Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юли 06, 2025 7:36 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 137 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща
 Контролите 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Кфо сме се представили добре бе тия щяха да ни бият 3-4 на нула хаха , десо незнам какво говориш за Армандо като няма вина за головете в тоя мач

The Rise of the poisoned Youth

Чет Авг 02, 2007 9:54 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Надявам се срещу Борац да видиме истинският облик на СЛАВИЯ :P

Чет Авг 02, 2007 10:16 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
za men lichno tozi rezulta ne e reale, smisul takuv qvno e nejelannieto da igraen s cska, koeto ot edna strana me onadejdava che se pazime za istinskia mach s tqh, ot druga moje bi ni e strah, dobra proverka e stanala i e daden shans na tezi malko nepoznati futbolisti!Utre s titulqrite gi otanasame!Samo beli ale!!!

Изображение
www.zone1913.com

Чет Авг 02, 2007 11:01 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
От този мач моя извод е отлични Квадански и Дюлгеров 100% титуляри като се има предвид че за тяхните постове дефакто няма никаква кункоренция.За черногореца висок и здрав играч влиза в единоборства смело и се представи стабилно с изключение на 1-2 грешки срещу доста стабилен противник за съжеление техниката му е на ниво В група.Георгиев и Христов въпреки желанието си най вероятно ще са дълбоки ризерви.За Пепи и Орльо си ги знаем.Другите от стартовият състав начело с Армандо поне за мен нямат място в Славия.

Пет Авг 03, 2007 8:14 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Аполон изобщо не са слаб отбори като се има предвид, че играхме със втория състав се представихме добре, видях един отличен Керчев, Орльо може да се чувства застрашен за титулярното място, от друга страна юношата на Литекс пък счупи кръстовете на няколко гърци. Видя се, че без каквато и да е била подготовка Електричката и Саша са си класи над други футболисти, влязат ли във форма, тежко им на противниците! Воденичаров даде сериозна заявка за титулярно място, въобще въпреки загубата съм много доволен! :)

Пет Авг 03, 2007 11:22 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Очевидно като двойка централни защитника се очертават Йордан Петков - Кавдански.Стоян Георгиев би трябвало да получи статут на първа резерва.А Митко Воденичаров има всички шансове да се наложи като титуляр.Керчев е на път да се превърне във фактор в полузащитата.Въобще нещата не изглеждат никак зле.Дано само Емо Петров се оправи по бързо защото към момента вратарския пост е най проблематичен.

Пет Авг 03, 2007 3:24 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
На трибуните на Българска армия беше Фози, който изгледа мача с Венци, това ме оптимист и мисля, че той ще се завърне на Овча Купел!

Пет Авг 03, 2007 4:33 pm
Профил WWW
Луд за връзване

Мнение 
Определено Керчев е в страхотна форма ако я запази по време на първенството трябва да е несменяем титуляр.
Ако Здравков и Кирилов акостират при нас има реални шансове за зона УЕФА.

Пет Авг 03, 2007 4:54 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
макар общата възраст на Здравеца, Кирилов и Електричката да гони 100 :D аз съм оптимист...а скоро не съм бил...дано да дойдат при нас.
Имаме шанс поне да се опълчим на водещите отбори...а и най-накрая се появи футболист, който директно си каза, че иска да играе поне в УЕФА и то със Славия

Пет Авг 03, 2007 7:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
makaveli написа:
макар общата възраст на Здравеца, Кирилов и Електричката да гони 100 :D аз съм оптимист...а скоро не съм бил...дано да дойдат при нас.
Имаме шанс поне да се опълчим на водещите отбори...а и най-накрая се появи футболист, който директно си каза, че иска да играе поне в УЕФА и то със Славия

Това са доказани играчи независимо от възраста им а специално за Фози и Електричката Славия очевидно е нещо повече от поредната спирка в кариерата.Дано е така - надявам се този сезон да го запомним.Аз лично имам нужда да мечтая за нещо голямо - надявам се да му е дошло времето.

Пет Авг 03, 2007 10:31 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 137 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща