Автор |
Съобщение |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Кфо сме се представили добре бе тия щяха да ни бият 3-4 на нула хаха , десо незнам какво говориш за Армандо като няма вина за головете в тоя мач

The Rise of the poisoned Youth
|
Чет Авг 02, 2007 9:54 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Надявам се срещу Борац да видиме истинският облик на СЛАВИЯ 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Чет Авг 02, 2007 10:16 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
za men lichno tozi rezulta ne e reale, smisul takuv qvno e nejelannieto da igraen s cska, koeto ot edna strana me onadejdava che se pazime za istinskia mach s tqh, ot druga moje bi ni e strah, dobra proverka e stanala i e daden shans na tezi malko nepoznati futbolisti!Utre s titulqrite gi otanasame!Samo beli ale!!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Чет Авг 02, 2007 11:01 pm |
|
 |
desso
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Авг 22, 2005 7:55 am Мнения: 317 Местоположение: София
|
От този мач моя извод е отлични Квадански и Дюлгеров 100% титуляри като се има предвид че за тяхните постове дефакто няма никаква кункоренция.За черногореца висок и здрав играч влиза в единоборства смело и се представи стабилно с изключение на 1-2 грешки срещу доста стабилен противник за съжеление техниката му е на ниво В група.Георгиев и Христов въпреки желанието си най вероятно ще са дълбоки ризерви.За Пепи и Орльо си ги знаем.Другите от стартовият състав начело с Армандо поне за мен нямат място в Славия.
|
Пет Авг 03, 2007 8:14 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Аполон изобщо не са слаб отбори като се има предвид, че играхме със втория състав се представихме добре, видях един отличен Керчев, Орльо може да се чувства застрашен за титулярното място, от друга страна юношата на Литекс пък счупи кръстовете на няколко гърци. Видя се, че без каквато и да е била подготовка Електричката и Саша са си класи над други футболисти, влязат ли във форма, тежко им на противниците! Воденичаров даде сериозна заявка за титулярно място, въобще въпреки загубата съм много доволен! 
Пет Авг 03, 2007 11:22 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Очевидно като двойка централни защитника се очертават Йордан Петков - Кавдански.Стоян Георгиев би трябвало да получи статут на първа резерва.А Митко Воденичаров има всички шансове да се наложи като титуляр.Керчев е на път да се превърне във фактор в полузащитата.Въобще нещата не изглеждат никак зле.Дано само Емо Петров се оправи по бързо защото към момента вратарския пост е най проблематичен.
|
Пет Авг 03, 2007 3:24 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
На трибуните на Българска армия беше Фози, който изгледа мача с Венци, това ме оптимист и мисля, че той ще се завърне на Овча Купел!
Пет Авг 03, 2007 4:33 pm |
|
 |
desso
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Авг 22, 2005 7:55 am Мнения: 317 Местоположение: София
|
Определено Керчев е в страхотна форма ако я запази по време на първенството трябва да е несменяем титуляр.
Ако Здравков и Кирилов акостират при нас има реални шансове за зона УЕФА.
|
Пет Авг 03, 2007 4:54 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
макар общата възраст на Здравеца, Кирилов и Електричката да гони 100  аз съм оптимист...а скоро не съм бил...дано да дойдат при нас.
Имаме шанс поне да се опълчим на водещите отбори... а и най-накрая се появи футболист, който директно си каза, че иска да играе поне в УЕФА и то със Славия
|
Пет Авг 03, 2007 7:01 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
makaveli написа: макар общата възраст на Здравеца, Кирилов и Електричката да гони 100  аз съм оптимист...а скоро не съм бил...дано да дойдат при нас. Имаме шанс поне да се опълчим на водещите отбори... а и най-накрая се появи футболист, който директно си каза, че иска да играе поне в УЕФА и то със Славия
Това са доказани играчи независимо от възраста им а специално за Фози и Електричката Славия очевидно е нещо повече от поредната спирка в кариерата.Дано е така - надявам се този сезон да го запомним.Аз лично имам нужда да мечтая за нещо голямо - надявам се да му е дошло времето.
|
Пет Авг 03, 2007 10:31 pm |
|
 |
|