Автор |
Съобщение |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
 Разни спорове с фен на Локо София
Екстра са снимките, сега чакаме и чирпанеца да се "изкаже" по въпроса
ЕDIT: Разделих на две темата. By FeverNew.
Нед Май 06, 2007 9:19 pm |
|
 |
shangana_16
Познат
|
service_crew написа: Шанко смени дилъра момче ... Пък с тебе нали имаме и оговорка , да не си забравил !!! Kijani написа: ц ц ц шанкооо на кафево момче.
хахахахах тфа не съм аз
а и тоя вашия Ханси ли е манси ли е уде го знам голем хулиган ве 2 човека немое да ми сабере да направиме 10-ма на 10-ма или 3-ма на 3-ма  ГОЛЕМИ ХУЛИГАНИ СТЕ ВЕ  а на тоя ханси му кажете че пишката ще му я одрежа 
|
Нед Май 06, 2007 9:21 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
shmatoraka написа: service_crew написа: Шанко смени дилъра момче ... Пък с тебе нали имаме и оговорка , да не си забравил !!! Kijani написа: ц ц ц шанкооо на кафево момче. хахахахах тфа не съм аз  а и тоя вашия Ханси ли е манси ли е уде го знам голем хулиган ве 2 човека немое да ми сабере да направиме 10-ма на 10-ма или 3-ма на 3-ма  ГОЛЕМИ ХУЛИГАНИ СТЕ ВЕ  а на тоя ханси му кажете че пишката ще му я одрежа  Глупак научете се да говорите по телефон първо , само един човек от ваще говореше нормално ... а за боя не се излагай момче , 2рия път като се обади вашия човек вика айде бой 3 на 3  ебати смеха

The Rise of the poisoned Youth
|
Нед Май 06, 2007 9:25 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
|
shmatoraka написа: service_crew написа: Шанко смени дилъра момче ... Пък с тебе нали имаме и оговорка , да не си забравил !!! Kijani написа: ц ц ц шанкооо на кафево момче. хахахахах тфа не съм аз  а и тоя вашия Ханси ли е манси ли е уде го знам голем хулиган ве 2 човека немое да ми сабере да направиме 10-ма на 10-ма или 3-ма на 3-ма  ГОЛЕМИ ХУЛИГАНИ СТЕ ВЕ  а на тоя ханси му кажете че пишката ще му я одрежа 
Бате за разлика от вас той поне знае кво говори, а ти специално можеш да си позволяваш да си отваряш устата като навършиш 16 и като се научиш да пишеш без грешки...
Нед Май 06, 2007 9:27 pm |
|
 |
shangana_16
Познат
|
Death_Squad написа: shmatoraka написа: service_crew написа: Шанко смени дилъра момче ... Пък с тебе нали имаме и оговорка , да не си забравил !!! Kijani написа: ц ц ц шанкооо на кафево момче. хахахахах тфа не съм аз  а и тоя вашия Ханси ли е манси ли е уде го знам голем хулиган ве 2 човека немое да ми сабере да направиме 10-ма на 10-ма или 3-ма на 3-ма  ГОЛЕМИ ХУЛИГАНИ СТЕ ВЕ  а на тоя ханси му кажете че пишката ще му я одрежа  Глупак научете се да говорите по телефон първо , само един човек от ваще говореше нормално ... а за боя не се излагай момче , 2рия път като се обади вашия човек вика айде бой 3 на 3  ебати смеха
абе ти тъп ли си обажда се оная мишка и нашия ви ае 3 на 3 ве и той ама нема хора и му каза ама се насра като го чу по GSM-ма ахахаххахаха ГОЛЕМИ ХУЛИГАНИ СТЕ 3ма човека немате да нправиме 3 в 3 
Последна промяна shangana_16 на Нед Май 06, 2007 9:42 pm, променена общо 1 път
|
Нед Май 06, 2007 9:28 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
шанко,лайно кой къде се обажда не му е тук мястото за писане,разбра ли бе леке малко недъгаво...
П.П Ханса с малкия пръст ще ти избие зъбките
П.П Модераторите да трият.
|
Нед Май 06, 2007 9:31 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
|
shmatoraka написа: Death_Squad написа: shmatoraka написа: service_crew написа: Шанко смени дилъра момче ... Пък с тебе нали имаме и оговорка , да не си забравил !!! Kijani написа: ц ц ц шанкооо на кафево момче. хахахахах тфа не съм аз  а и тоя вашия Ханси ли е манси ли е уде го знам голем хулиган ве 2 човека немое да ми сабере да направиме 10-ма на 10-ма или 3-ма на 3-ма  ГОЛЕМИ ХУЛИГАНИ СТЕ ВЕ  а на тоя ханси му кажете че пишката ще му я одрежа  Глупак научете се да говорите по телефон първо , само един човек от ваще говореше нормално ... а за боя не се излагай момче , 2рия път като се обади вашия човек вика айде бой 3 на 3  ебати смеха абе ти тъп ли си обажда се оная мишка и нашия ви ае 3 на 3 ве и той ама нема хора и ашика му каза ама се насра като го чу по GSM-ма ахахаххахаха ГОЛЕМИ ХУЛИГАНИ СТЕ 3ма човека немате да нправиме 3 в 3 
Незнам кои точно почнаха да заекват като чуха Ханса, смешници - това сте вие, и най-вече комплексари
Нед Май 06, 2007 9:33 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|

The Rise of the poisoned Youth
Последна промяна Death_Squad на Нед Май 06, 2007 9:36 pm, променена общо 1 път
|
Нед Май 06, 2007 9:33 pm |
|
 |
shangana_16
Познат
|
Kijani написа: шанко,лайно кой къде се обажда не му е тук мястото за писане
добре спирам да ви спамя по темата