Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 04, 2025 8:17 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 20 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
 Благо и Дуисбург 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Благо и Дуисбург
Благо, отново сменя първенството, след Испания и Сърбия, сега пред него стой Първа Бундеслига! Ще успее ли да се адаптира по-добре в Германия? Предлагам, тук да пишем всичко за него!

Сря Май 30, 2007 8:40 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
6te gi napravi na maimuni nemskite dravca..

Сря Май 30, 2007 1:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
sandokan написа:
6te gi napravi na maimuni nemskite dravca..

А ДАНО , ДА НЕ СТАНЕ САМО КАТО СЪС СРЪБСКИТЕ :evil:

Сря Май 30, 2007 3:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Един играч може да се подобрява и развива само ако пред него има предизвикателство. Сръбското първенство си пада малко като нашето и е нормално Благо да не е имал мотивация срещу титани като Младост Апатин и Хайдук Кула. Друго е като играеш срещу играчите на Байерн, Вердер, Шалке, Щутгарт...
В Алавес отиде зимата и не проведе подготовка с отбора, а после го пуснаха направо в дълбокото - срещу Зъбатко в най-силната година на Барса. Бундеслигата е традиционно много по-гиостоприемна за българи и аз съм сигурен, че Благо ще си подобри играта и ще направи запомнящи се мачове.

Сря Май 30, 2007 6:31 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Благо да се захваща на първо място с немския език.

Чет Май 31, 2007 8:54 pm
Профил
Познат

Мнение 
Да се захваща на първо време с яки тренировки. Ако я кара така манекенската и там, няма да увари водата.

Сря Юни 06, 2007 9:33 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Благой Георгиев: Затворих телефона на Мъри

- Благо, как си? Как мина почивката? Къде беше?
- Добре съм, мерси! Прекарах си хубаво. Бях в Анталия с моята приятелка. Божинов и Алисия също бяха с нас.

- Чу ли се вече с другите "германци" от Славия Чавдар Янков и Митко Рангелов?
- Не, все още не съм разговарял с тях.

- Беше ли вече в Дуисбург? Знаеш ли къде ще живееш?
- Да, бях вече два пъти. Спретнат град. Около 500-хиляден. Все още обаче не съм наясно къде ще живея. Предполагам, че първите няколко дни ще съм в хотел.

- В клубния сайт пише, че на 1 юли ще бъдеш представен...
- Все още не знам нищо.

- Знаеш ли, че на 28 юли ще играете с шампиона на Холандия ПСВ Айндховен?
- Да, разбрах за този мач.

- Какви са очакванията ти?
- Надявам се да се представим добре.

- Видя ли се вече с някой от новите си съотборници?
- Не, все още с никой от тях не съм се срещал. Единствено с треньора на отбора Руди Бомер се видях. Много свестен човек.

- Твоят съотборник в националния отбор Станислав Ангелов подписа скандално с Енерги (Котбус)...
- Защо да не подпише? Имал е възможност, използвал я е.

- В момента за най-сериозен кандидат за селекционер на България се спряга
името на Димитър Пенев...
- Супер. Той е правилният избор. Той ще бъде селекционер.

- Не беше повикан за мачовете с Беларус. Временният селекционер за тези две срещи Станимир Стоилов предпочете друг пред теб, обади ли ти се?
- Да, обади ми се, но му казах, че не желая да разговарям с него.

- Кога заминаваш за Германия?
- В събота.

Вто Юни 26, 2007 12:00 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Дали е истина или поредната измислица? Ако все пак е истина, то поздравления за Благо!

Сря Юни 27, 2007 9:03 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
за колко продадохме Благо в Звезда за колко хиляди евро

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Нед Юли 08, 2007 2:58 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Христина Витанова:
Благо е готов да се бие за мен
Той е мачо - моят идеал за мъж, твърди бившата гимнастичка

Христина Витанова е родена на 11 февруари 1985 г. Възпитаничка е на спортното училище на "Левски". 11 години е състезателка по художествена гимнастика, като в националния отбор играе 4 години. С ансамбъл девойки има сребърен медал от европейското 1999 г. в Будапеща, с ансамбъл жени е бронзова медалистка от европейското 2001 г. в Женева и има второ място на световното в Ню Орлианс 2002 г. Когато приключва с гимнастиката, отива в шоуто на Лили Игнатова за две години.
От 2,5 г. е годеница на футболиста Благо Георгиев, живее с него и го следва във всеки отбор, в който го отвежда спортната му кариера - след столичния Славия в испанския Алавес (Витория), сръбския Цървена звезда (Белград) и сега в немския Дуисбург. Заради любимия мъж Христина прекъсва следването в Националната спортна академия. Ето как изглежда връзката на бившата гимнастичка с футболиста през нейните очи.

Снимка

Eдинственото нещо, което Благо Георгиев не харесва у своята годеница е, че пуши

С Благо сме заедно от две години и половина, а имам чувството, че е минала цяла вечност. Признавам, че аз първа си го харесах и направих първата стъпка. Видях го в една дискотека. Изобщо не знаех, че е футболист. С него ме запознаха близначките от ансамбъла Галя и Валя Танчеви. Благо е мой тип - мачо. В същата вечер, когато се запознахме, си разменихме телефоните. Аз играех тогава в спектакъла на Лили "Орфей и Евридика". Заминах с трупата за представление в Лондон и нарочно не си взех телефона. А през тази седмица ми пращал постоянно есемеси но телефонът беше изключен. Като се прибрах, го включих, но не открих никакви съобщения. Есемесите се пазели само по два дни. Бях страшно разочарована, че не ме е търсил. И в тоя момент Благо ми звънна. Звучеше притеснен: "Хриси, какво става? Искаш ли да се видим?" Това ни беше първото излизане и оттогава всеки ден сме неразделни. Преместих се да живея в неговия дом. Преди година си купихме нов апартамент.
Напуснах шоуто на Лили, след като се запознах с Благо, но не по негово настояване. Приех ролята на нежна половинка. И въпреки че прекъснах следването си в НСА, рано или късно ще го довърша. Когато замина за Германия след няколко седмици, смятам да работя като треньорка на малки дечица. Вече всичко е уговорено в Дуисбург.
Една сватба не е гаранция за по-голямо щастие и подписът не крепи връзката. Важното е, че сме суперщастливи. Засега не мислим за брак. Ние сякаш сме родени един за друг. Цяло щастие е, че се намерихме. На практика сме женени. Може би при появата на дете, тогава ще подпишем. Искам три деца след време. Той е съгласен.
Всяко момиче иска да се види в булчинска рокля, но още е рано. Не бързам, защото ние се сгодихме само един месец след запознанството. Беше навръх Нова година 2003-а срещу 2004-а точно в 12 ч.
Предложи ми в голям ресторант в Истанбул
Имаше поне 2000 човека. Благо взе микрофона, подаде ми пръстена и попита искам ли да съм негова. Аз се разплаках от вълнение. А залата ръкопляскаше.
Казват, че съм се разхубавила, откакто сме заедно. Но това е от щастлив семеен живот. Никога не съм имала проблеми с килограмите. Дори се издължих с още няколко сантиметра - вече съм 176 см. Не се ограничавам много. Похапвам си, каквото си искам, но спортувам повече. Ходя на плуване. Когато той отиде на тренировка, аз влизам във фитнес залата. После идва и ме прибира.
Много често хората ме заглеждат по улицата, особено мъжете. Личи си, че съм била гимнастичка. Доста пъти Благо се е хвърлял да се бие заради мен, но до юмруци не се е стигало. Когато отидем на дискотека и някой мъж ме заговори, Благо веднага скача и казва: "Какво става? Има ли някакъв проблем?" Не ми позволява да ме заговарят. Много е ревнив, дори повече, отколкото трябва. Но си брани любовта.
Иска да съм изцяло негова
Аз също не искам да го деля с други жени. Има много нахални девойки, които не се съобразяват, че съм с него. Например стоим прегърнати в някое заведение, а идва някоя, започва да му се натиска, да го прегръща. На мен ми става неприятно и става сериозен проблем. Разбираме се по женски - не се хващаме за косите, но отправям остри реплики, след които нахалницата си тръгва. Не си мисля предварително какво ще кажа в такива случаи, а импровизирам. Но винаги се получава. Мисля, че и Благо се радва, че държа на него и разгонвам ухажорките.
Във всеки град се чувствам добре, щом съм с него. Това ми е достатъчно. Дори в чужбина си оформяме приятелски кръг. Аз си намирам работа, докато той е на тренировки. Обикновено излизам по магазините с другите съпруги.
Аз нямам думата за неговия гардероб. Благо сам си преценява какво да облича. Той е рекламно лице на Andrews, но рядко облича костюм. Всеки от нас сам си пазарува дрехите.
Никога не ми е правил забележка за външния вид.
Половин час пред огледалото ми стига, за да се издокарам. Но понякога не мога да го избутам оттам. Използва ми козметиката - гелове, мазила.
Ходим заедно на маникюр и фризьор
Той ме глези. За първия ми рожден ден, откато сме заедно, ми подари 101 рози. Това е най-романтичният подарък, който ми е правил. Обикновено ми избира бижута, парфюми.
Не съм мислила да се разкрасявам чрез пластична хирургия - никакъв силикон. Щом ме е харесал такава, каквато съм, такава трябва да остана. Не мога да си представя дори да стана блондинка. Не мисля, че ще ми отива да съм руса.
Добра домакиня съм. Научих се сама. Благо ме похвали, че готвя по-добре и от майка му, и от баба му. Готвя всичко. Само не съм опитвала да точа баница, но ние рядко ядем тестени неща. Пълнени чушки е любимото ядене на Благо. Изяжда по три и на обяд, и на вечеря. Заради него правя по две тави понякога. Храним се здравословно. В менюто ни основно място имат салатите и месото. Въобще не употребяваме газирано, пържено, хляб. Благо дори не е лизвал алкохол през живота си. Маниак е на тема идеална форма. И двамата искаме да изглеждаме перфектно.

МАРА КАЛЧЕВА

Нед Юли 08, 2007 3:10 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 20 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща