Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13210 Местоположение: SOFIA
|
Достойно представяне на "черно море" срещу "Сампдория". Загубиха след автогол мач, който можеха и да спечелят. Видя се, че турнирът "Интертото" не е нито слаб, нито пък непреодолима бариера за отбор като "Славия". WC може само да съжалява, че спря отбора от тази престижна европейска надпревара, в която можеше да постигнем доста и най - малкото да докараме "Самп" в София.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Юли 21, 2007 11:27 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|

The Rise of the poisoned Youth
|
Вто Юли 31, 2007 8:33 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Евробойците за пореден път се доказаха в Европа.Ще прекъсват на Сирков сафарито..........Колко ли дузпи не е дал съдията за говедата?Не съм гледал мача но съм сигурен че гола на Тампере е бил от 5 метра засада плюс фаул срещу Георги Петков и е отбелязан от нередовно картотекиран футболеист.Абе мафия..........Ех Киево Киево гранд европейски защо ти трябваше да отпадаш от СерияА???????
|
Вто Юли 31, 2007 8:50 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Положението е трагично, само това ще кажа...
Вто Юли 31, 2007 8:58 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Няма нищо трагично, напротив, положението е адски комично. Говедата не знам дали го осъзнават напълно, но ако Тампере вкарат щастлив гол в реванша, европоходът на добичетата приключва следващата седмица още в началото на август. Ситуацията на пръв поглед прилича на тази с Публикум преди две години, но защо ли ми се струва, че сега е много по-вероятно да има хепиенд и после Насьо да реве как слабата конкуренция в България ги провалила.
|
Вто Юли 31, 2007 11:13 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Честито на всички говеда с жребия на Шампионската Лига !!! ЕГА РОЗЕНБОРГ им покаже това на което е способен !!! 
Пет Авг 03, 2007 12:43 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13210 Местоположение: SOFIA
|
Жребият е много добър за българските отбори - Омония, Беса и Оцелул са преодолими съперници, пък и нашите имат предимство при домакинствата. Розенборг не е това, което беше, но все пак и те, и ""Левски"" трябва да преодолеят сегашните си съперници, за да играят помежду си.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Авг 03, 2007 1:33 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
service_crew написа: Честито на всички говеда с жребия на Шампионската Лига !!! ЕГА РОЗЕНБОРГ им покаже това на което е способен !!! 
Е тебе пък какво те вълнува с кого ще играе Тампере??????
|
Пет Авг 03, 2007 2:52 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
saract написа: service_crew написа: Честито на всички говеда с жребия на Шампионската Лига !!! ЕГА РОЗЕНБОРГ им покаже това на което е способен !!!  Е тебе пък какво те вълнува с кого ще играе Тампере??????
Всестранно развита личност съм за това ме вълнува !!!
Пет Авг 03, 2007 3:14 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Тампере и Розенборг ще направят доста добро северняшко дерби, в което топката мняма да докосне тревата и двата мача.
За останалите отбори ми се струва, че жребият изобщо не е толкова благоприятен. Селяндурите би трябвало да нямат проблеми с албанците, обаче Омония са кофти отборче и е крайно време на третия опит да успеят да отстранят прасетата. А Оцелул са румънски отбор и каквото и да си говорим, румънското първенство е по-силно от нашето. Буферите ще видят зор, в най-добрия случай.
|
Пет Авг 03, 2007 5:48 pm |
|
 |
|