Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Юни 18, 2025 10:13 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5 мнения ] 
 Добре бе... как може!? 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Добре бе... как може!?
Абе... следя от известно време едно нещо, и сега вече не издържах! Погледнете сайтовете на т.н. грандове - На европейско ниво, много новини, много факти, много секции за много неща! Абсолютно европейски изглеждащи сайтове...
После погледнете и нашите... pfcslavia.com и този... е ще ме прощавате, ама има разлика и то не малка. Доста значителна. Неутрален човек ако погледне нашата страница - еми той ще умре от скука :!: И това са само официалните сайтове...
Погледнете ултрас-страниците, правени от обикновени фенове... пак са в пъти по добри от нашата ОФИЦИАЛНА :!: Дори и форумите са им 100 пъти по добри - с по-добра визия, емотиконки, и защити. Редно е да се запитаме, какво имаме ние? Един скучен официален сайт и сайта на НКС който забелязвам че е бил актуален през 2003-та година предимно... Освен форума ни и чат пат-обновяващата се информация, нищо друго като че ли не функционира...
Защо е така? Защо отбор с 8 титли 12 купи и куп други огромни успехи има такова интернет представяне? Пари ли няма, или се пестят? Та, реално ние нямаме ултрас сайт... а според мен това е важно. Дори буферите имат ултрас-сайт на английски и български...
Сега, на мене ми е ясно че хората които четат този форум едва ли могат нещо да променят, но поне могат да изкажат мнение, и евентуално да се предложи някакво решение. Мисля че това което написах до тук е достатъчно, и всеки може да си даде сметка за какво става на въпрос. Не искам да звуча прекалено критично, но това е сегашната действителност. НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ! :evil:

Пет Юли 20, 2007 10:17 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Рядко гледам сайтовете на другите и отдавна не съм го правил, но със сигурност ти споделям мнението. Според мен става въпрос основно до лични умения и възможност като свободно време. Нито едното от двете нямам, но съм готов да подпомогна финансово развитието на модерна такава страница и смятам, че темата си заслужава да бъде обсъдена.

Пет Юли 20, 2007 10:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
itso написа:
смятам, че темата си заслужава да бъде обсъдена.
Явно само аз и ти сме на това мнение. Нищо, нека се регнат още 5000 бота от русия, и току виж някой се замислил.

Пон Юли 30, 2007 5:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Като заприличаме на нормален клуб и имаме успехи за нататък и при нас ще се оправят нещата

The Rise of the poisoned Youth

Пон Юли 30, 2007 9:38 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Дано това време да е скоро... :wink:

Вто Юли 31, 2007 11:52 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 5 мнения ]