Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
 Какъв сезон изпращаме?
Нека направим по един анализ на сезона, който изпращаме. Какъв беше - успешен, неуспешен!? Какво ви зарадва, какво ви огорчи през тези близо 10 месеца първенство?
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
Последна промяна seth на Съб Юни 02, 2007 11:32 pm, променена общо 1 път
|
Нед Май 27, 2007 8:44 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Нищо кой знае какво.Изпуснахме на 2 пъти буферите,веднъж чорбата и веднъж ловешките боклуци.Очаквани победи срещу непретенциозни отбори.Разочароващо 1:6 от чорбата,0:1 от Рилецо в Овча Купел.Добра игра на някой играчи,голямо израстване на Емо Петров.1/4 финал за купата ... Общо взето един сезон,обобщаващ ставащото в клуба в последните десетина година,без да блести с нищо и без нещо впечатляващо.Миналата година поне напраихме Х на говедата и ни рязаха,за да може чорбата с мъки да ни бие с 2:1 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Нед Май 27, 2007 9:21 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Мисля, че този сезио е по-успешен от миналия, имахме само 1 треньорска рокада, вярно, срещу силните отбори нямаме победа, но има време и за това, важното е, че изградихме стабилен отбор, който прави много малко грешке, срещу отборите под 5то място, голямо израстване на Тошко и Емо, Орльо има бъдеще, опитните Илиев и Симонович, бяха изключително стабилни, малко не ни достигна за полу-финал, а и финал за купата, ОТЪРВАХМЕ СЕ ОТ АНГЕЛ СТОЙКОВ... дано да запазим ядрото на отбора и догодина да бъдем още по0силни!
Пон Май 28, 2007 7:27 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Голям Емо Петров 2рия полусезон , много ми хареса Илийката как игра и през двата полусезона , евала на Тошко за головете особено този срещу локо пд и с/у локо сф, мечката ми хареса в някой мачове как играя , иначе наще играха най добре срещу локо сф на буфер парк всички други мачове бяха чресло

The Rise of the poisoned Youth
|
Пон Май 28, 2007 12:36 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Сезон не по различен от последните 12....рекордна загуба от Цска, предишните постигнахме такива от Локомотив Сф, "Ботев", Литекс, Лефски..., не постигнахме победа в софийските дербита и ни радваха играчи като А.Стойков, Джамбазов....Поредния слаб сезон или по скоро безличен, за съжеление за догодина не очаквам нищо по различно...остава ни само да се надяваме че ще дойдат по добри години за наща Славия !!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пон Май 28, 2007 2:37 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Аз този сезон видях една още по-слаба Славия, запомних завинаги датата 23.09.2006 и отново останах с горчив вкус...!
Дано доживеем по-добри години за Славия! Весело лято, слависти! 
_________________ 100
|
Пон Май 28, 2007 2:40 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Без съмнение неуспешен сезон.Това не е Славия която искам да виждам.Ако някой ме попита кой е най добрия мач на белите за сезона сериозно ще се затрудня да му отговоря.Светлия лъч несъмнено са Емил Петров и Орлинов.Лошото е че Ради Рангелов,Воденичаров и Мартин Стефанов май ще минат в графа "вечни надежди"
|
Пон Май 28, 2007 3:49 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Слаб, слаб и отново слаб ... Тотално надмощие на градските съперници над нас. А срещу провинциалистите не направихме почти нито един добър мач.
Надявам се Андонов да остане и да покаже малко качества като треньор, защото ми писна от постоянните треньорски смени, ние от кога не сме изкарвали сезон без смяна на треньора!?
Поне започва чистката на мърдите от отбора и дано се купуват единствено проспективни млади или вече доказали се футболисти на не повече от 30 години. Трябва повече да се залага на Орльо и Воденичаров, много хляб има в тези двамата ...
Като цяло трябва освежаване във всички линии освен вратарският пост. За сега Емо се справя перфектно 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Пон Май 28, 2007 4:17 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Жалка картинка. Загуба от всичките "грандове", на два пъти грешни стъпки срещу буферите...
Вадихме нож и на умрели кучета...
Поне в някой и друг мач се видя някакъв проблясък, желание за игра, и до там. Пореден разочароващ сезон.
Пон Май 28, 2007 6:56 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Поредният посредствен сезон за любимият ни клуб  Единствената радост ни донесе Тошко с неговите голове и Емо Петров с неговото израстване,дай боже да продължават и двамата така и за напред стига ШИШКОТО да не продаде ТОШКО за жълти стотинки 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Пон Май 28, 2007 10:18 pm |
|
 |
|