Автор |
Съобщение |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
 Гонят трима играчи на Славия
в този мрачен и дъждовен ден идва една от най-слънчевите новини са футболния отбор на Славия
Адиос Стойков, не мога да повярвам, че дочаках този момент?!?!!?
Стойков, Джамбазов и Амбарцумян си търсят нови отбори Славия е на път да се раздели с основните си футболисти Ангел Стойков, Костадин Джамбазов и Армен Амбарцумян, научи "Топспорт.бг".
Договорите и на тримата играчи изтичат след края на сезона. През миналата седмица Петър Кюмюрджиев преподписа с "белите", но от ръководството не предложиха нови контракти на Стойков, Джамбазов и Амбарцумян. Поради тази причина и тримата вече са задвижили въпроса с уреждането си на нови клубове.
Най-сериозен интерес има към Ангел Стойков, който е желан от бургаските Черноморец и Нафтекс, които най-вероятно ще се състезават в "А" група от есента. Към Стойков има запитвания и от клубове от Гърция и Кипър, но все още не е ясно, къде точно ще заиграе той.
Много е вероятно играчът да предпочете да премине при Херо или Гочето, тъй като е родом от Бургас.
|
Пон Май 21, 2007 5:08 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
това е добре за нас
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пон Май 21, 2007 5:36 pm |
|
 |
England_Fen
Пристрастен
|
Топспорт пак избиха рибата... аз обаче също знам за задаващата се чистка. Интересно е обаче кои имена ще привлечем.
|
Пон Май 21, 2007 7:02 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Фуртадо може би, чух нещо такова! Иначе: ДОЖИВЯХМЕЕЕЕЕ, ЧЕСТИТО ХОРА и поздрав за Ицо! 
Пон Май 21, 2007 7:45 pm |
|
 |
kikinho17
Пристрастен
|
Аз се чудя защо важни за отбора ни новини трябва да научаваме от други вестници а не от сайтовете на клуба 
_________________ SLAVIA-BULGARIA!!!
|
Пон Май 21, 2007 8:25 pm |
|
 |
kikinho17
Пристрастен
|
Дефанзивният халф на Славия Ангел Стойков подписа договор с кипърския Неа Саламина, научи Sportal.bg. Юношата на Черноморец е играл досега още за "Спартак" (Вн), ЦСКА и "Марек". Отборът на Неа Саламина, към който 29-годишният футболист ще се присъедини, се намира на 10-а позиция в класирането на местния шампионат, като в тима се подвизават бившият руски национален вратар Александър Филимонов и бившият халф на Щутгарт Марко Хабер. http://www.sportal.bg/article/?Section=16&ID=49243
_________________ SLAVIA-BULGARIA!!!
|
Пон Май 21, 2007 8:28 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Ха, по-хубаво в този иначе скапан ден неможеше да стане!
Дано започваме да привлизаме само стойностни играчи, а не само да следиме къде има някой не чак толкова некадърен свободен агент!
Дано това за Фуртадо да има известна доза истина 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Пон Май 21, 2007 8:38 pm |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
Пон Май 21, 2007 8:44 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Най-после се махат!
Фуртадо би бил не лошо попълнение - преди контузията показваше добри игри и за Вихрен,и за ЦСКА ...
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Пон Май 21, 2007 9:10 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Явно започваме да градим отбор за европа  пфхахахахаха

The Rise of the poisoned Youth
|
Пон Май 21, 2007 9:43 pm |
|
 |
|