Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Юли 08, 2025 9:17 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 535 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 54  Следваща
 Трансфери 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Славия прибира изгонен от Черно море

Кузмановски ще изведе играчите на Славия за първа тренировка днес в 10 часа.
"Белите" се събират за първо занимание в 10 часа
Славия е на път да прибере изгоненият от Черно море Мартин Христов, научи Топспорт.бг.

Нападателят на "моряците", който изненадващо остана извън сметките на наставника Никола Спасов се очаква да се появи на първото занимание на "белите".

В 10 часа треньорът Стевица Кузмановски събира играчите си, които ще проведат лека тренировка и разделени на две групи ще преминат през задължителните медицински изследвания, които се правят преди началото на всяка подготовка.

За момента не е ясно дали Мартин Христов ще струва нещо на Славия, тъй като има вероятност той да разтрогне договора си с Черно море на следващото заседание на Арбитража по взаимно съгласие с клуба.

През миналия сезон Христов игра в 16 мача за "моряците", като вкара и 3 гола.

До момента единственото сигурно ново попълнение на Славия е Богомил Дяков, който идва като свободен агент, играл за последно в "Спартак" (Вн), с които разтрогна по взаимно съгласие на последния Арбитраж.

На сбора на Славия ще се яви и нападателят Тодор Колев, към който има оферти от доста европейски клубове. Вчера президентът на "белите" Венцеслав Стефанов сподели пред "Топспорт", че Тошко със сигурност ще бъде продаден в чужбина и от новия сезон няма да играе на "Овча купел".

Писна ми да взимаме все такива анонимци.Мартин Христов - този пък кой го е чувал.Явно ще видим Европа през крив макарон с такава селекция.

Сря Юни 27, 2007 7:47 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
Славия започна с две нови попълнения

Миро Миронов шеф на ДЮШ на "белите"

Славия започна подготовката за новия сезон с две нови попълнения. Това са Богомил Дяков и Мартин Христов, които идват като свободни агенти. Юношата на "Левски" бе днес на "Овча купел", а нападателят от Черно море се очаква по-късно да пристигне в столицата.

"Белите" имаха дълъг разговор в съблекалнята с новия наставник Стевица Кузмановски, след което си тръгнаха. От 18,00 часа тимът ще проведе нормална тренировка, в която ще вземат участие Дяков и Христов.

През следващите два дни играчите ще преминат през задължителни функционални изследвания и до 7 юли ще се готвят в София. След това предстои 10-дневен лагер в Правец и подготовка в Банско.

"Наясно съм с обстановката в отбора. Имаме добри попълнения, с които можем да се борим за някои от челните места. В абсолютно всеки мач ще играем за победа. Тактиката, която ще използвам в срещите, ще е атакуващ футбол, защото това иска публиката", сподели Кузмановски.

Бившия наставник на Славия Мирослав Миронов почти сигурно ще се завърне в клуба. Той ще бъде назначен за шеф на ДЮШ на "белите".

"В момента водим разговори с Миронов, който трябва да замени Атанас Джамбазки, който пое Локомотив (Стара загора). Мисля, че той е най-удачният вариант", каза Венци Стефанов.

ПОДГОТОВКАТА
до 7 юли - тренировки в София
от 7 до 17 юли - лагер в Правец
предвиден е и лагер в Банско

КОНТРОЛИТЕ
9 юли - Апоел (Никозия, Кипър)
14 юли - Видима-Раковски
18 юли - Академик (Сф)
22 юли - Интер (Баку, Азербайджан)
25 юли - Вихрен
търсят се съперници за други проверки
---------
От Пламен Славов, Топспорт.бг

Сря Юни 27, 2007 10:52 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
novi spored sportni.bg : Богомил Дяков ("Спартак" Вн), Петър Димитров (Вихрен), Даниел Пеев (Родопа), Мартин Христов (Черно море)

:?:

Сря Юни 27, 2007 11:53 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Засега официално новите са само Дяков и Христов, WC го каза днес.

Сря Юни 27, 2007 11:55 am
Профил
Луд за връзване

Мнение 
В същото време стана ясно, че до няколко дни на проби в Славия ще пристигне гамбиецът Амади Гай, който е централен нападател.

Този не трябваше ли да дойде миналата зима.

Чет Юни 28, 2007 8:26 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
desso написа:
В същото време стана ясно, че до няколко дни на проби в Славия ще пристигне гамбиецът Амади Гай, който е централен нападател.

Този не трябваше ли да дойде миналата зима.

Сигурно идва сега, защото вече е свободен агент :D
Тоз нищо не ми говори както и Христов ... ама щом взимаме и търсиме още нападатели, зачи все пак вървим на някъде, а и дано Кузмановски одържи на думата си да играем нападателен футбол, че ми писна да гледам системи 5-4-1 :roll:

Чет Юни 28, 2007 9:32 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Христов не е кой знае каква звезда,но ако му тръгне играта ще е много полезен ...

САМО СЛАВИЯ!

Чет Юни 28, 2007 10:37 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
След пресконфенцията като си трагвах срещнах един познат от клуба и той ми каза следните неща:
-Амади Гай почти сигорно няма да дойде щото мениджерът му правил някви спънки по идването му!
За стадиона питах ще се прави ли нещо лятото ? Отговорът беше...
-Вероятно не , сега се направи нова праскателна система за тревата(била доста модерна и няма да има проблем сега с адските жеги).
-Сложени са (с неясна цел) по целия 'Коломан' камери.
Да допалня ,че май не са ни дали лиценз на изкуственото и сигорно ще си остане без трибуни :( !

За самото представяне на трениора ще кажа ,че ми изглежда свестен и професионалист човека.. съдя от краткия ни разговор между него и няколкото момчета от 'Boys Sofia' които бяхме там!
Искрено му пожелавам на Стевица успех като трениор в наща Славия!

BOYS SOFIA ULTRAS

Чет Юни 28, 2007 11:48 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
7sport.net

Богомил Дяков: Бил съм "Левски", пак ще ги бия

Новото попълнение на Славия Богомил Дяков се закани на "Левски". Десният защитник е юноша на сините.
- Не се притеснявам, че ще се изправя срещу "Левски" - каза Дяков. - Играл съм много пъти срещу тях, бил съм ги и пак ще ги бия.
Той заяви още, че е доволен от преминаването си в Славия.
- Идвам в отбор с традиции, имаха сериозен интерес, поканиха ме и аз приех - обясни още бившият младежки национал. - От "Спартак" не ми направиха проблем. Лично аз искам Славия да влезе в тройката, но целите ги поставят шефовете.

BOYS SOFIA ULTRAS

Чет Юни 28, 2007 1:49 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
НА ОВЧА КУПЕЛ
Президентът: Трябва много работа, а не магическа пръчка

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отговори на въпросите на журналистите. Добре дошли в нашия дом, започна разговора босът на белите.

- Г-н Стефанов, какви са целите за предстоящия сезон?
- Първо, да върнем публиката и истинските слависти на стадиона. Второ, отборът да играе силен и нападателен футбол. Срещу всички противници, независимо дали са първи, или последни в класирането, да търсим единствено и само победа. Дай Боже, някои да разберат, че трябва да има феърплей. Ако това стане, Славия ще е между първите три отбора.
- Осъществими ли са тези цели със състава, с който разполагате?
- Ние си имаме свое верую. Винаги сме разчитали основно на млади футболисти и ще продължаваме да го правим. Залагаме и на играчи от нашата школа. Това е бъдещето и начинът, по който трябва да се работи. Ако привлечем скъпоплатен опитен играч, дори да е от Франция, това по никакъв начин няма да повиши имиджа на Славия. И по никакъв начин няма да бъде добре за останалите играчи, които дават всичко от себе си за този отбор.
- Ще продавате ли играчи?
- Футболисти на Славия могат да напуснат единствено ако има подходяща оферта за тях и за клуба от добър европейски отбор.
- Завършила ли е селекцията с привличането на Богомил Дяков и Мартин Христов?
- Когато има футболист, който г-н Кузмановски одобри, ние ще сме отворени за привличането му. Пак повтарям, държим тези играчи да бъдат от нашата школа или от България. Искате някое по-пикантно име ли? (Смее се)
- Има ли реален интерес към Тодор Колев?
- Откровено - да. Тодор Колев е един голям мъж, удоволствие ще е да продължи да играе за нас. Не искаме обаче да заприличаме на други хора и клубове, които обещават, а не държат на думата си. Дали сме дума на всеки един от нашите футболисти и смятам, че по този начин и имиджът на Славия расте. А и на самите играчи им даваме възможност да израснат. В края на краищата животът на един професионален футболист не е чак толкова дълъг. Ако някои хора могат да дочакат пенсия на 60 години, играчите обикновено спират на 30-35 г. Така че всеки има право да помисли и за собствения си живот. И ако ние сме коректни, би трябвало да помогнем на тези хора.
- Ще продължава ли Славия да развива школата?
- Това е нашият приоритет. Ще подобрим още условията за работа. Надявам се, че резултатите ще дойдат. Не става от днес за утре. Просто трябва работа. В момента има голямо желание на деца от София и от провинцията да идват в нашата школа. Това говори, че пътят е правилен. Когато ние дойдохме, нашите юношески отбори не можеха да завършат и в тройката на градските първенства. Сега имаме винаги поне два-три отбора на финали на републиканско. Това не значи, че сме доволни и задоволени от работата в школата. Напротив, ще изискваме още. Ще търсим треньори, които повече обичат децата и биха дали повече за школата. Пак казвам, нещата няма да станат с магическа пръчка от днес за утре.

Чет Юни 28, 2007 5:57 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 535 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 54  Следваща