Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Фуртадо е добър играч но ако той идва при нас това означава че продаваме Тодор Колев - такъв поне досега е стила на Венци.Купува играч само ако продаде някой.
|
Вто Май 22, 2007 7:49 am |
|
 |
KingDim
Пристрастен
|
Дуисбург купува Благой Георгиев
Националът подписва със „зебрите“ до дни
Благой Георгиев ще носи екипа на германския първодивизионен Дуисбург от следващия сезон. Футболистът на Цървена звезда ще бъде продаден от Славия на „зебрите“ до дни. Както е известно, този сезон Дуисбург игра във Втора Бундеслига, завърши трети в крайното класиране и от есента ще се подвизава във футболния елит на Германия. Интересът на „зебрите“ към национала датира от месеци, но до контракт не се стигаше, тъй като до последно не бе ясно дали Дуисбург ще спечели промоция за Първа Бундеслига. До момента Благой Георгиев играеше в Цървена звезда като преотстъпен. Трансферът му на ст. „MSV Арена“ е вторият удар на ръководството на Славия този сезон, след като по-рано Хановер откупи правата на друг национал - Чавдар Янков, срещу сумата от 1,1 млн. евро.
|
Вто Май 22, 2007 10:44 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Четох едно интервю от "А Бола", в което Фуртадо казва, че не иска да играе повече в България.
|
Вто Май 22, 2007 11:32 am |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Много ми е интересно как всички критици на играта на Благо Георгиев са слепи пред факта, че досега той не е играл в слаб отбор или в слабо първенство, след "Славия".
"Алавес" в Примера, "Цървена звезда" - най-титулувания сръбски клуб, а сега много вероятно и в Бундеслигата...
Много малко играчи могат да се похвалят с подобни постижения.
Аз съм много радостен от развитието на Благо.
|
Вто Май 22, 2007 11:36 am |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
FeverNew написа: Много ми е интересно как всички критици на играта на Благо Георгиев са слепи пред факта, че досега той не е играл в слаб отбор или в слабо първенство, след "Славия". "Алавес" в Примера, "Цървена звезда" - най-титулувания сръбски клуб, а сега много вероятно и в Бундеслигата... Много малко играчи могат да се похвалят с подобни постижения.
Аз съм много радостен от развитието на Благо.
АКО ПЪК И ИГРАЕШЕ НЯМАШЕ ДА Е НИКАК ЛОШО 
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Вто Май 22, 2007 12:00 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Добре че го продадохме тоя парцал в чужбина (Мумията де), че ако беше отишъл някъде като нищо щеше да ги провали ама да направи най-силния си мач срещу нас и да ни вкара некой къорав гол:)
Колкото до селекцията - честно казано вече не ме интересува...ясно е, че няма да се борим за каквото и да е....който и да дойде пак сме 5ти (евентуално).... Венци добара най-добрата оферта - прави пари от млади момчета... лошо е за нас и за амбициите ни ама поне за тях е добре... Чаво, Благо, и Рангелов са само началото...сега очаквам и Орлинчо да го развият и шитнат някъде
|
Вто Май 22, 2007 6:05 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
bodzhov_zv написа: Четох едно интервю от "А Бола", в което Фуртадо казва, че не иска да играе повече в България. Нормално и аз не бих искал да оставам тук  А иначе браво за Благо! Ама и той започна да сменя много отбори ... дано се поустанови поне за 2 сезона в Дуисбург whiteheat написа: АКО ПЪК И ИГРАЕШЕ НЯМАШЕ ДА Е НИКАК ЛОШО Играеше докато беше при нас, ама е фак, че това беше само докато беше при нас ... Нещо май много му порасна работата и на него, а още не е постигнал нещо наистина значимо! 123 написа: Фуртадо е добър играч но ако той идва при нас това означава че продаваме Тодор Колев - такъв поне досега е стила на Венци.Купува играч само ако продаде някой.
нормално, защо иначе толкова го гласи за голмайстор, дори и да не вземе точно Фуртадо за мен Тошко е вече история...
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Вто Май 22, 2007 6:49 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
makaveli написа: Добре че го продадохме тоя парцал в чужбина (Мумията де), че ако беше отишъл някъде като нищо щеше да ги провали ама да направи най-силния си мач срещу нас и да ни вкара некой къорав гол:)
Колкото до селекцията - честно казано вече не ме интересува...ясно е, че няма да се борим за каквото и да е....който и да дойде пак сме 5ти (евентуално).... Венци добара най-добрата оферта - прави пари от млади момчета... лошо е за нас и за амбициите ни ама поне за тях е добре... Чаво, Благо, и Рангелов са само началото...сега очаквам и Орлинчо да го развият и шитнат някъде
Рангелов???!????!!! добре че това лекенце се махна щото немах нерви да го гледам ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ С 1 ГОЛ  колко ли 100 лева му е взел..
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Вто Май 22, 2007 9:42 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Да ги махат всичките бездарници от клуба...
Вто Май 22, 2007 11:45 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
venci_1913 написа: makaveli написа: Добре че го продадохме тоя парцал в чужбина (Мумията де), че ако беше отишъл някъде като нищо щеше да ги провали ама да направи най-силния си мач срещу нас и да ни вкара некой къорав гол:)
Колкото до селекцията - честно казано вече не ме интересува...ясно е, че няма да се борим за каквото и да е....който и да дойде пак сме 5ти (евентуално).... Венци добара най-добрата оферта - прави пари от млади момчета... лошо е за нас и за амбициите ни ама поне за тях е добре... Чаво, Благо, и Рангелов са само началото...сега очаквам и Орлинчо да го развият и шитнат някъде Рангелов???!????!!! добре че това лекенце се махна щото немах нерви да го гледам ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ С 1 ГОЛ  колко ли 100 лева му е взел..
ми и аз нямах нерви ама гледай сега какво прави...справя се момчето, не можем да го отречем...
|
Сря Май 23, 2007 12:04 am |
|
 |
|