Автор |
Съобщение |
Jim^Morrison
Пристрастен
|
_________________ Down from the glen came the marching men
With their shields and their swords
To fight the fight they believed to be right
|
Сря Яну 24, 2007 12:11 am |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Лека е нова шампионска титла и купа на България, и половината ще се активизират 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Вто Юни 26, 2007 9:43 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Малко ли ви виждат толкова потребители?Буферите на техния форум имат 203 потребителя и малко над 14 000 мнение/не че тези трябва да са ни база за сравнение/.Форумите на Локо Пловдив и "Ботев" Пловдив имат прилбизително същия брой потребителя и мнения.Предполагам че и там има не повече от по 100 - 150 активни потребителя.Чорбата и подуенци са друга история - засега наистина трудно можем да се сравняваме.Между другото доколкото знам при говедата например Мъри Стоилов дава поне едно две интервюта на седмица за официалния им сайт и когото "Левски" направят сделка с футболист светкавично там се отразява.Как си го представяте треньор на Славия да даде интервю за официалния сайт?????Дано съм жив до този момент.Еидн месец след като Кузмановски беше назначен за страши треньор официалният сайт благоволи да съобщи новината / преди това имаше само негова снимка без коментар/.Сега чакам с интерес да видя кога ще съобщят за трансфера на Ортега - ако въобще си направят труда.
|
Сря Юли 04, 2007 3:04 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
123 написа: Малко ли ви виждат толкова потребители?Буферите на техния форум имат 203 потребителя и малко над 14 000 мнение/не че тези трябва да са ни база за сравнение/.Форумите на Локо Пловдив и "Ботев" Пловдив имат прилбизително същия брой потребителя и мнения.Предполагам че и там има не повече от по 100 - 150 активни потребителя.Чорбата и подуенци са друга история - засега наистина трудно можем да се сравняваме.Между другото доколкото знам при говедата например Мъри Стоилов дава поне едно две интервюта на седмица за официалния им сайт и когото "Левски" направят сделка с футболист светкавично там се отразява.Как си го представяте треньор на Славия да даде интервю за официалния сайт?????Дано съм жив до този момент.Еидн месец след като Кузмановски беше назначен за страши треньор официалният сайт благоволи да съобщи новината / преди това имаше само негова снимка без коментар/.Сега чакам с интерес да видя кога ще съобщят за трансфера на Ортега - ако въобще си направят труда.
Е да, ама нали се сещаш какви пари се хвърлиха за сайта на ""Левски""!? Имаш ли идея колко се плаща за поддръжка на сайта?
Аз мога да ти кажа колко взима всеки един от админите и модераторите на нашия сайт:
0.00 лв.
На този етап - толкова.
|
Сря Юли 04, 2007 3:25 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Честно казано нямам представа колко пари трябва да хвърлиш за да имаш един приличен сайт.Но едва ли става въпрос за милиони.Не мисля,че това е сайта който отборът на Славия заслужава да има.
|
Сря Юли 04, 2007 3:34 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Един приличен сайт с мултимедия и мърч секция плюс постоянна поддръжка струва около 10000 лв. първоначална вноска и определена месечна сума около 500- 600 лв. За няколко месеца парите се избиват от реклама, но за това трябва да има много посещения в сайта. Разбира се, може да излезе и много по - евтино, но тогава пак не може да има претенции за скорострелно обновяване и качество на материалите.
Огромната част от парите ще отидат за наемане на професионалисти - дизайнери, журналисти и пр. Т.е. и да се направи такава инвестиция, ще трябва да се намери и качествен екип, защото нито един от нас не е експерт.
|
Сря Юли 04, 2007 3:56 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Последните ни 1180 потребители имат общо 0 мнения 
Пет Юли 06, 2007 3:20 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
mito00 написа: Последните ни 1180 потребители имат общо 0 мнения 
Това са ботове.
В един момент ти писва да ги триеш, регистрират се по 30-40 на ден поне. Ужас...
|
Пет Юли 06, 2007 4:16 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
А в момента сме под страхотен натиск.
Цитат: Общо онлайн са 41 потребители: 0 Регистрирани, 1 Скрит и 40 Гости [ Администратор ] [ Модератор ] Най-много потребители онлайн: 141, на Пет Юни 29, 2007 9:18 am Регистрирани потребители: Нула
Ако нямаше активация на юзерите от админ, познайте на какво щеше да прилича форума.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Юли 06, 2007 5:27 pm |
|
 |
fisher96
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Юни 01, 2006 8:32 pm Мнения: 493 Местоположение: София
|
Това направо не е възможно. Какво става??? Огромно количество спам и в пощата ми - 186 за последната седмица 
Съб Юли 07, 2007 1:35 pm |
|
 |
|