Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 6:11 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 30 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
 Какъв сезон да очакваме? 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Че ще заиграеме по-добре, ще заиграеме, амам повече от 5-то място аз неочаквам ...

Чет Юли 05, 2007 4:40 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
За селекцията не знам какво да мисля. Привличат се аматьори и неизвестни футболисти. За едни се плащат някакви суми, за други - не. Дано поне двама души да успеят да се наложат като водещи футболисти наред с Колев, Петров, Илиев и Караславов. Дано симонович си върне формата от миналата есен и дано Орлинов се наложи в състава като втори нападател. Добре, че се отървахме от Ангел Стойков, който незнайно защо беше абониран за титулярното място. Гръбнакът на отбора остава, но трима от основните ни футболисти ще са с една година по - възрастни от миналата година и това за тях ще е проблем. То може би и затова гръбнакът остава. Няма много алтернативи в чужбина за играчи над 30 години и доказателство за това са странните митарства в търсене на отбор на Симонович.
Има известни изгледи нивото на отбора ни да се запази и дори малко да се подобри, но за класирането е важно какво става и в другите отбори, които ни се явяват съперници за призовите места.
В ЦСКА наблягат на привидно добри и скъпи трансфери, ""Левски"" имат много равностойни футболисти. Основните ни конкуренти за четворката биха били Локо и Литекс, а те ми се виждат по - напред с материала от нас.
Остава да се надяваме, че Кузмановски ще направи боеспособен състав, който освен резонните победи над по - слабите отбори, да успява да взима точки и от отборите от карето в челото. И в никакъв случай да не допуска навлизането в черни серии и изненади в наш ущърб. това са трите задължителни условия, които на теория ни вкарват в Европа догодина. Останалото зависи от треньора и играчите и невлизането на ръководството в продажни схеми.

Чет Юли 05, 2007 6:11 pm
Профил WWW
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
като предишните 10 сезона

Чет Юли 05, 2007 6:14 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Посрещаме Берое в първия кръг - няма начин трябва да ги бием.

Пет Юли 06, 2007 10:50 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
saract написа:
Посрещаме Берое в първия кръг - няма начин трябва да ги бием.

Дайте линк където може да се намери целият шампионат !!! :roll:

П.С. Извинявам се за невежеството - видях линк с програмата , къде има !!! 8)

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Пет Юли 06, 2007 5:23 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Според мен 4-то място ще е успех, предвид бюджета ни в пъти по-малък от другите претенденти за челото и дупедавието на ВС. Надявам се новият треньор да променя тактиката според конкретния съперник и да мобилизира футболистите много по-добре от предшествениците си.

Съб Юли 07, 2007 11:39 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Обстановката много напомня на предното и по-предното лято нов треньор 2-3 попълнения средна ръка и пословичните лакърдии на Венци Стефанов за красивия, атакуващ футбол, налагането на талантите от школата и т.н. и т.н. Пълна скука!

Нед Юли 08, 2007 12:10 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Продаваме Колев и Караславов. А аз си бях въобразил, че запазваме основния състав от миналия сезон - вятър и мъгла. Отново ще почнем отначало като всяка година...

Нед Юли 15, 2007 1:41 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Поне Карата да остане ще е добре , да не забравяме ,че и Джамбазов(днес бе представен в Хазар-Ленкоран) напусна и трудно ще намерим опитен защитник!

И Стевица ми падна пред очите след 'Доволен съм от играта с Видима' ,а сащност не сме играли нищо !

BOYS SOFIA ULTRAS

Нед Юли 15, 2007 2:42 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ами положението не е чак толкова зле, ако Електричката дойде при нас, остава да вземем някой центлален защитник, е този Мартин Кавдански от Метц, който е на проби, може да свърши работа, но няма да е зле да закупим кякой опитен и добър център, в краен случай Фугата :lol: :lol: :lol:

Нед Юли 15, 2007 2:55 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 30 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща