Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 5:49 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
 "Меридиан мач" изперка 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
bogomil rusev написа:
trqbva da zbaete,4e vyv vestnika ima readktori,koito pi6at mnogo materiali.li4no az sym napisal tozi. pisna mi predi sezona da se obe6tavat evroturniri i nakraq kogato imame vyzmojnost da igraem v intertoto se otkazvame.

На всички ни писна..............

П.П. И все пак не можеше ли идването на Кузмановски в Славия да бъде отразено малко по подробно?

Сря Юни 06, 2007 3:00 pm
Профил
Току що регистриран

Мнение 
v4era bqh po4ivka. tova e pri4inata za stevica da ima malko. mejdudrugoto az za nego,4e 6te poema Slaviq bqh napisal o6te predi dva meseca, kogato se zagovori za mahaneto na alio6ata.

Сря Юни 06, 2007 3:19 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ще я качи ли някой най-сетне тази статия.....иначе явно повечето от нас имат афинитет към журналистическата професия, в спорт1.бг също публикуваха няколко статии на бели автори!За сетен път доказваме че интелектуалното ни ниво е в пъти по високо отколкото на феновете на другите отбори!!На всички ни писна...догодина искам да се повтори ситуяцията с Лефски-Доко софия.....да видите тогава как на Стадион ''Славия'' ще акостират поне 10000 бели шалчета в решителния мач...направо се ''плаша'' колко ''дремещи'' фенове на Славия има, едно класиране в европа две години подред и средната посещаемост от 1006 човека ще се вдигне 5-пъти!

Изображение
www.zone1913.com

Сря Юни 06, 2007 3:21 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
Обзора на Меридиан мач си е доста добър въпреки малките грешки.
Даже ми хареса повече от този на Топспорт

Сря Юни 06, 2007 3:26 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
А и какво значение има че Богомил Русев е журналист и потребител във форума...Той е славист и като всички нас иска да пише тук и да обсъжда проблемите свързани с отбора... поне се е осмелил да си напише името и да си признае.

Сря Юни 06, 2007 6:29 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Интересно, материала на маймуница ли си го писал, ако е така на редактора му е простено. Тук има правила, хубаво е модераторите да ти ги покажат.

Който Славия мрази
под нас да лази

Сря Юни 06, 2007 7:49 pm
Профил ICQ WWW
Познат

Мнение 
Оставете го човека, бе. Има смелостта да си напише името - нещо, което на повечето едва ли ви стиска.
Поддържа линията на \"Славия\" - нещо, което липсваше в спортната преса преди той да се появи.
Кво толко ви направи това момче, че сте отворили такава хейтърска тема?

Сря Юни 06, 2007 9:30 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Съгласен съм със sk8er. Много е хубаво, че си имаме журналист във форума, при това в един от големите и влиятелни спортни всекидневници.
Според мен трябва да се възползваме от ситуацията, а не да го прокудим от форума с арогантно поведение.
bogomil rusev е единственият "пострадал" от инициативата срещу шльокавицата за 24-и май. Дано си вземе поука и да посегне към кирилицата. Но това е само пожелание, защото форумът няма задължително такова правило.

Чет Юни 07, 2007 12:09 am
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Доста логично е, при положение, че е журналист във "Меридиан Мач" (за което персонално те поздравявам!), да се "помъчи" да пише на кирилица.
Лично за мен, пак казвам за мен, оправдание имат само тези потребители, които са в чужбина или пишат от клубчета (и на мен ми се е случвало).
Кирилицата не е задължителна, но постове на латиница аз лично подминавам или не взимам насериозно (с голямото изключение на няколко потребителя от форума, които въпреки шльокавицата си заслужава да бъдат прочетени).

Както и да е, мисля, че се отклонихме от темата.

Поздравявам Русев и за това, че съвсем спокойно се представи кой е, не се покри, въпреки гафа, който както разбрахме - не е негов. Успех :D

Чет Юни 07, 2007 12:38 am
Профил
Току що регистриран

Мнение 
Благодаря на всички, които ме подкрепиха, големи сте. Вече винаги ще пиша на български.
FOREVER WHITE

Чет Юни 07, 2007 11:11 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща