Автор |
Съобщение |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Death_Squad написа: КОИ СА ЛОКО СФ ?? КЪФ ОТБОР Е ТОЯ БЕ ? ДНЕС ГИ НАДИГРАХМЕ ТОТАЛНО ! РИСТОСКОВ НИ ЗАКЛА ЗАЩО КАТО ОРЛИНОВ ВЛИЗА В НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ ИМАМЕ 100 % ГОЛОВО ПОЛОЖЕНИЕ И СЪДИЯТА СВИРИ ЩОТО НЯКЪФ СРЪБСКИ ЦИГАНИН ЛЕЖИ НА ЗЕМЯТА ??? ИМАШЕ ОЩЕ 3 ТАКИВА ПОЛОЖЕНИЯ 2РИЯ ИМ ГОЛ ИМАШЕ ФАЛ ЗА НАС И ЗАСАДА ПРИ ГОЛА , ЧЕРВЕНИЯ КАРТОН БЕШЕ СМЕШЕН ПРОСТО , ЕВАЛА НА МОМЧЕТАТА
Абсолютно съм съгласен. Шампиони ли ще стават тия бе  Жалък отбор с жалки фенове .... добре,че беше плешива лека жена в жълто ... малко му е бил боя последния път ...
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Нед Май 06, 2007 9:30 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
Голям Мечечиев,добра Славия, ИГРАЕЩА ФУТБОЛ,ей така искам да гледам любимия отбор.А Локото са сбирщина от пенсионери,които благодарение на лайното Ристосков,си тръгнаха с 3 точки,абсолютно незаслужено...
Поздрави на всички бели фенове!
|
Нед Май 06, 2007 9:34 pm |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Edin dobur mach kato igra i jelanie za igra v sravnenie s dosta drugi prez tozi championat. atanasov, srubskoto laino antunovich i rendeto sa mnogo gadni provokatori. Ristoskov steche da dobuta macha do vtori gol za bdj nezavisimo ot vsichko. Niamame universalni futbolisti, koito da pokriat kolegite si s drugi funktsii pri neobhodimost ot zamestvane, no e pohvalno, che "gledahme" kum vratata na protivnika po-chesto ot drug put.
|
Нед Май 06, 2007 10:02 pm |
|
 |
EAST SIDE OF SF
Напреднал
Регистриран на: Вто Окт 10, 2006 2:02 am Мнения: 90 Местоположение: East part of SOFIA
|
jjfoxi написа: Death_Squad написа: КОИ СА ЛОКО СФ ?? КЪФ ОТБОР Е ТОЯ БЕ ? ДНЕС ГИ НАДИГРАХМЕ ТОТАЛНО ! РИСТОСКОВ НИ ЗАКЛА ЗАЩО КАТО ОРЛИНОВ ВЛИЗА В НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ ИМАМЕ 100 % ГОЛОВО ПОЛОЖЕНИЕ И СЪДИЯТА СВИРИ ЩОТО НЯКЪФ СРЪБСКИ ЦИГАНИН ЛЕЖИ НА ЗЕМЯТА ??? ИМАШЕ ОЩЕ 3 ТАКИВА ПОЛОЖЕНИЯ 2РИЯ ИМ ГОЛ ИМАШЕ ФАЛ ЗА НАС И ЗАСАДА ПРИ ГОЛА , ЧЕРВЕНИЯ КАРТОН БЕШЕ СМЕШЕН ПРОСТО , ЕВАЛА НА МОМЧЕТАТА Абсолютно съм съгласен. Шампиони ли ще стават тия бе  Жалък отбор с жалки фенове .... добре,че беше плешива лека жена в жълто ... малко му е бил боя последния път ...
Айде сега малко по-обективно да гледаме на нещата! Наистина според мен се получи добър мач, който се доближава поне малко до представата ми за дерби! Славия игра доста добре, за което само поздравления! Вижда се че имате добри играчи. За Ристосков незнам за какво толкова ревете, допусна грешки в полза и на двата отбора.
Равностоен мач между два добри отбора, вкойто и равния нямаше да е нелогичен резултат, но спечели Локомотив, отбора който повечче искаше победата. Разбирам че ви е яд от факта, че загубихте точката на края, ама какво да се прави ..и това се случва понякога. Няма смисъл да търсите под вола теле. Айде със здраве!
|
Пон Май 07, 2007 9:50 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
EAST SIDE OF SF написа: jjfoxi написа: Death_Squad написа: КОИ СА ЛОКО СФ ?? КЪФ ОТБОР Е ТОЯ БЕ ? ДНЕС ГИ НАДИГРАХМЕ ТОТАЛНО ! РИСТОСКОВ НИ ЗАКЛА ЗАЩО КАТО ОРЛИНОВ ВЛИЗА В НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ ИМАМЕ 100 % ГОЛОВО ПОЛОЖЕНИЕ И СЪДИЯТА СВИРИ ЩОТО НЯКЪФ СРЪБСКИ ЦИГАНИН ЛЕЖИ НА ЗЕМЯТА ??? ИМАШЕ ОЩЕ 3 ТАКИВА ПОЛОЖЕНИЯ 2РИЯ ИМ ГОЛ ИМАШЕ ФАЛ ЗА НАС И ЗАСАДА ПРИ ГОЛА , ЧЕРВЕНИЯ КАРТОН БЕШЕ СМЕШЕН ПРОСТО , ЕВАЛА НА МОМЧЕТАТА Абсолютно съм съгласен. Шампиони ли ще стават тия бе  Жалък отбор с жалки фенове .... добре,че беше плешива лека жена в жълто ... малко му е бил боя последния път ... Айде сега малко по-обективно да гледаме на нещата! Наистина според мен се получи добър мач, който се доближава поне малко до представата ми за дерби! Славия игра доста добре, за което само поздравления! Вижда се че имате добри играчи. За Ристосков незнам за какво толкова ревете, допусна грешки в полза и на двата отбора. Равностоен мач между два добри отбора, вкойто и равния нямаше да е нелогичен резултат, но спечели Локомотив, отбора който повечче искаше победата. Разбирам че ви е яд от факта, че загубихте точката на края, ама какво да се прави ..и това се случва понякога. Няма смисъл да търсите под вола теле. Айде със здраве!
Всеки има право на мнение.За мене бяхме явно по добри.На ако този Генков се брои за голяма надежда не знам какво да кажа.Пенсионерите от Локомотив са на път пред голям срив - това е очевидно.Жалко че не ги засилихме и ние.
|
Пон Май 07, 2007 10:41 am |
|
 |
EAST SIDE OF SF
Напреднал
Регистриран на: Вто Окт 10, 2006 2:02 am Мнения: 90 Местоположение: East part of SOFIA
|
123 написа: EAST SIDE OF SF написа: jjfoxi написа: Death_Squad написа: КОИ СА ЛОКО СФ ?? КЪФ ОТБОР Е ТОЯ БЕ ? ДНЕС ГИ НАДИГРАХМЕ ТОТАЛНО ! РИСТОСКОВ НИ ЗАКЛА ЗАЩО КАТО ОРЛИНОВ ВЛИЗА В НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ ИМАМЕ 100 % ГОЛОВО ПОЛОЖЕНИЕ И СЪДИЯТА СВИРИ ЩОТО НЯКЪФ СРЪБСКИ ЦИГАНИН ЛЕЖИ НА ЗЕМЯТА ??? ИМАШЕ ОЩЕ 3 ТАКИВА ПОЛОЖЕНИЯ 2РИЯ ИМ ГОЛ ИМАШЕ ФАЛ ЗА НАС И ЗАСАДА ПРИ ГОЛА , ЧЕРВЕНИЯ КАРТОН БЕШЕ СМЕШЕН ПРОСТО , ЕВАЛА НА МОМЧЕТАТА Абсолютно съм съгласен. Шампиони ли ще стават тия бе  Жалък отбор с жалки фенове .... добре,че беше плешива лека жена в жълто ... малко му е бил боя последния път ... Айде сега малко по-обективно да гледаме на нещата! Наистина според мен се получи добър мач, който се доближава поне малко до представата ми за дерби! Славия игра доста добре, за което само поздравления! Вижда се че имате добри играчи. За Ристосков незнам за какво толкова ревете, допусна грешки в полза и на двата отбора. Равностоен мач между два добри отбора, вкойто и равния нямаше да е нелогичен резултат, но спечели Локомотив, отбора който повечче искаше победата. Разбирам че ви е яд от факта, че загубихте точката на края, ама какво да се прави ..и това се случва понякога. Няма смисъл да търсите под вола теле. Айде със здраве! Всеки има право на мнение.За мене бяхме явно по добри.На ако този Генков се брои за голяма надежда не знам какво да кажа.Пенсионерите от Локомотив са на път пред голям срив - това е очевидно.Жалко че не ги засилихме и ние.
За правото на мнение съм напълно съгласен! За другото обаче може да поспорим. МАча беше равностоен, но ако един от двата отбора е имал превес това определено не беше Славия. За Генков какво да ти кажа виж колко гола има този сезон, как игра в турнирите, кои отбори имат интерес към него, какво е мнението на специалистите за качествата му и пак ще поговорим. За срива пред, който сме какво да ти кажа 99% сме се класирали за УЕФА трябва да вземем само домакинския мач с Берое и "гостуването" на мутанта Черноморец, което явно според теб е неосъществима задача 
|
Пон Май 07, 2007 11:01 am |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Генков в Арсенал але але.С това "повеждане на топката" в последната минута си качи цената с няколко милиона евро и вече струва около 20-на 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Пон Май 07, 2007 11:15 am |
|
 |
EAST SIDE OF SF
Напреднал
|
Chelsea написа: Генков в Арсенал але але.С това "повеждане на топката" в последната минута си качи цената с няколко милиона евро и вече струва около 20-на 
Е на това му се вика компетентно мнение!
|
Пон Май 07, 2007 11:41 am |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Ми тъй де  .Само дано сърбите дадат въздушен коридор  Ако не  война ! 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Пон Май 07, 2007 12:07 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
EAST SIDE OF SF написа: 123 написа: EAST SIDE OF SF написа: jjfoxi написа: Death_Squad написа: КОИ СА ЛОКО СФ ?? КЪФ ОТБОР Е ТОЯ БЕ ? ДНЕС ГИ НАДИГРАХМЕ ТОТАЛНО ! РИСТОСКОВ НИ ЗАКЛА ЗАЩО КАТО ОРЛИНОВ ВЛИЗА В НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ ИМАМЕ 100 % ГОЛОВО ПОЛОЖЕНИЕ И СЪДИЯТА СВИРИ ЩОТО НЯКЪФ СРЪБСКИ ЦИГАНИН ЛЕЖИ НА ЗЕМЯТА ??? ИМАШЕ ОЩЕ 3 ТАКИВА ПОЛОЖЕНИЯ 2РИЯ ИМ ГОЛ ИМАШЕ ФАЛ ЗА НАС И ЗАСАДА ПРИ ГОЛА , ЧЕРВЕНИЯ КАРТОН БЕШЕ СМЕШЕН ПРОСТО , ЕВАЛА НА МОМЧЕТАТА Абсолютно съм съгласен. Шампиони ли ще стават тия бе  Жалък отбор с жалки фенове .... добре,че беше плешива лека жена в жълто ... малко му е бил боя последния път ... Айде сега малко по-обективно да гледаме на нещата! Наистина според мен се получи добър мач, който се доближава поне малко до представата ми за дерби! Славия игра доста добре, за което само поздравления! Вижда се че имате добри играчи. За Ристосков незнам за какво толкова ревете, допусна грешки в полза и на двата отбора. Равностоен мач между два добри отбора, вкойто и равния нямаше да е нелогичен резултат, но спечели Локомотив, отбора който повечче искаше победата. Разбирам че ви е яд от факта, че загубихте точката на края, ама какво да се прави ..и това се случва понякога. Няма смисъл да търсите под вола теле. Айде със здраве! Всеки има право на мнение.За мене бяхме явно по добри.На ако този Генков се брои за голяма надежда не знам какво да кажа.Пенсионерите от Локомотив са на път пред голям срив - това е очевидно.Жалко че не ги засилихме и ние. За правото на мнение съм напълно съгласен! За другото обаче може да поспорим. МАча беше равностоен, но ако един от двата отбора е имал превес това определено не беше Славия. За Генков какво да ти кажа виж колко гола има този сезон, как игра в турнирите, кои отбори имат интерес към него, какво е мнението на специалистите за качествата му и пак ще поговорим. За срива пред, който сме какво да ти кажа 99% сме се класирали за УЕФА трябва да вземем само домакинския мач с Берое и "гостуването" на мутанта Черноморец, което явно според теб е неосъществима задача 
Е да класирали сте са за Европа но погледнато в перспектива ми кажи какво бъдеще очаква този отбор?Един Малин Орачев / набор 72 / вчера ви беше най-опасния играч.Е до колко години ще може да играе?Или Антунович на Христова възраст и наднормено тегло?А за Генков - не знам колко отбора го искат но колкото пъти съм го гледал никога не съм впечатлен.Това че го искат не знам колко отбора най-вероятно е мениджърски блъф добре изпитан номер.Да отбеляза доста гола в българскато първенство но нима това е гаранция за класа?
Последна промяна saract на Пон Май 07, 2007 12:21 pm, променена общо 1 път
|
Пон Май 07, 2007 12:12 pm |
|
 |
|