Автор |
Съобщение |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Венци не казва реалните пари които е взел , а е взел много повече отколкото казва ...

The Rise of the poisoned Youth
|
Съб Юли 28, 2007 9:01 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Стига бе, никой не работи само за чест и слава. Аз съм с по-различно мнение за дебелия, единственото за което го упреквам са уговорките с говедата, но не знам дали зависят изцяло от него. А повечето хора си го псуват по инерция,те си ги псуваха още и като беше жив бай Миле.
|
Нед Юли 29, 2007 7:11 am |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Не са само уговорките с говедата....6-0 от "Ботев", 6-1 от Цска, 6-0 от Локо София, 5-2 от Лефски това ще го помним вечно....разпродава всичко качествено, ако местата за зона европа са от 1-во до 4-то той ще прави ще струва да сме 5-ти...нагъл е, влезе в саморазправа с феновете...Венци Стефанов, Джиго във Волейбола най-големите търгаши за жалост са при нас, за целия му престой единственото положително е тоя изкуствен терен и няколко резонни трансфера на наши играчи в не чак до там класни отбори....колко пъти отказва интерото от 97 слага осветление на стадиона, подменя седалки, връща публиката и прочие мероприятия!!Мен ме радва това че 90% от феновете споделяме една позиция относно дебелия, рано или късно ще успеем да го преборим, куца ни организацията-факт, много хора бойкотират мачовете заради дебелия и това е факт, има обаче едно ултра ядро около което може да се гради...въпроса е да се създаде организация, аз лично първия мач от първенството ще го пропусна защото по това време няма да съм в България, но се надявам да се предстваим добре и на трибуните...., отбор с наща история не може да си позволи да бъде толкова време в миманса!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Юли 29, 2007 6:02 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Да и на мен от скоро ми се върти в главата идеята да започнем някакви действия против дебелия. Да го тормозим по всякакъв възможен начин. Давайте идеи всички...
Нед Юли 29, 2007 7:49 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3904 Местоположение: Sofia
|
 Росен Кирилов
от: 29.07.2007
Славия прибира Росен Кирилов
След като осъществи куп трансфери зад граница, ръководството на Славия явно е решило да реинвестира част от парите в качествена селекция. "Белите" вече почти са финализирали преговорите с доскорошния капитан на Литекс Росен Кирилов. Екснационалът обиколи няколко отбора в чужбина, където бе на проби, но след като бе отпратен от Украйна и Турция, е на път да се установи на "Овча купел".
======================================
Това поредната клюка на в."Меридиан мач" ли е или има нещо вярно?
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Пон Юли 30, 2007 10:12 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
росенчо е старичък, но за наще стандарти това не пречи. Ясно е, че Лвески, Цска. Локо сф и Литекс яко ще ни дънят, но за мачовете срещу останалите отбори Росен ще ни е супер полезен....дано само не е загубил форма....това, че го отпращат от всякъде обаче точно това означава.
Лично на мен винаги ми е бил симпатичен и много го харесвам като футболист.
Дано да стане!!!
|
Пон Юли 30, 2007 10:39 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Росен Кирилов е много добро попълнение.Така ще имаме двама опитни централни защитника - Данчо Петков и Кирилов и двама млади таланти - Стоян Георгиев и Кавдански.Това плюс стабилен вратар прави нещата в отбрана солидни.Фланговите играци също не се лоши.Но ни трябва голаджия.........
|
Пон Юли 30, 2007 11:01 am |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Аз не съм чак толкова оптимистично настроен за подобен трансфер. Вярно има опит, вярно че е бише голям играч, но вече не е кой знае какво. Може да не послужи само като за самочувствие на младите и да им помага да се развиват.
Като за моментният ни отбор все пак не ми се вижда толкова лош трансфер
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Пон Юли 30, 2007 12:54 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Росен Кирилов е доказан играч, който има и опит, какъвто едва ли някой друг в сегашния отбор на Славия има - той сигурно е играл в повече мачове за националния и евротурнирите, отколкото всички останали заедно. Аз лично ще се радвам, да го привлечем, а ако заедно с Орлинов вкарат по един гол за 2:1 срещу селяците, ще е бонус.
|
Пон Юли 30, 2007 6:54 pm |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
Росен е много добър вариант - за централен защитник младостта и издражливостта не са чак толкова необходими, а опитът ще му помогне доста...
|
Пон Юли 30, 2007 6:59 pm |
|
 |
|