Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 1:41 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2 мнения ] 
 Танев напада селекционери заради Орлинов 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Танев напада селекционери заради Орлинов
Мениджърът Лъчезар Танев директно нападна селекционерите на младежкия и юношеския национален отбор до 19 години. "Отдавна поддържам тезата, че в младежкия и юношеския национален тим се викат неподходящи футболисти. Не знам чии интереси се следват, но това, което става, не е правилно. В списъка на Борис Ангелов не попаднаха двама мои футболисти и аз като техен мениджърсъм длъжен да ги защитя", каза агентът.
"Става въпрос за Орлин Орлинов от Славия и Мишо Александров от ЦСКА", каза Танев. За първият доводът, който ми бе даден е че бил неконтролируем и невъзпитан. Който не може да си контролира футболистите да става учител по физическо в началното училище. За Мишо Александров дори незнам причината, за да не бъде в списъка на Боре Ангелов. Там са знайни и незнайни играчи от "Б" група, които дори не са титуляри за отборите си. За това обаче не треньорите са главните виновници, а тези, които ги контролират. Къде са тези, които отговарят за националните отбори и защо не си вършат работата. Това, което става е против интересите на юношеския национален отбор. Говорил съм с Боби Михайлов за това и смятам, че ако има някой, който може да реши проблема това е той, но не трябва са се отлага повече. Очаквам писмено обяснение със сериозни аргументи защо посочените от мен футболисти не са сред повиканите от Борис Ангелов", каза още Танев. "Люпко Петрович не можа да се оправи с Орлинов, та аз ли...", отговори Борис Ангелов. "На мен ми трябва здрав колектив и дисциплина. Орлинов ме обиди публично, като ме нарече продажник. Създаде ми толкова проблеми, е как да разчитам на него... Мишо Александров го познавам добре и за момента не ме задоволява. Гледал съм го в достатъчно мачове и твърдя, че на този пост имам по-добри футболисти на този етап", каза още треньорът на юношеските национали, който остана много учуден от атаката на Лъчезар Танев. "Приказките на Танев не ме засягат. Този въпрос касае юношеския отбор, а не младежкия. Колкото до Орлин Орлинов, аз вече го виках и той дори отбеляза гол. Макар че Орлин може да играе и в юношеския отбор до 19 години, аз показах че му имам доверие и му дадох шанс", каза селекционерът на младежите Александър Станков, който вчера бе Румъния на семинар. Той отрече да има конфликт с мениджъра Лъчезар Танев.
http://www.meridianmatch.bg/?catid=1&id=12753

Чет Май 10, 2007 2:05 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Орлинов национал :idea: :P

САМО СЛАВИЯ!

Чет Май 10, 2007 8:17 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 2 мнения ]