Автор |
Съобщение |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Абе хора какви уефи какви неща си внушавате ? Гледайте реално на нещата следващите 10 години никакви уефи никакви успехи няма да имаме , пари има достатъчно да се купат 2-3 класни футболиста , ама къде отиват тия пари ми е много интересно ? Само на ми казвайте за издръжка на отбора , че ми става много смешно ... засъжаление съм се примирил , че следващите 10 години Славия няма да има никакви успехи 

The Rise of the poisoned Youth
|
Чет Юли 26, 2007 5:39 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Славия прибра изгонен от Мъри и Херо
Кузмановски ще изпробва Елтон в следващите две контроли на Славия.
Нападателят Елтон ще изкара проби при "белите"
Нов футболист дойде на проби в Славия. Това е 23-годишният бразилски нападател Елтон Апресиадо (вдясно). Той се появи в лагера на "белите" късно следобед и утре сутринта ще направи първа тренировка с отбора.
През миналата година Апресиадо игра в полския Погон. Преди това изкара проби в "Левски" и Черноморец, където обаче не се разбра поради високите си финансови претенции. В първата контрола на сините срещу Хасково бразилецът игра много добре и дори отбеляза гол. В България той е представян от мениджъра Мирчо Димитров.
Освен у нас през това лято Елтон изкара проби и в гръцкия Янина, но и там не се стигна до договор заради поисканите много пари. Трансфера на Тодор Колев в Алемания (Аахен) обаче принуди Славия да търси футболист за атаката на отбора. Очаква се именно Пресиадо да запълни празнината след напускането на Колев.
В събота и неделя бразилският нападател ще бъде изпробван в двете контроли съответно срещу "Спартак" (Пд) и Локомотив (Мездра).
|
Чет Юли 26, 2007 8:16 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Ако говедата и Черноморец не са дали на този маимун колкото е поискал, Дебелият ли ще му даде? Следващата новина ще е "Славия и Елтон не се разбраха".
|
Чет Юли 26, 2007 8:30 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
http://kicker.de/news/fussball/2bundesl ... el/368098/
Уж педантичните немци са ни объркали със Славия Прага...............
|
Чет Юли 26, 2007 9:19 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Нормално. Заради управлението на дебелия никой в чужбина вече не знае, че има Славия и в България!
Чет Юли 26, 2007 11:00 pm |
|
 |
matador
Напреднал
|
нЕ Е ВЯРНО!
Говорих си преди време с едни словаци и едни румънци...като чуха Славия, те попитаха: Коя Славия? Славия София, ли?
Аз им казах: Да, същата Славия
а словаците ми казват: Да, това е велик отбор!
|
Пет Юли 27, 2007 1:29 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Явно ще взимаме нов нападател - ВС недвусмислено го заявява за "7 дни спорт".Въпросът е кой ще бъде той?Дубала,Влади Златинов,Хазуров или някой от Граничар Свиленград да речем?
|
Пет Юли 27, 2007 8:48 am |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
Браво на WC квото можа продаде или даде под наем, сега остава и Саша в некои китайски отбор да го даде и съвсем да ни затрие...То се е видяло, че докато той си пере паричките през Славия нищо хубаво не ни чака
ама да видиме кво ще стане - може просто много да харесва Ето'о и Жерард и Буфон и до сега да е събирал пари за тях 
|
Пет Юли 27, 2007 8:59 am |
|
 |
desso
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Авг 22, 2005 7:55 am Мнения: 317 Местоположение: София
|
saract написа: Явно ще взимаме нов нападател - ВС недвусмислено го заявява за "7 дни спорт".Въпросът е кой ще бъде той?Дубала,Влади Златинов,Хазуров или някой от Граничар Свиленград да речем?
Надявам се да е Влади много интелигентен играч.
|
Пет Юли 27, 2007 9:22 am |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
аз пък си мисля. че ни трябват поне 2ма от Дубала, Златинов и Хазуров...но се съмнявам, че ако тоя турчина верно е купил локото ще ни дадат златинов за жълти стотинки
|
Пет Юли 27, 2007 12:43 pm |
|
 |
|