Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юли 07, 2025 5:24 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 535 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 54  Следваща
 Трансфери 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Сега чета в Труд, че се очаква да вземем Здравко Здравков, а вече сме били подписали с Богомил Дяков от "Спартак" Варна! :wink:

Ето и малко инфо за него:
Той е юноша на ПФК "Левски" (София) и младежки национал. Преди това е играл в Пирин (Благоевград) и Родопа (Смолян). Висок е 167 см и тежи 68 кг.В момента играе за "Спартак"(Вн).

Съб Юни 02, 2007 8:22 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Славия покани Здравко Здравков
Съб, 2007-06-02 09:04
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е отправил покана към бившия национален вратар Здравко Здравков да се завърне в клуба, твърди „Меридиан Мач”.

Стражът ще прекрати договора си с турския Ризеспор в края на месеца. Първоначалните планове на Здравко бяха да спре с футбола, но негови близки разкриха, че той е склонен да поиграе в България.

Освен от Славия оферта към него са отправили и от новака в „А" група Черноморец.

Съб Юни 02, 2007 9:12 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
gong.bg
"Спартак" ВЗЕ КРАСЕН ТРИФОНОВ
2 юни 2007 12:36

"Спартак" Пловдив си осигури второ ново попълнение, след като подписа 3-годишен договор с халфа на Несебър Красен Трифонов. Той бе спряган за трансфер в Славия, но в крайна сметка предпочете да подсили втородивизионния "Спартак", който през тази година ще се бори за промоция в А група.

BOYS SOFIA ULTRAS

Съб Юни 02, 2007 11:45 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
mito00 написа:
Сега чета в Труд, че се очаква да вземем Здравко Здравков, а вече сме били подписали с Богомил Дяков от "Спартак" Варна! :wink:

Ето и малко инфо за него:
Той е юноша на ПФК "Левски" (София) и младежки национал. Преди това е играл в Пирин (Благоевград) и Родопа (Смолян). Висок е 167 см и тежи 68 кг.В момента играе за "Спартак"(Вн).

Ooo neee!!!!
o6te edin lefskar, pri tova slab!

Цитат:
Славия покани Здравко Здравков
Съб, 2007-06-02 09:04
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е отправил покана към бившия национален вратар Здравко Здравков да се завърне в клуба, твърди „Меридиан Мач”.

Стражът ще прекрати договора си с турския Ризеспор в края на месеца. Първоначалните планове на Здравко бяха да спре с футбола, но негови близки разкриха, че той е склонен да поиграе в България.

kakvo 6te go pravim nego?

Съб Юни 02, 2007 12:49 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
От 25 юни до 7 юли Славия ще се готви в София. От 8 до 17 юли предстои лагер в Правец, а от 12 до 27 юли белите ще се готвят в Трявна.

това относно подготовката...за Здравеца - може да изкара поне един полусезон при нас...като за последно..аз лично не бих имал нищо против...дори трнировките на Емил Петров със Здравков ще са му много полезни...след това може да стане тренъор на вратарите...каквото и да го "правим" лично аз съм за защото Фози винаги ми е бил един от любимите вратари!!!

Съб Юни 02, 2007 2:29 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
Знам че не е тука мястото но искам да попитам защото 4ух за някакъв турнир на форума има ли нещо такова и как стоят нещата?

Съб Юни 02, 2007 3:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
topsport.bg
50 хиляди лева струва халфът Богомил Дяков, който е първото сигурно ново попълнение на Славия. Дяков, който е юноша на "Левски", идва от "Спартак" (Варна). Варненци пък го купиха от "Левски", след като преди това той игра като преотстъпен в Пирин (Благоевград) и Родопа (Смолян).

BOYS SOFIA ULTRAS

Съб Юни 02, 2007 3:42 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Богомил Дяков... верно че е лефскар, ама е млад и не чак толкова лош защитник, пък и може да става за нещо :)

А Здравков може да го вземем като треньор на вратарите :D

Мен повече ме вълнува дали Здравко Лазаров ще се върне, а също нещо от сорта беше казал и Мариан Хрестов ... :roll:

Съб Юни 02, 2007 4:46 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
gesha написа:
Богомил Дяков... верно че е лефскар, ама е млад и не чак толкова лош защитник, пък и може да става за нещо :)

А Здравков може да го вземем като треньор на вратарите :D

Мен повече ме вълнува дали Здравко Лазаров ще се върне, а също нещо от сорта беше казал и Мариан Хрестов ... :roll:

Marian Hristov samo da go butnat i se kontuzva :D

Съб Юни 02, 2007 4:58 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Здравко ще е луд ако предпочете тия анонимници от Черноморец....тоя пич ни направи шампиони още помня как пазеше като лъв в мачовете с говедата, няма значение дали ще е вратар, треньор....,мениджър, за този човек винаги трябва да има място в Славия :!: ....иначе за тоя от лефски дяков ли е какъв е...нищо против само да не прави коментари подобни на Орлин....!!Вобще тоя Орлин там от кое троянско село беше, трябва някой да си поговори с него и да му обясни че не може футболист на Славия в най четения спортен вестник да тръби само Лефски...

Изображение
www.zone1913.com

Съб Юни 02, 2007 5:16 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 535 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 54  Следваща