Автор |
Съобщение |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
А кво стана със Здравко Лазаров?
Много се шумя и казаха, че ще изчака още няколко дена за оферти - то кво стана, вече седмица и повече чака!!!!
Пет Юли 27, 2007 2:06 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
matador написа: нЕ Е ВЯРНО! Говорих си преди време с едни словаци и едни румънци...като чуха Славия, те попитаха: Коя Славия? Славия София, ли? Аз им казах: Да, същата Славия а словаците ми казват: Да, това е велик отбор!
Много си зле... бях съркастичен. А на колко години са били тези словаци и румънци? Просто от любопитство.
Пет Юли 27, 2007 2:21 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
mittag написа: А кво стана със Здравко Лазаров? Много се шумя и казаха, че ще изчака още няколко дена за оферти - то кво стана, вече седмица и повече чака!!!!
Ами ослушва се за трансфер в чужбина.Трябва да се има впредвид че дори и да дойде в Славия Здравко ще си тръгне във всеки момент когато получи изгодна оферта.
|
Пет Юли 27, 2007 4:08 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 tragedia
Debelija si pere pari4ki guchka ot transferi,kade otivat vsi4ki teja milioni?Zablujdava vi s teja izkustveni tereni i samo za detskata chkola govori,ako si misli 4e tova 6te e ve4no da prodava igra4i v germania,i posle da pribira izgoneni ot tuk ot tam,ne mi se se misli za novijat championat
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пет Юли 27, 2007 4:55 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
TVV написа: Ако говедата и Черноморец не са дали на този маимун колкото е поискал, Дебелият ли ще му даде? Следващата новина ще е "Славия и Елтон не се разбраха".
По скоро май е куц кон 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Пет Юли 27, 2007 5:47 pm |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
Кузмановски: Тодор Колев ще ни липсва
Треньорът освободи Самуел Батмут
Треньорът на Славия Стевица Кузмановски сподели пред Топспорт.бг, че Тодор Колев ще липсва много на "белите".
"На мен ще ми липсва най-много. Със сигурност преминаването му в Алемания е добре, както за него, така и за клуба, но не и за мен. Той е отличен голмайстор. Много малко играчи, като Тошко има в България", каза Кузмановски, който добави, че на този етап "белите" няма да вземат друг нападател.
Специалистът разкри, че днес е взел решение да освободи нигериеца Самуел Батмут, който не впечатли с изявите си с "бялата" фланелка. Очаква се преминалият неуспешни тестове в "Левски" и Черноморец - Елтон да остане на "Овча купел".
Утре от 18,30 часа славистите ще изиграят поредната си контрола от лятната подготовка срещу "Спартак" (Пд) на стадион "Свети Петър" в Банско. В проверката отново ще бъдат изпробвани дошлите на проби Мартин Кавдански, Виктор Софрониев и Елтон.
Айде честито!!! Без нов нападател, но за сметка на това с бразилец, който не става дори за Черноморец
Дано Здравко се върне поне до Нова Година, че не ми се мисли - Дебелия отново само си прибра парите без да търси заместници
|
Пет Юли 27, 2007 9:11 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Няма да се косите - Дебеленци ще продаде де що има, но на мача с Нафтекс от по-миналия сезон се видя че сред агитката имаме млади, технични и перспективни голмайстори, а като към тях прибавим и един железен дефанзивен халф отборът е готов  . Докато WC не продаде и тях.
|
Пет Юли 27, 2007 10:19 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Съб Юли 28, 2007 11:55 am |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
мисля, че от 5-те трансфера е прибрал доста повече - в топспорт пише, че за Тошко е взел 200 000 евро, Благо го дава 3 пъти под наем, Чаво и той беше 2 год под наем накрая го и продаде и от Рангелов не помня но сигурно са над 500 000 евро...
|
Съб Юли 28, 2007 1:10 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Мисля че за Рангелов трансферната сума е 1 000 000 евро - http://en.wikipedia.org/wiki/Dimitar_Rangelov
поне според свободната енциклопедия.
Мисля че към сумата визирана в "Меридиан мач" трябва да добавят и 100 000 евро взети от азербейджанците за Костадин Джамбазов.Като се тегли чертата се получават със сигурност над 2 000 000 евро.
|
Съб Юли 28, 2007 1:57 pm |
|
 |
|