Стефанов, както и куп футболни мениджъри.
В неделя от 18,00 ч. в Стара Загора Хартс ще изиграе контрола с юношите старша възраст на Берое.
"Белите" юноши биха ЦСКА
Първата среща от блиц турнира, който се проведе вчера на стадион Славия юношите на Белите победиха с 3:1 ЦСКА, след като изоставаха с 0:1.
Двамата треньори Георги Станков на домакините и Александър Йорданов на червените пуснаха в игра предимно резервни състезатели тъй като пазеха основните си играчи за срещите с Хартс.
След равностойни начални минути ЦСКА поведе в 15-ата минута с попадение на Кристиян Зафиров, който се възползва от грешка в отбраната на белите. Веднага след гола играчите на Славия се хвърлиха на щурм и изравниха чрез Мартин Станкев, който реализира директно от пряк свободен удар. В 20-ата минута отново таранът на белите реализира за 2:1. Крайното 3:1 оформи Даниел Генов десетина минути преди края.
ЦСКА - Хартс 2:1
Втората среща от приятелския турнир ЦСКА победи с 2:1 Хартс в интересен двубой с доста голови положения.
Първо в 20-ата минута "армейците" поведоха с гол на Стефан Чаушев. Сеем минути след това Райън Макгуън бе спънат от Крум Ловков в наказателното поле на ЦСКА и съдията Даниел Захариев отсъди дузпа са шотланците. От бялата точка Гари Глен пропусна да изравни. В 37-ата съотбоникът му Дивайн направи фрапантен пропуск. Три минути по-късно Ален Литгоу най-после промуши топката в мрежата на "червените", бранителят с глава засече подаване от дясно и върна интригата в мача. в 42-ата минута Александър Горанов отново даде аванс на ЦСКА, след като отбеляза красив гол, от пряк свободен удар от над 20 метра.
В самия край на срещата българина Бранимир Костадинов пропусна да направи 2:2. След като то трудна позиция се добра до токата, но не уцели топката от близко разстояние.
Резултатите:
Славия - ЦСКА 3:1
0:1 Кристиян Зафиров (15), 2:1 Мартин Станкев (16, 20), 3:1 Даниел Генов (36)
ЦСКА - Хартс 2:1
1:0 Стефан Чаушев (20), 1:1 Алън Литгоу (40), 2:1 Александсър Горанов (42)
Славия - Хартс 0:3
0:1 Райън Макгулън (27), 0:2 Матьо Парк (34), 0:3 Джейми Мол (35)
Крайно класиране:
1. Хартс 3 т., 4:2 г.р.
2. Славия 3 т., 3:4 г.р.
3. ЦСКА 3 т., 3:4 г.р.
----------------------------------
От Пламен Славов, Топспорт.бг
http://topsport.ibox.bg/news/id_1724920223
|
Чет Май 03, 2007 9:29 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
от юношите 89 набор имам лично впечатления,защото имаме общи познати и ритаме с тях понякога на Славия,тези момчета са супер свестни и надъхани за футбол,като много от тях са привързани към Славия,голям талант е Мартин Станкев,дано се развие,а набор 88 са лекета,всичките,езно приятелче,което е юноша на ЦСКА,набор 88 ми каза,че няма такива позьори и смешници като наще и,че просто да не очаквам нищо добро от тях.
|
Чет Май 03, 2007 10:05 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
надъхани били за футбол  ми то и аз бях ама кво стана .....свърших с юношеските ми години и трябваше да си търся отбор след като направихме 1 не лош сезон .Е да имаше момчета които оставиха временно,но сега са някъде си  дано се реализират момчетата от 89 но нещата са доста по различни от самоте реализиране
89 наистина са добър набор за разлика от 88 . 
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Чет Май 03, 2007 10:52 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
И какъв е изводът - в детско-юношеската школа на клуба трябва да работят по възможност бивши играчи на клуба.Вижте какво прави Милчо Евтимов.Убеден съм че и на децата им е по приятно да ги тренират клубни легенди отколкото някакви анонимници бивши учители по физкултура.
|
Пет Май 04, 2007 7:51 am |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
милчо Ефтимов е добър трениор но заслугата 89 да са толкова добри в момента е на Радослав Георгиев,които сега е на 91 
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Пет Май 04, 2007 1:48 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
И аз останах много разочарован онзи ден от последния мач на турнира. Той всъщност беше и единствения който успях да наблюдавам. Но от отзивите на място разбрах, че малките са се представили много по-добре от разглезените "синситита". Все пак вратарчето беше наистина една класа над съотборниците си. Съжалявам и че не видях Брани в игра. Британчетата в технически план не превъзхождаха особено нашите, но бяха десет пъти по-организирани и наистина се стараеха. Деветката от техния отбор ме впечатли със силния си и плътен удар.
_________________ 100
|
Съб Май 05, 2007 6:25 pm |
|
 |
Овча купел
Напреднал
|
Той е отказал да играе срещу Славия
Бранимир Костадинов: Целта ми е да заиграя в първия състав на Хартс
От Светослав Петев
Във вторник футболистите на шотландския Хартс до 19 години пристигнаха в България за тристранен блиц турнир, в който участие взеха още ЦСКА и Славия, като "белите" бяха домакини на надпреварата. С екипа на "сърцата" игра българската надежда Бранимир Костадинов. В сряда момчетата на Дайрън Мъри спечелиха състезанието, а веднага след неговия край родният нападател даде интервю за "Топспорт".
- Как си?
- Благодаря, много добре!
- В сряда спечелихте първото издание на турнира "Хайнрих Шлиман Къп". Какво е чувството след завоювания трофей на българска земя?
- Щастлив съм, че успяхме да спечелим този турнир. За мен беше голяма тръпка да дойда в родината си и да играя, а след като станахме първи, чувството е неописуемо.
- Взе участие в мача с ЦСКА. На какво се дължи поражението?
- За наше огромно съжаление не успяхме да победим ЦСКА. Мисля, че в началото ги подценихме, но към края на двубоя набирахме инерция и можехме да спечелим. Поведоха ни, изравнихме, а преди това изпуснахме и дузпа. Поздравявам Караджов за майсторското му спасяване на 11-метровия удар. С него сме приятели от националния отбор и се познаваме от много време. В самия край на срещата можех да вкарам, но за мое огромно съжаление, както и на съотборниците ми, пропуснах.
- Не влезе в игра обаче срещу родния си клуб Славия...
- След първия мач треньорът ме попита дали искам да играя срещу Славия. Аз го помолих да пусне друг заради емоционалната връзка с моя роден клуб. А ако се наложи, да вляза като резерва. Всичко мина като по план и спечелихме.
- На какъв футбол се залага в Шотландия? С какво е по-различен от българския?
- В родината на футбола Шотландия се залага повече на единоборствата. Трябва да гониш докрай всяка една топка. Скоростта също е много важно нещо. Нямаш време да мислиш къде, на кого и как да подадеш. Колкото по-бързо се отиграва ситуацията, толкова по-атрактивна става и играта. Получават се красиви комбинации и естествено доминираш по време на срещата. В България се залага повече на индивидуалност, на бавно и сигурно изграждане на атаката. Мога да кажа обаче, че българските футболисти са по-технични.
- България вече е в Европейския съюз. От началото имаше проблем и не можеше да играеш в официални мачове заради това, че страната ни не бе членка на общността. Какво се промени за теб?
- Да, имах такъв проблем за жалост, но кой няма. Радвам се, че най-накрая станахме страна- членка на ЕС. Това е една голяма крачка за нашата малка държава, но с богата история. Ако трябва да бъда точен, ние винаги сме били в Европа. Промяната за мен дойде много бързо. Започнах да играя, да трупам опит с британския футбол, който ми е любим. Упорит съм и смятам, че в последните мачове вече желанието ми да бележа и трудът, който полагам както на тренировки, така и на мачове, даде желания резултат.
- Вече дебютира неофициално за първия състав, представяш се много добре както в шампионата на резервите, така и за 19-годишните. Очакваш ли да бъдеш повикан за подготовка с мъжете това лято?
- Кой играч не се надявам да бъде повикан в мъжкия състав на своя тим. Целта ми е да заиграя в първия отбор на Хартс. Работя усърдно на всяка тренировка. Провеждаме такива и паралелно с мъжете, за да може треньорите да добият конкретна представа за нас. От ръководството на клуба и мениджърския щаб на мъжете ни следят постоянно и се надявам с изявите си да ги впечатля. Всичко зависи от мен.
- Собственикът на Хартс Владимир Романов има грандиозен план за нов клубен стадион на мястото на стария - "Тайнкасъл".
- Г-н Романов е човек със силен характер. Страшно много обича клуба и иска с него да постигне нещо голямо. Преди около месец бях на тренировъчен лагер с първия отбор в Германия. През цялото време г-н Романов вечеряше с нас, а последната вечер, след като се нахранихме, поздрави всеки един поотделно.
- Живееш в Шотландия от почти година и половина. Свикна ли с живота на Острова?
- Свикнах, разбира се. Градът е три пъти по-малък от София, а аз все пак съм израснал в столицата на България. Животът е спокоен, всичко е подредено. Всеки знае къде трябва да отиде и какво да направи. Няма го, както обичаме да се шегуваме, организирания хаос. Освен това повечето хора използват градския транспорт, защото стигат по-бързо до желаното място.
- В понеделник заминаваш с отбора си обратно за Единбург, няма ли да останеш в България?
- Ще се върна в Шотландия само за една седмица, защото имаме още един мач от първенството за юноши до 19 години. Играем срещу Дънди Юнайтед и се надявам да ги победим. Преди десетина дни постигнахме минимален успех с 1:0 срещу техния резервен състав, а тогава аз подадох за попадението. Смятам, че и 19-годишните няма да имат шанс срещу нас. Освен това на всеки един от нас ни се изготвя специална тренировъчна програма, която трябва да изпълняваме стриктно.
- Като се прибереш в София, на планина или на море ще отидеш?
- Частен ученик съм в гимназия "Св. Методий". Няма да имам време за такава почивка, защото трябва да завърша 11-и клас.
- Какво ще пожелаеш на читателите на "Топспорт"?
- На първо място да бъдат живи и здрави. Да не се предават, защото цената на успеха е в упоритостта. Рано или късно положените усилия се възнаграждават.
_________________ www.prosport.bg
|
Вто Май 08, 2007 5:40 pm |
|
 |
|