Автор |
Съобщение |
kikinho17
Пристрастен
|
Mislq 4e To6ko!Pone zasega politikata na W.C. e da padame kato To6ko otbelqzva 
_________________ SLAVIA-BULGARIA!!!
|
Чет Май 17, 2007 6:59 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Не че нещо, обаче какво значение има? Тошко Параматаров като стана голмайстор 97-а, това с какво ни помогна? А някой помни ли Иво Георгиев от "Спартак", голмайстора от 96-а? Не, всички помнят само шампиона и медалистите, а единствената полза от това Тошко Колев да стане голмайстор е по-богата визитка, за да стане по-лесно продажбата му в някой руски или турски отбор. Нека Генков стане голмайстор, след което буферите да го продадат и да останат само с перспективни играчи като Марков и Коилов.
|
Чет Май 17, 2007 7:28 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
е Тошко ще е, кой друг ...
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Чет Май 17, 2007 8:15 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
ГОЛЕМИЯ ТОШКО!!!
Пет Май 18, 2007 7:06 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Принципно съм песимист и мисля,че Генков ще стане голмайстор.Пожелавам си да греша,разбира се.
П.с. Fever .... не си много пръв,при положение,че ние първи започнахме да обиждам противников играч,нормално е това да се върне .... пък и колкото да си кривя душата - казал е просто истината 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Пет Май 18, 2007 10:00 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
пак почвате с детските клубни пристрастия...Генков е много добър, млад и перпсективен футболист. Дано да направи правилния избор и да се развие както се разви и Бербатката....за в бъдеще може много да се говори за това момче...така че стига сте го плюли само защото е от локото или защото е съперник на Тошко за приза....
иначе срещу Черноморец може да вкара и 10 гола, няма да се учудя...интересно ще е до края де...поне това ще остане интересно за нас:(
А иначе Тошко си е левскарче... а доколкото помня всички сте много надъхани и всяка втора дума за левскарите ви е говедо или сасъд за "Левски":)
Истината си е истина макар и казана с малко по-груби думи 
|
Пет Май 18, 2007 10:51 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Нармално е да подкрепяме нашите си.
А Генков хич не ме бърка, че е от Локо, просто не ме кефи като нищо, прилича ми на някакво позьорче, което играе когато му скимне, виж ако спора беше Домовчийски или Тошок бих заложил пак на Тошко, защото си е наш, но ще си мисля, че е по-вероятно да стане Домовчийски, защото е разкошен футболист. Даже сега май "Левски" ще го пробутват вече в чужбина да се развива ...
Всеки тук си изразява личното мнение, искаш всички да съвпадат с твоето ли? 
|
Съб Май 19, 2007 8:08 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
далеч съм от тази мисъл
не карам никой да се съгласява с мен ама ми се струва, че нахвърлянето върху някой става на стадния принцип - 2ма го плуят чакай и аз да не остана по-назад или да не се изложа ако мнението ми не съвпадне с тяхното
колкото до позъорчето - само си спомни как си тръгна Бербатов от ЦСКА и как го изпратиха глуоавите прасета...момчето ревеше, а майка му го пазеше от жадните да го разкъсат журналисти
|
Съб Май 19, 2007 6:04 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
С днешния гол на Тошо разликата вече стана 3 гола, за съжаление Генков не е получил жълт картон, за да пропусне последния им мач с ФК Дражев и може да вкара доста, дано и на Тошко му тръгне срещу Родопа!!!
Съб Май 19, 2007 7:52 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
|
В следващият мач Тошето ще вкара поне 1 гол, но големият въпрес е колко ще вкара позьорчето на ФК "Дражев"
|
Съб Май 19, 2007 8:50 pm |
|
 |
|