Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13210 Местоположение: SOFIA
|
Да бе верно. Но Менъуор също ще обикалят Балканите по това време.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Мар 01, 2007 1:13 am |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Какво става - кои тази вечер са на концерт ?
Пожелавам ви приятно изкарване на всички,да се сцепите и поздрав с Fear of the Dark!
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Пон Юни 04, 2007 8:42 am |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|

ВИНАГИ С ВАС !
|
Вто Юни 05, 2007 8:12 am |
|
 |
Jim^Morrison
Пристрастен
|
_________________ Down from the glen came the marching men
With their shields and their swords
To fight the fight they believed to be right
|
Вто Юни 05, 2007 11:48 am |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
СКУКАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
Вто Юни 05, 2007 6:38 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Е ако ми кажеш, че Runnign wild са по-добри от IRON MAIDEN няма кво повече да говорим. Maiden са най-великите просто!
Вто Юни 05, 2007 7:00 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
|
C/\ABuCTA написа: Е ако ми кажеш, че Runnign wild са по-добри от IRON MAIDEN няма кво повече да говорим. Maiden са най-великите просто!
Е... стиа са. Първо поне им напиши правилно името  Второ, слушал ли си Рънинг? И 3-то Мейдън отдавна са се изчерпали и правят само еднакви песни в последно време... последните 3 албума имам предвид! Особено последните два айде...

Вто Юни 05, 2007 8:09 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Много добър концерт,само дето накрая с това "always look on the bright side of life" се изгавриха .... And when I'm walking a dark road,I'm the man who walks alone 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Вто Юни 05, 2007 9:33 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Count Vampirium написа: C/\ABuCTA написа: Е ако ми кажеш, че Runnign wild са по-добри от IRON MAIDEN няма кво повече да говорим. Maiden са най-великите просто! Е... стиа са. Първо поне им напиши правилно името  Второ, слушал ли си Рънинг? И 3-то Мейдън отдавна са се изчерпали и правят само еднакви песни в последно време... последните 3 албума имам предвид! Особено последните два айде... 
Да, слушал съм RunninG  и мога да ти заява, че щом Maiden ти звучат еднакво последните песни , то какво остава за Running след като на тях всичките им песни звучат еднакво. Освен това не съм съгласен с твоето твърдение за ендаквото звучене. Но всеки си има вкус.
Вто Юни 05, 2007 10:19 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
|
C/\ABuCTA написа: Count Vampirium написа: C/\ABuCTA написа: Е ако ми кажеш, че Runnign wild са по-добри от IRON MAIDEN няма кво повече да говорим. Maiden са най-великите просто! Е... стиа са. Първо поне им напиши правилно името  Второ, слушал ли си Рънинг? И 3-то Мейдън отдавна са се изчерпали и правят само еднакви песни в последно време... последните 3 албума имам предвид! Особено последните два айде...  Да, слушал съм RunninG  и мога да ти заява, че щом Maiden ти звучат еднакво последните песни , то какво остава за Running след като на тях всичките им песни звучат еднакво. Освен това не съм съгласен с твоето твърдение за ендаквото звучене. Но всеки си има вкус.
Хех, чак немоа да повярвам че си ги слушал. Ениуей, това е добре. Иначе дам, всеки си има вкус, всеки металяга е започнал с мейдън, металика и меноуор. Живи и здрави, но Рънинг са класи над мейдън
ПС Доколкото разбрах от брат ми концерта не е бил нещо особено според него поне. Само час и половина, при това са изпълнили прекалено много песни от новия им албум.
Вто Юни 05, 2007 10:36 pm |
|
 |
|