Автор |
Съобщение |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
ТВА НЕ МОЖЕ ДА Е ИСТИНА 
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Сря Май 23, 2007 10:21 am |
|
 |
shangana_16
Познат
|
то се е видело че Тошката ще е голмайстора 
Сря Май 23, 2007 11:09 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
FeverNew написа: Наско Сираков може да е говедо, но без него трудно щяхме да станем шампиони 1996. .
без него НИКОГА нямаше да станем шампиони!!!!
|
Сря Май 23, 2007 2:04 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Боджов мерси за примера с Андерлехт, Фивър мерси за статистиката....за Наско Сираков също съм съгласен...., но за мен тази награда си остава индивидуална и не ме радва по никакъв начин!!Нито е купа нито титла!!А това че Тошко ще спечели наградата на феновете, ок...аз също гласувах повечето пъти за него защото съм обективен и виждам кой играе и кой се покрива, по щастлив щях да бъда ако Емо Петров я вземе, защото момчето иска да обвърже бъдещето си със Славия, а Тошко е просто един наемник, един метеорит кой преминава и ни ползва за трамплин!!За това не виждам смисъл да изпадам в еуфория от Тошковите награди!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Сря Май 23, 2007 2:24 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Абе я.... ТОШО №1 е тва е, само едто Бъри вика Домочиски вместо него.... както и да е... смешна работа, как може голмайстора на първенството ти да не е в националния... разбирам голмайстора в България да беше бразилец, нормално щеше да е, ама той е българин....
Сря Май 23, 2007 2:54 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Може би сме трамплин в кариерата му, но сега играе за нас и мисля че трябва да го уважаваме малко или много.
ПС Май няма слависти в националния повикани а...?
Сря Май 23, 2007 3:00 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Ако се съди по това няма да стигне до Турция и Русия ...
Голмайсторът на "А" група Тодор Колев е пред трансфер в кипърския Арис (Лимасол), съобщава БТА, позовавайки се на кипърски медии.
Както е известно нападателят на Славия бе наблюдаван в мача на "белите" с "Марек" от президента на Арис Кириакос Хаджикириаку и мениджъра на клуба Луис Луизу.
"Отборът трябва да бъде подсилен във всички линии. Ако наистина успеем да вземем голмайсторът на българското първенство, за нас това би бил истински трансферен удар", коментира треньорът на Арис Андреас Михайлидис.
В последното първенство на Кипър отборът на Арис завърши на 8-о място.
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Сря Май 23, 2007 3:22 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
mito00 написа: Абе я.... ТОШО №1 е тва е, само едто Бъри вика Домочиски вместо него.... както и да е... смешна работа, как може голмайстора на първенството ти да не е в националния... разбирам голмайстора в България да беше бразилец, нормално щеше да е, ама той е българин....
сериозно ли говориш???
Тошко в националния?? хахахахахахаха, ае нема нужда. Домовчийски е 100 пъти по-добър, млад е, техничен, бъдещето е пред него...националния отбор ще се крепи на него...а Тошко е дръвче и винаги ще си остане такова 
|
Сря Май 23, 2007 6:34 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
makaveli написа: mito00 написа: Абе я.... ТОШО №1 е тва е, само едто Бъри вика Домочиски вместо него.... както и да е... смешна работа, как може голмайстора на първенството ти да не е в националния... разбирам голмайстора в България да беше бразилец, нормално щеше да е, ама той е българин.... сериозно ли говориш??? Тошко в националния?? хахахахахахаха, ае нема нужда. Домовчийски е 100 пъти по-добър, млад е, техничен, бъдещето е пред него...националния отбор ще се крепи на него...а Тошко е дръвче и винаги ще си остане такова 
Еми.... че е млад си прав и дотука... а щом мислиш, че голмайстора на А група е дърво, значи първенството ни е западнало повече отколкото си мисля....
Сря Май 23, 2007 7:13 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3228 Местоположение: Гетото
|
тази тема се насра !!!
Сря Май 23, 2007 8:11 pm |
|
 |
|