Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Юли 09, 2025 12:44 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 535 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 54  Следваща
 Трансфери 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Прекалено хубаво за да е истина!

Съб Юли 14, 2007 3:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Представяте ли си какво нападение може да имаме, ако той се върне, а Тошко остане, сега както и Ортега дойде, като имаме в предвид, че на скамейката е и Воденичката

твърде хубаво звучи да е истина :cry:

Съб Юли 14, 2007 3:34 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Днес в "Труд" пише че Здравко Здравков е отказал да играе в Славия и прекратява кариерата си като решението му е окончателно.Защо пък да не го поканят за помощник треньор?Аз лично виждам Фози сред няколко години като старши треньор на Славия.

Съб Юли 14, 2007 3:36 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Мисля,че и без електричката изглеждаме добре напред,стига да не продадем Тошко...

Съб Юли 14, 2007 3:42 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ЛАЗАРОВ: СВОБОДЕН АГЕНТ СЪМ, МОЖЕ ДА СЕ ВЪРНА В СЛАВИЯ
Стефан Стоянов 14 юли 2007 16:45
gong.bg

Бившият национал Здравко Лазаров заяви за Гонг, че вече е свободен агент. Турската футболна федерация е решила, че Електричката може да премине в нов клуб без финансов иск.

„Вече съм свободен и имам предложения от два турски отбора. Лошо е, че повечето клубове, вече са си направили селекцията. Ако не се получи в Турция, ще се върна с удоволствие в Славия. Няма да има никакъв проблем, защото този тим ми е дал много”, каза бързоногото крило.

Преди време стана ясно, че два клуба в Турция се борят за подписа на бившия национал - новакът в елитната турска дивизия Истанбул ББ и Коняспор.

:)

BOYS SOFIA ULTRAS

Съб Юли 14, 2007 4:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Славия продава Тодор Колев на Рапид (Букурещ)
Голмайсторът на Славия Тодор Колев e почти сигурен за Рапид (Букурещ), научи "Топспорт".

Треньорът на румънския гранд Кристиян Бергоди харесал тарана, след като изгледал няколко негови мача на запис. Сериозни кандидати за подписа на Колев бяха Партизан и Ерцгебирге (Ауе), но значително по-добрата оферта от Букурещ отказва за момента сърбите и германците от борбата за Тошко.

Очаква се трансфера на играча в Рапид да бъде обявен официално най-късно до сряда. Тодор Колев не взе участие в контролата на Славия с Видима-Раковски (2:2), а след края на проверката президентът на "белите" Венцеслав Стефанов сподели, че в близките дни ще има развитие около бъдещето на Тошко.

Босът на най-стария столичен клуб каза преди време пред Топспорт.бг, че със сигурност Колев ще бъде продаден зад граница.

В същото време стана ясно, че защитникът на Славия Асен Караславов най-вероятно ще заиграе от есента в германския Гройтер Фюрт.

Бранителят се представи на ниво в контролата с Констанца (Румъния), завършила 0:0. След проверката шефовете на Гройтер Фюрт се свързали с колегите си от Славия и бързо постигнали договореност за трансфера.

Очаква се в понеделник в София да пристигне човек от ръководството на Гройтер Фюрт, за да бъде финализирана сделката.

Нед Юли 15, 2007 12:52 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Не виждам заместници и на двамата :cry:

Нед Юли 15, 2007 8:51 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
zissko написа:
Не виждам заместници и на двамата :cry:

И аз , най-вече на Карата!

BOYS SOFIA ULTRAS

Нед Юли 15, 2007 9:46 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
И какво правим сега?Кой ще ги замести?до преди седмица бях мн оптимистично настроен за представянето ни догудина,но са вече незнам какво да мисля...

Нед Юли 15, 2007 10:52 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Цитат:
Кузмановски: Ако продадем Колев, ще искам класен нападател

Е, май е време да иска, ако не смята само с Ортега да си кара!!!

Нед Юли 15, 2007 11:02 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 535 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 54  Следваща