Открито писмо във връзка с участието на Славия в Интертото
Автор |
Съобщение |
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
_________________ Славия е супер тим на света непобедим
Който Славия мрази под нас да лази
|
Съб Май 12, 2007 9:14 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Стана традиция Националния Клуб на Слависта да избира точния момент и по един ефективен начин да намира широка трибуна за откритите писма, които са единственият начин за нещо като диалог с ръководството на футболния отбор. Малко е тъпо, че "диалозите" ни са опосредствани от медиите, но няма какво да се направи.
Ето така започна дискусията този път (от в."Меридиан мач"), тук се появи инициативен човек, който да формулира идеята и да направи чернова.
Ето го писмото и отразяванията тук, тук и на още много места. В неделя ще го поемат и вестниците.
Трагичното е, че едва ли някой ще се трогне от изложените аргументи и аз лично не очаквам някакво позитивно развитие.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Май 13, 2007 2:56 am |
|
 |
seth
Администратор
|
Писмото ще бъде публикувано дори във в. "Старт" от Чикаго. Цял свят ще се учуди на простотията на WC да отказва участие в евротурнир.
ВИЖ ТУК.
|
Нед Май 13, 2007 6:18 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Поздравления за това, че си съобщил във форума на Еврочикаго!
|
Нед Май 13, 2007 6:22 pm |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
с нетърпение чакам отговора на В.С. ,но мисля,че ще му е най-лесно да продаде или пусне мачовете с Вихрен и "Марек"!Така дори няма да е нужно да ни се обосновава за решението му да не очастваме в Интертото 
Нед Май 13, 2007 9:38 pm |
|
 |
Jim^Morrison
Пристрастен
|
Защо ли и аз имам такова чувство 
_________________ Down from the glen came the marching men
With their shields and their swords
To fight the fight they believed to be right
|
Пон Май 14, 2007 8:18 am |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
и са гледайте кво става... вземе верно на някой да му прищрака че може да играем в интертото и да се върне картинката от преди 2-3 години когато с литекс се борихме кой да НЕ завърши 3ти или 4ти (не помня кое място даваше тогава право на участие)
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Пон Май 14, 2007 11:57 am |
|
 |
seth
Администратор
|
BlackWind написа: и са гледайте кво става... вземе верно на някой да му прищрака че може да играем в интертото и да се върне картинката от преди 2-3 години когато с литекс се борихме кой да НЕ завърши 3ти или 4ти (не помня кое място даваше тогава право на участие)
Всяка година беше така. Винаги гледахме да сме под чертата на еврозоната. А сега няма и да е трудно - играем с два борещи се за оставане отбора. При добро изиграване на картите от страна на ВС, това може да му донесе парички и да му спести други парички.
|
Пон Май 14, 2007 1:50 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Венци Стефанов: Славия няма да играе в турнира Интертото
14 май 2007 | 14:50 | Агенция "Фокус"
София. Славия няма да играе в турнира Интертото, защото няма да има време за играчите да си починат. Това заяви президентът на Славия Венцеслав Стефанов в дискусионен клуб “Футбол БГ”, предаде репортер на Агенция "Фокус". “Ние нямаме отбор като Вердер с 40-50 играчи, на които да им бъде даден шанс да играят в началото, за да могат основните футболисти да влязат в ритъм по-нататък”, добави той. Според Стефанов трябва да се погледне и от човешка гледна точка по този въпрос. “Разбирам, че феновете искат да участваме в турнира, но трябва да гледаме и човешка гледна точка. Играчите имат нужда да си починат от натоварения сезон, а ако участваме в турнира, трябва да започнем подготовката си много по-рано”, заяви той. Бившият член на Изпълкома на БФС не пропусна да изкоментира и отбора ба Ивайло Дражев Черноморец, който бе смазам с 8:0 от “белите” преди два дни. “Излишен мач няма. В тази среща дадохме шанс на много млади футболисти. Иначе моето мнение е, че не трябва да се допуска такъв отбор да играе в ‘А” група, но тогава има два отбора, които също трябва да бъдат спрени от участие”, заяви Стефанов като визира бургаските Черноморец и Нафтекс. “Просто не може БФС за едни да бъде майка, а за други мащеха. Сигурен съм, че някой ден ще дойде време, когато всички наши отбори ще показват само на терена какво могат. Това искам и аз от моя отбор. Затова феновете си дават парите”, заяви дългогодишният президент на най-стария столичен клуб.
рече и отсече.............................
|
Пон Май 14, 2007 3:06 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
ЗИМАТА МАЛКО ЛИ СИ ПОЧИВАТ ??? ЧЕ СЕ ПРЪСКАТ ОТ ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ ...

The Rise of the poisoned Youth
|
Пон Май 14, 2007 3:08 pm |
|
 |
|