Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 7:57 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
 Емил Петров:"Искам да играя в Славия още дълги години&q 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Емил Петров:"Искам да играя в Славия още дълги години&q
от днешния "Меридиан мач"

Вратарят на Славия Емил Петров прави един от най - добрите сезони в кариерата си. Юношата на Рилски спортист бе наложен при "белите" от бившия наставник на тима Ратко Достанич в началото на сезона и оттогавае неизменен титуляр в състава на Славия. В навечерието на столичното дерби срещу Локо (Сф) разговаряме с Емил петров за предстоящия мач, бъдещето му в Славия и неговите амбиции в националния отбор.

Емил, предстои гостуване на Локо (Сф), а съперникът няма поражение у дома от началото на сезона. ще успеете ли да прекъснете тази серия?
- Надявам се. Ако можем да ги победим, ще е много добре. Ние отиваме най - малко за точка, но няма да е изненада и ако вземем дори три. Ще им подлеем вода. Имаме да им връщаме за есента, когато ги изпуснахме в "Овча купел" и завършихме 1:1.

Какви са целите ти със Славия?
- Като за начало искам, докато играя в Славия, да съм постоянно титуляр. Надявам се да показвам добрите си игри от този сезон и занапред. Моето желание е да остана още дълги години в "Овча купел".

Защо през последните години "белите" сякаш са изпаднали в някаква дупка и не могат да покажат реалните си възможности?
-Нямам отговор. При нас играят много добри и доказани футболисти. Започваме добре сезона, стигаме до 4-то място и оттам започва постепенно пропадане. Надявам се през следващия сезон да се представяме много по - добре и да заемем място, подхождащо за клуб с името и историята на Славия.
Свързано ли е твоето бъдеще с най - стария столичен клуб?
- Както вече споменах, за мен е много важно да се наложа в състава на Славия и да показвам добри игри. Ако след години вече има конкретни запитвания за мен, може и да отида да играя в чужбина. Все пак всеки български футболист мечтае да направи кариера зад граница.

Имал ли си оферти от други клубове?
- Може и да съм имал оферти, но за мен не е фикс идея да сменям отбори всеки сезон. Чувствам се добре в Славия. Публиката ме обича, за което съм й много благодарен и се надявам да остана завинаги в техните сърца.
Защо според теб Славия не може да намери добър вратар след Здравко Здравков и Георги Петков?
- Да се надяваме, че някой ден ще стигна тяхното ниво. И двамата са перфектни вратари, национали, имат отлични визитки. дано и аз покажа качества като техните и в бъдеще да имам възможността да заиграя на тяхното високо ниво.
След отличните ти мачове се заговори, че не си играл срещу "Левски", защото си можел да ги спреш по пътя към титлата?
- Това са пълни глупости. Не играх срещу "Левски", защото още в мача с Литекс в Ловеч за купата получих тежък удар в главата. След това се възстанових за мача с ЦСКА, но в двубоя срещу "армейците" получих още няколко сериозни удара, които ме извадиха от важния мач срещу "Левски".
Кой според теб ще е новият шампион на България?
- Първенството е почти предрешено. Смятам, че "Левски" ще успее да задържи първото място до края на сезона.
Очакваш ли Станимир Стоилов да те забележи и да те повика в националния отбор за мачовете с Беларус. В бъдеще надяваш ли се да бъдеш част от националния ни тим?
- Според мен в националния отбор има доста добри вратари. Петков, Иванков и Стоян Колев са отлични вратари и напълно заслужават мястото си в отбора. В бъдеще се надявам и аз да бъда част от отбора. за всеки българин е чест да играе в националния отбор.

Съб Май 05, 2007 2:32 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Евала Емо, ако продължаваш да се раздаваш така, ти ще останеш в нащите сърца, и твоят миг ще изгрее, сигурен съм! :)

Съб Май 05, 2007 3:18 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
RESPECT!

BOYS SOFIA ULTRAS

Съб Май 05, 2007 3:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение evala
e taka se dava intervew ne kato razni kele6i o levski mi e na sarceto ,ama ot malak sm si ot cska

Съб Май 05, 2007 4:55 pm
Профил WWW
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Браво! Такива играчи трябват на Славия :!:

Съб Май 05, 2007 5:10 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Мнение 
Хубаво е че иска да остане още в Славия !!! 8) 8) 8)

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Съб Май 05, 2007 8:04 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Аз си пожелавам дълги години да остане в Славия ;)

САМО СЛАВИЯ!

Съб Май 05, 2007 9:07 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
е това е играч!Има голямо бъдеще до година-2 ще е най-добрия български вратар,ако продължава в същия дух!!!ЕМО Е ГОЛЯМ!!

Съб Май 05, 2007 9:10 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Хубаво е че иска да остане но по-добре да се махне от България защото има талант

Съб Май 05, 2007 9:59 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Според мен е добре да остане поне още 1-2 сезона при нас, а после да се пренасочва на запад, но дано се реализира по-добре и от Чавдо, а не да се чуди на къде да ходи като Благо :)
Пожелавам му все по-добри и по-добри игри за Славия, защото вече е заслужил място в сърцатани още повече след това интервю :)

Нед Май 06, 2007 11:10 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 15 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща