Автор |
Съобщение |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Death_Squad написа: fisher96 написа: Целия ни отбор играе за едно говедо, което в трудните мачове само разхожда бялата фланелка  Това , че го преебаха срещу чорбата и уефски не е по негова вина , вкара на 2 пъти на доко сф които "уж" са гранд
Гранд в големи кавички !!! Видяхме колко са грандове срещу говедата в Събота - с гол от съблекалните !!!  Мачовете им с отборите като ЦСКА и Лефски ги взимат с + 3-4 гола пасив , а останалите срещу Латекса и нас с няква клизма(гол в 90 мин ) или помощ от съдията !
Пон Май 21, 2007 3:31 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Според човек, който се познава с Армандо от времето, когато са тренирали заедно в Марица, Армандо е споделил че мачът с Вихрен е бил нареден за точен резултат и част от уговорката е била Колев да вкара два гола - Дебелият искал да го продава в чужбина и настоявал да го направи голмайстор. Не ми го е казал лично Армандо, така че информацията ми не е от източника, но нямам основания да се съмнявам. Правете си изводи колко стойностна ще е наградата за голмайстор на първенството. Отделно дето каквото и да стане, това по всичко личи е последен сезон на Тошко за нас и след това ще стане и с него като с Кушев. Как да се радвам и на какво да се радвам?
|
Пон Май 21, 2007 7:22 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
То беше логично, че всичко е наредено ...
А точно днес си мислех да пусна пост точно за това, че Венци май ще се гласи да го продава Тошето в Европа, сега като го направи голмайстор...
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Пон Май 21, 2007 8:33 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Имам чувството, че някои хора изпитват физическо удовлетворение от това, че Славия не върви и се радват истински на всяка лоша новина около клуба. Ако пък стане нещо хубаво, веднага получават мигрена и вместо да ударят един аналгин, целеустремно търсят някакъв начин да очернят и неглижират това събитие. По възможност още в зародиш.
|
Вто Май 22, 2007 1:36 am |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
bodzhov_zv написа: Имам чувството, че някои хора изпитват физическо удовлетворение от това, че Славия не върви и се радват истински на всяка лоша новина около клуба. Ако пък стане нещо хубаво, веднага получават мигрена и вместо да ударят един аналгин, целеустремно търсят някакъв начин да очернят и неглижират това събитие. По възможност още в зародиш.
По-добре нямаше да мога да го кажа!
|
Вто Май 22, 2007 1:55 am |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
bodzhov_zv написа: Имам чувството, че някои хора изпитват физическо удовлетворение от това, че Славия не върви и се радват истински на всяка лоша новина около клуба. Ако пък стане нещо хубаво, веднага получават мигрена и вместо да ударят един аналгин, целеустремно търсят някакъв начин да очернят и неглижират това събитие. По възможност още в зародиш.
Ако теб те радва нагласената индивидуална награда на един играч, който се покрива на мачовете с говедата (защото винаги е бил един от тях) и който от догодина ще замине я за Анадола, я за Сибир и ще забрави за Славия, това е чудесно, но аз съм фен на отбора Славия, а не на Тошко, Гошко и т.н.т. Поне да беше от нашата школа, да знам за какво е радостта. Вместо отделните футболисти да играят в името на отборни успехи, целият отбор играе в името на индивидуалния успех на Колев. Не виждам какъв успех за Славия е това - да паднем в уреден мач в Сандански, за да може Венци да продаде поредния играч, т.е. губим и мачове, и играч.
|
Вто Май 22, 2007 5:35 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Колев не игра по обективни причини срещу ""Левски"".
|
Вто Май 22, 2007 5:37 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
абе пичове - администратори, модератори вие слависти ли сте или подкрепяте говеждия отбор...защото тошко колев е 100% говедо нищо че ще стане голмайстор и ще задуе после я към русия я към турция...това с какво допринася за Славия...допринася за ВенциСлавия. Още помня как тука ми правихте забележки че съм обиждал говедата и прочие. Искам да се изясни един път за винаги...за мене най големия враг на Славия това е Лефски, вярвам че и за всеки славист трябва да е така...колко пъти напускат терена тия селянчета когато играят с нас, сега ни управлява един от тях...голмайстора ни е говедо и вие правите заключения че това видите ли е успех за Славия. Добре питам аз с какво това че Т.Колев ще стане голмайстор допринася за Славия, за европа ли се класирахме след негови голове или е вкарал хетрик на Лефски или на Цска.....??
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Вто Май 22, 2007 5:51 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
бате ставаш като буферите!!! Стига с тия врагове и тем подобни щуротии. За тях ние сме най-смъртните врагове и ужасни същества, бродещи по земята.
Толкова ли е трудно да си воден от любовта ти към един отбор, а не от омразата към друг. Стига с тоя "Левски"!!!
|
Вто Май 22, 2007 6:12 pm |
|
 |
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
Ха-ха Вие ми вдъхнахте надежда! За пръв път от доста време да разбера, че Славия има някаква цел, че целия отбор играе за нея, та ако ще и тя да е всички да играят за Колев да стане голмайстор. Евала. Още ме дразни глубавия червен картон на адаша срещу цска, той ли си го изкара или някои друг .... !?
_________________ Славия е супер тим на света непобедим
Който Славия мрази под нас да лази
|
Вто Май 22, 2007 7:55 pm |
|
 |
|