Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 5:14 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 9 мнения ] 
 Альоша Андонов каза "чао" на Славия 
Автор Съобщение
Пристрастен

Мнение Альоша Андонов каза "чао" на Славия
Имам 3 предложения от "А" група, сподели бившият наставник на "белите"

От Пламен Славов, Топспорт.бг

Бившият наставник на Славия Альоша Андонов сподели пред "Топспорт.бг", че не се е съгласил да остане на работа в клуба и затова напуска "Овча купел".

Преди дни Андонов бе заменен от Стевица Кузмановски начело на най-стария столичен клуб. Македонецът обаче сподели, че няма да разчита на досегашния наставник на клуба и от ръководството на "белите" съобщиха, че ще предложат нова работа на Андонов.

"Отказах категорично на предложението на шефовете. Не виждам какво мога да науча от Кузмановски. За мен той не е някакъв фактор в треньорската професия, каквито са Славолюб Муслин и Люпко Петрович.

Той и да ме бе поканил в щаба му, аз със сигурност щях да откажа", сподели Андонов, който недоумява за изказването на Кузмановски пред "Топспорт", че българските треньори са слаби и затова много от родните клубове разчитат на чужденци - "Не му прави чест да се изказва по този начин. Само ще му дам за пример Станимир Стоилов, който за пръв път класира роден тим в групите на Шампионската лига.

Дори не мога да се сетя Кузмановски какво е постигнал във футбола, че си позволява да говори такива неща. Само си спомням, че бе изгонен от Беласица, което казва много неща."

Специалистът разкри, че не е разговарял с Венцеслав Стефанов от много време. "Не съм се чувал с Венци, дори не ми каза, че съм уволнен. Единствено Веско Събев ми се обади. Той ми отправи и предложението за работа в Славия, което аз отказах. Иначе се разделям с отбора с добри отношения. Класирах отбора на 5-ото място в елита. Който и да беше начело на Славия едва ли щеше да постигне повече с тази организация. Петото място в крайното класиране бе летвата за нас", каза Андонов.

Младият специалист добави, че има варианти за нов отбор и не се притеснява за бъдещето си. "Три отбора от "А" група ме желаят. Сега обмислям предложенията. В момента си почивам, но в близко бъдеще ще стане ясно къде ще работя", завърши Андонов.

Вто Юни 12, 2007 7:35 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Този на какъв се прави?Беше ясно за всички че е само временен вариант освен ако не направи нещо изключително с отбора.Е не можа да направи нещо особено и уволнението му беше логично.Тлбява да се радва че му даден шанс да работи в отбор като Славия особено като се има предвид досегашната му кариера на футболист и треньор........

Вто Юни 12, 2007 9:21 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Тоя па каиш имал 3 предложения А-група,най много да го искат от койнаре :twisted: :twisted: :twisted:

Сря Юни 13, 2007 8:29 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Альошата написа:
Не съм се чувал с Венци, дори не ми каза, че съм уволнен. Единствено Веско Събев ми се обади. Той ми отправи и предложението за работа в Славия, което аз отказах. Иначе се разделям с отбора с добри отношения. Класирах отбора на 5-ото място в елита. Който и да беше начело на Славия едва ли щеше да постигне повече с тази организация. Петото място в крайното класиране бе летвата за нас.

Това нещо е точно така и прави чест на Андонов, че го казва. Първият бивш треньор, който се осмелява да го каже публично.

Сря Юни 13, 2007 1:52 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Наистина чест му прави че споменава за организацията в клуба която всички знаем-Венци,Венци и пак Венци,но въпреки всичко Альоша си остава слаб треньор :!:

Сря Юни 13, 2007 8:16 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Альоша - световно неизвестен чорбар, който не показа нещо за запомняне.

Сря Юни 13, 2007 9:51 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Доживяхме ;)

САМО СЛАВИЯ!

Сря Юни 13, 2007 9:58 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Еми да, май наистина така е по-добре! :)

Чет Юни 14, 2007 6:46 am
Профил WWW
Пристрастен

Мнение 
По - голяма карикатура от Андонов не е акостирала на \"Овча купел\". Дори Ангел Стойков с цялата си несъстоятелност е като исполин пред футболното джудже Андонов.

Съб Юни 16, 2007 1:58 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 9 мнения ]