Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Автор |
Съобщение |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Жалко за симпатичния отбор на Еспаньол, който по нищо не отстъпва на Севиля (дори и с човек по-малко), а ако съдим по двата мача на Бернабеу, даже е по-добрият отбор. Пожелавам им да им провърви повече в каталунското дерби.
|
Чет Май 17, 2007 1:42 am |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Принципно не бях за нито един от двата отбора, но на дузпите бях за Еспаньол.Севиля ме издразниха много, след като останаха с човек повече.Най-вече след като вкараха за 2:1.С 3 паса стигаха до голово положение, но или си разцъкваха безмислени пасове в нак. поле или някакви опити за петички.Аз ако им бях треньор щях да ги претрепя след мача.Много безотговорно отношение ! На дузпите вече психиката си каза думата.Макар аз да си мислех, че тя е на страната на Еспаньол....
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Чет Май 17, 2007 10:13 am |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
Biah za Espaniol zaradi De La Pena i Pandiani..
Zhalko..
Ina4e na tova mu se vika "istinski final" 
Чет Май 17, 2007 11:00 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
И аз предпочитах да стане Еспаньол , но Севиля се оказа по-добрият отбор при дузпите ! Много красиво попадение бе 2ят гол на Еспаньол в продълженията !!!
Чет Май 17, 2007 2:12 pm |
|
 |
saxoneca
Напреднал
|
еми еспаньол пък също съдията ги класира. на везер вердер щеше да ги убие, ако не бяха подпорките.
за кой ли път финалът в уефа се оказва по - стойностен мач от финала за кеш. пожелавам също такъв успех на севиля, само че на финала за кеш догодина.
|
Нед Май 27, 2007 3:37 am |
|
 |
|