Автор |
Съобщение |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Ужасяващ национален отбор ... Стилиян,Чаво,Телкийски и Марто - само адмирации ... добре,че Стоилов се маха ...
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Сря Юни 06, 2007 9:46 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
абе вие чувате ли се какво говорите....кой от вас разбирачи ще играе на такъв терен и при такива условия...техника ли искате, бързина ли искате...
просто не мога да ви разбера понякога:(
|
Сря Юни 06, 2007 10:18 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Струва ми се че проблемът не е нито в терена, нито в треньора. С ядро от евроолимпийци разчитаме на двама души от прилични европейски отбори (дано скоро причислим и Чаво към тази група) да носят отбора на гърба си. За да се класираме на европейското, ще трябва леко да надскочим реалните си възможности в мача с мамалигите, а после ако стигнем до европейското, там вече не знам.
Но важното е че все още сме в играта, без загуба в групата. Като цяло не е никак зле.
|
Чет Юни 07, 2007 1:09 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13208 Местоположение: SOFIA
|
Ако не беше тъпата поредица от грешки, довели до дузпата, мачът щеше да се развие по съвсем друг начин. Не споделям мнението, че дузпата беше пресилена. За догонване и закъснял шпагат се полага именно дузпа. А и реферът показа еднакъв критерий и наказа няколко такива закъснели посягания. може би трябваше да изгони Корниленко и оня другия. футболът е мъжка игра, но тия прекалиха с гадостите и острите влизания.
Много добра комбинация направиха Марто, Стенли, Телкийски и Чаво за втория гол. Личи си, че не стана случайно - всеки си беше на мястото и направи това, което трябваше. Неприятен спомен оставиха няколкото ситуации, в които се убедих, че поне 5 от нашите не следяха движението по терена и отиграваха по странен начин всяка топка. Или поне не избираха правилното продължение.
|
Чет Юни 07, 2007 2:13 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
И аз не мисля ,че проблема е в треньора ! Мъри направи много добър дебют в Минск ! Слабото представяне на националите вчера си го обяснявам , че прекалено много са се възгордяли от първият мач с Беларус и за това се получи някво подценяване , което можеше да ни изиграе лоша шега ! ШАРАНКОВ , вчера се осра с тези негови лигавщини , което доведе до тази спорна дузпа ! Можеше и да страдаме заради такива папагали на вратата ! Марто за порден път показа ,че е най-добрият от всички на терена , а голът на Чаво просто бе изигран брилянтно !!! Жалко че Беларусците много добре си свършиха работата с опазването на Бербатов и не го оставиха да диша ! Все пак с клизма ама 3 точки ! Дано Беларус обърка малко циганите зад Дунава , за да се върнем на 100 % в играта за квалификации за Евро 2008 ! Точно след една година на 7 юни стартира Европейското в Швейцария и Австрия !!!
П.С. И като се изкарват ,че имат големи футболисти Доко Сф , много ми е интересно кога тяхни бивши или настоящи футболисти са вкарвали за последно гол за Националният отбор ??? 
Чет Юни 07, 2007 9:39 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Пената мори тима от смях
Смях до дупка! Под това мото започна новата епоха на Димитър Пенев в националния тим, пише в. "Стандарт". Вчера той събра тима в Поморие за приятелския мач с Уелс утре.
В последния момент Стратега привика Георги Чиликов, тъй като руският Амкар отказа да пусне Мартин Кушев. Нападателят на ЦСКА и Димитър Иванков слязоха направо от автомобилите си за тренировка.
Малко по-рано по техен адрес хвърли серия лафове: "Липсват Митко Вратаря и Гошо Нападателя", констатира Пената.
Станислав Ангелов и Мартин Петров трябваше да се присъединят по-късно. Стратега хвърли серия бисери и за капитанската лента.
"Капитан ще е Бербатов. След него Стилян, после Мартин. Може лентата да носи и Митко Вратарчето. По принцип мисля да изградя една тройка и те да носят лентата. Ако имат желание, да се разделят на пет. Така ще имаме петнайсет кандидати", заяви в типичния си стил Димитър Пенев.
"Иначе играчите са добре. Усмихват се, но са уморени. Има настроение. Някой път трябва да сме сериозни, друг път - приятели. Знаете, че днешният футбол е много по-жесток отпреди. Парите са много по-скъпи. Друг път - евтини. Както при Божинов. Жалко за неговата контузия. Тъкмо му издадоха виза и той се контузи", сподели възгледите си за националния тим Пенев.
Докато се превиваха от смях, националите все пак успяха да кажат и нещо сериозно.
"Готвим подарък за Божинов. Това ще бъде голяма изненада за него, Валери я заслужава", заяви Стилиян Петров
|
Вто Авг 21, 2007 12:57 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Димитър Пенев обяви титулярния състав за контролата с Уелс
Селекционерът на националния отбор Димитър Пенев обяви стартовия състав на тима за утрешната контрола с Уелс на стадион “Лазур” в Бургас, предаде репортер на Агенция "Фокус". На вратата ще пази Димитър Иванков, пред него ще играят Радостин Кишишев, Игор Томашич, Александър Тунчев и Лусио Вагнер. В средната линия ще действат Станислав Ангелов, Стилиян Петров и Димитър Телкийски, а напред ще бъдат Христо Йовов, Георги Чиликов и Мартин Петров. Така легендарният треньор показа, че вероятно няма да изневери на обичаната от него схема 4-3-3. По време на пресконференцията Пенев заяви, че предстои сериозен мач, тъй като в кратък период ще се състои и следващата квалификация с Холандия. Според него отборът на Уелс е доста познат, тъй като в него играят известни футболисти и срещата ще бъде оспорвана. Разширеният състав на тима се състои от 17 футболисти, които са здрави в добро настроение. Вчера всички са направили своята първа тренировка, независимо от тежките условия и пътуването с часове.
Е как може Чавдар Янков да не е титуляр а Благой Георгиев въобще да не е в групата за мача???????Един Телкийски да е титуляр?Корупция......Пена,Пена днес кой играес 4-3-3?С този състав и треньор отиваме на петица в Холандия.
|
Вто Авг 21, 2007 6:51 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Контролите са за това - да се изпробват варианти. Нормално е като домакин на Уелс да излизем с малко по-офанзивна схема, но срещу Холандия и на мен ми се струва че с 4-3-3 ще бъдем разгромени. Прави впечатление че Пената пуска играчи, които познава, а другите, като Янков, Занев и Георгиев например, остават встрани. Отделно дето можеше да пусне Цветан Генков вместо Чилика, защото Генков поне има бъдеще. Явно е решил да разчита предимно на говеда и свине, дано скоро да осъзнае колко греши.
Но не бива да критикувам Пената, преди теоретичния ни шанс за класиране да е се е свършил. В крайна сметка единственото, което е важно, е дали ще успее да ни добута до европейското или не.
|
Вто Авг 21, 2007 7:42 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
С рогати и грухтящи - толкова. Не знам Благо колко гола и асистенции трябва да запише и Дуисбург кой трябва да бие като гост, за да го викнат. Не знам и говедата от кого трябва да паднат, за да може най-после разни слаби и посредствени играчи като Топчо, Квазимодо, Мучо и оня маймун Вагнер да спрат да бъдат титуляри, вместо играчи от Германия и Испания. За скакауеца и Чилика дори не ми се говори, пак добре че Пената не беше викнал и Сакатлиев. Докато всичко в българския футбол е подчинено на животинките от кочината и обора, няма да имаме успехи и това е, пък който ще да назначат за треньор. Само че след Пената не виждам кой ще се навие, даже Главоча би отказал. 
|
Сря Авг 22, 2007 11:25 pm |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
Играта второто полувреме ми хареса,но първата беше пълна скръб когато бяха 6 левскаря някъде на терена и не правиха нищо!Второто играта я направиха 4-ма човека Янков,Марто,Велизар и Попв въпреки,че Велизар направи невероятни пропуски...
Чет Авг 23, 2007 9:58 am |
|
 |
|