Автор |
Съобщение |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
вижда се, че освен липса на тренъор е лиспвало и друго - гръбнак на който да се гради отбора, сплав от сработени футболисти, които играят непрекъснато заедно...и естесвено ЖЕЛАНИЕТО за игра...
много се плю, че имало много левскари...да ама левскарите влязаха в шампионката лига, "Левски" мачка наред в шампионата и е с класи над останалите!!!
така че да не се правим на недоразвити идиоти, а да си отворим очите - и Ангелов и Томашич и Йовов и Телкийски играха добре и ако са в такава форма имат място в националния!!!
Рангелов има да чака...доста нападатели има преди него, Благо ми е резерва цел сезон в Сърбия...и той има да чака...Караславов...кой е опазил???Негрите от Беласица или нападателчетата на Черноморец Бургас?!?!?
Янко Вълканов??Ае моля ви се...стига с клубни пристрастия!!!
България е над всичко и всички и трябва да се гледа обективно!!!
|
Нед Юни 03, 2007 12:20 am |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
makaveli написа: вижда се, че освен липса на тренъор е лиспвало и друго - гръбнак на който да се гради отбора, сплав от сработени футболисти, които играят непрекъснато заедно...и естесвено ЖЕЛАНИЕТО за игра... много се плю, че имало много левскари...да ама левскарите влязаха в шампионката лига, "Левски" мачка наред в шампионата и е с класи над останалите!!! така че да не се правим на недоразвити идиоти, а да си отворим очите - и Ангелов и Томашич и Йовов и Телкийски играха добре и ако са в такава форма имат място в националния!!! Рангелов има да чака...доста нападатели има преди него, Благо ми е резерва цел сезон в Сърбия...и той има да чака...Караславов...кой е опазил???Негрите от Беласица или нападателчетата на Черноморец Бургас?!?!? Янко Вълканов??Ае моля ви се...стига с клубни пристрастия!!! България е над всичко и всички и трябва да се гледа обективно!!!
всеки си има гледна точка, аз съм първо славист и после българин...не мога да отрека очевадното че колкото и да ми е неприятно Мъри явно е треньор....за въпросните играчи от лефски не съм склонен да се съглася обаче, нито Вагнер нито Телкийски или Йовов са нещо по добри от един Благо Георгиев, Чавдар Янков или Янко Вълканов..единствени според мен от играчите на лефски добре играха пелето и Томашич, това че лефски мачкал в България сички знаем защо е така, бфс-та, руско-еврейски милиони и сто такива причини!За шампионската лига 1-17 без коментар, а отбора който отстраниха Киево отпадна..... и тая година се надявам да ме забавляват говедата в евротурнирите!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Юни 03, 2007 12:38 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13210 Местоположение: SOFIA
|
Отчасти си прав, но всички играчи, които си изброил, бяха викани и преди това. Но не показваха същата игра. Отборът ни стоя много добре тактически тази вечер и нито един от играчите не направи грешка. Подсигуряването му е майката, а заучените отигравания - бащата. 
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Юни 03, 2007 12:38 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Всичко беше идеално вчера, само да се премахнат невероятните футболисти като Ст. Петров и Йовов и всичко ще е тип-топ, евала на Митко Иванков, Кишо, Тунчев, Томашич, Вагнер, Ст. Ангелов, Мечо, Марто и Бербо!!!
Нед Юни 03, 2007 7:22 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Йовов и Телкийски направиха няколко смислени отигравания при вече решен мач. Едва ли се очаква от двама футболисти с офанзивни функции само да задържат топката при ясен изход на срещата с отбор като Беларус.
|
Нед Юни 03, 2007 8:07 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Не ми стана ясно какво прави вагнерчо на терена  иначе евала на Бербатов 

The Rise of the poisoned Youth
|
Нед Юни 03, 2007 8:46 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
jordas написа: makaveli написа: вижда се, че освен липса на тренъор е лиспвало и друго - гръбнак на който да се гради отбора, сплав от сработени футболисти, които играят непрекъснато заедно...и естесвено ЖЕЛАНИЕТО за игра... много се плю, че имало много левскари...да ама левскарите влязаха в шампионката лига, "Левски" мачка наред в шампионата и е с класи над останалите!!! така че да не се правим на недоразвити идиоти, а да си отворим очите - и Ангелов и Томашич и Йовов и Телкийски играха добре и ако са в такава форма имат място в националния!!! Рангелов има да чака...доста нападатели има преди него, Благо ми е резерва цел сезон в Сърбия...и той има да чака...Караславов...кой е опазил???Негрите от Беласица или нападателчетата на Черноморец Бургас?!?!? Янко Вълканов??Ае моля ви се...стига с клубни пристрастия!!! България е над всичко и всички и трябва да се гледа обективно!!! всеки си има гледна точка, аз съм първо славист и после българин...не мога да отрека очевадното че колкото и да ми е неприятно Мъри явно е треньор....за въпросните играчи от лефски не съм склонен да се съглася обаче, нито Вагнер нито Телкийски или Йовов са нещо по добри от един Благо Георгиев, Чавдар Янков или Янко Вълканов..единствени според мен от играчите на лефски добре играха пелето и Томашич, това че лефски мачкал в България сички знаем защо е така, бфс-та, руско-еврейски милиони и сто такива причини!За шампионската лига 1-17 без коментар, а отбора който отстраниха Киево отпадна..... и тая година се надявам да ме забавляват говедата в евротурнирите!!
изпадналия Киево ако ни хване ще ни разсипе...с по 5-6 гола разлика и тука и там..."Левски" са с класа над всички отбори в България...а изказването, че си първо славист и после българин е смешно и те приравнява на безмозъчните говеда и прасета, които на мач на националния не викат българи юнаци а сасъд за "Левски" и сасъд за цска...
Чавдар както виждаш е в националния и е титуляр... за вчерашния мач беше накзан. Янко Вълканов е пълно недоразумение...тва че е играл срещу Черноморец не го прави футболист...Благо е резерва ама ти пак не искаш да го проумееш.
и стига с това 1-17....това са най-силните отбори в света!!!!Събрали са най-качестените играчи ит много държави и ако се явят на едно световно клубния отбор може да смачка националните..."Левски" играха много прилично във всичките мачове...
стигнах до там да ги защитавам...еби му мамата....ама ми писна да гледате през некви очила и да не признавате простата истина
и кво значи колкото и да ми е неприятно Мъри е тренъор...защо ти е неприятно?
|
Нед Юни 03, 2007 8:54 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
И Благо и Чавдар имат място в националния като титуляри.Да се твърди че например Телкийски е по силен играч от Благо е несериозно.Нека от една победа срещу Беларус да не правим капитални изводи.А за класата на "Левски" в ШЛ по добре да не говорим - нямаше дори един мач в който да сакже че се изглеждали прилично.Мъри е един обещаващ треньор но нищо повече поне засега.При тази организация която правят Батков и Сираков не е трудно да направиш дубъл в България.
Последна промяна saract на Нед Юни 03, 2007 11:26 am, променена общо 1 път
|
Нед Юни 03, 2007 9:06 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Наистина "Левски" в момента е най-силния БГ отбор, но изобщо не са отбор от висока класа, те влязоха в ШЛ с късмет... те наистина имат добри играчи и добър треньор, но в никакъв случай от световна или дори европейска класа... Благо по нищо не отстъпва по качества на Мечо... дано следващия селекционер обърне внимание на това!
Нед Юни 03, 2007 11:18 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Станимир Стоилов го каза много точно. В националния отбор ще играят само най-подготвените и тези, които са във форма...
сръвнете сега Телкийски, който е един от основните футболисти на "Левски" и Благо, който имаше проблеми в СЪРБИЯ и игра само в последните мачове...иначе беше резерва!!!
Затова и дебелата свиня Божинов го няма...може да е голям талант и да е по-добър от много други но в момента не е във форма и не е от полза за БЪЛГАРИЯ.
|
Нед Юни 03, 2007 12:09 pm |
|
 |
|