Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Юли 08, 2025 8:07 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 535 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 54  Следваща
 Трансфери 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
England_Fen написа:
И Кавдански вече фигурира в състава...само Здравко Лазаров го няма.

Но пък е пълно с всевъзможни грешки.Воденичаров отбеляза два гола на отборчето на Дражев е са го дали че има 3 мача/0 гола.Ради Рангелов мисля че има доста повече от 28 мача и 1 гол за Славия в А група.

Пет Авг 03, 2007 6:23 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение rezil
Abe taia uj oficjalna stranica na pfcslavia e palen ta6ak

Пет Авг 03, 2007 6:25 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
лично аз от доста време не помня някой играя на Славия да е заявявал такива цели...дори и да са идвали по-стойностни имена в отбора ни винаги са мипкували и са повтаряли думите на Венци, че искат да играем красив футбол пък резултатите сами щели да дойдат...дрън дръм
най-накрая дойде истински мъж в отбора....радвам се. че Здравко отново е при нас. Пожелавам му успех, той го заслужава!!!

Пет Авг 03, 2007 6:58 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Здравко Лазаров: За Славия бих играл и без пари

Здравко Лазаров се завърна в Славия след дълъг престой в Турция. Той разкри пред "7 дни спорт" какви са мотивите му за завръщането на Овча купел.

- Здравко, със сигурност ли оставате в Славия през новия сезон?
- Да, завръщам се със сигурност. Засега се разбрах за 1 година, но това не е важно. С г-н Стефанов се познаваме добре и няма значение дали подписвам за една или пет. Ако има добра оферта към мен, той ще ме пусне.
- Имаше ли интерес към вас от други клубове?
- Имах някои оферти, но отказах. Финансовите условия не ме задоволиха. Искаше ми се да играя в Истанбул, но не се получи. Затова се завърнах в България. Както се казва, може и без пари да играя за Славия, но поне ще съм си у дома.
- Доволен ли сте от престоя си в Ердчиеспор?
- Договорът ми с турския клуб беше много добър. Първия сезон не се получи играта и се представихме слабо. Втората година обаче бяхме невероятни - взехме над тридесет точки, участвахме във финал за купата на страната. Вкарах десет гола за клуба. Но наистина, когато изпаднеш, не е много приятно.
- С какви амбиции се завръщате на Овча купел?
- Искам да помогна на тима и на младите момчета в него. Целта ще е да се класираме колкото се може по-нагоре.
- Как ви се струва колективът в отбора?
- Супер е. Очарован съм от обстановката в Славия. С по-старите играчи се познаваме добре, и с новите вече се запознах. Млади, усмихнати момчета са.
- Защо допуснахте загуба от гръцкия Аполон за "Плейстейшън"?
- В мача взеха участие по-младите футболисти. Първото полувреме стояхме добре. След това нелепа грешка в защитата позволи на гърците да открият. Но това е само един приятелски мач и не е толкова важна победата. Важно е другата седмица да стартираме първенството успешно срещу Берое.
- Доста ваши бивши съотборници преминаха в Бундеслигата. Ще се справят ли с конкуренцията според вас?
- Стискам палци да се справят. Всичките са много добри и опитни футболисти. Чавдар вече се е доказал в Германия, Благо и Караславов имат качествата да се наложат. Същото важи и за Тошко Колев.
- Как ще коментирате назначаването на Димитър Пенев за национален селекционер?
- Щом от БФС са го назначили, значи е най-правилният избор. Пенев е доказан треньор. Не случайно беше избран за треньор на 20-и век. Всичките таланти, които са излезли до момента, той ги е открил. Каквото и да кажа за него, ще бъде малко.
- Очаквате ли да ви повика отново в тима?
- Ако играя добре и заслужа повиквателна, ще се радвам да помогна с каквото мога на националния.
- Загуби ли България шансове за Евро 2008?
- Няма нищо такова. Даже са ни много добри шансовете. След един добър мач в Холандия имаме всички предпоставки да се класираме. Наистина, ако не беше грешката с Албания, щеше да е още по-добре. Но и сега всичко е в наши ръце и вярвам, че ще играем на европейското

Съб Авг 04, 2007 8:42 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Росен Кирилов идва на Лаута
Сензационен трансфер може да направи Локомотив (Пд). Съществува вероятност тимът да привлече бившия национал Росен Кирилов. Защитникът е свободен агент, неговият договор с Литекс изтече и той напусна Ловеч.
След смяната на собствеността в клуба финансовата криза приключи и черно-белите се заеха със селекцията, която е тотално закъсняла. Седмица преди началото на шампионата поради липсата на качествени свободни футболисти спортно-техническият щаб на Локо (Пд) се принуди да се обърне към чуждестранния пазар. В неделя се очаква на Лаута да пристигне португалски нападател. Той ще бъде на проби за няколко дни. Днес Локо ще изиграе поредната си контрола срещу Свиленград. Мачът ще е на стадион "Локомотив" от 10,30 ч.

:(

Съб Авг 04, 2007 1:17 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Нищо чудно - новия собственик на доковците е доста богат и е в състояние да предложи добри условия на Кирилов.Нормално е към края на кариерата си да гледа преди всичко финансовата страна на нещата.ВС определно не е известен с тлъстите заплати които дава.Дано Фози се навие да подпише договор с нас.

Съб Авг 04, 2007 1:45 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
За Ради мисля, че 4-5 гола, аз се сещам за този срещу Литекс за 2:2, беше уникален гол! :)

Съб Авг 04, 2007 1:52 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Ако не се лъжа Ради Рангелов играе сравнително редовно още от есента на 2004 г. и невъзможно даи ма само 28 мача.

Съб Авг 04, 2007 2:24 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Честито ново попълнение - Йордан Господинов ще направи днес дебют за Славия срещу Борац Чачак.

Съб Авг 04, 2007 5:05 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Славия взе Йордан Господинов

Вратарят дебютира още днес за "белите" срещу Борац (Чачак)

В Славия извършиха поредния трансфер за това лято, след като в тима премина Йордан Господинов, научи Топспорт.бг.

Бившият вратар на Литекс идва на "Овча купел", като свободен агент, след като преди дни успя да разтрогне договора си с ловчанлии на Арбитража.

Опитният страж бе спряган за Пелистер (Македония), но в крайна сметка предпочете да заиграе в тима от столицата.

Треньорът на "белите" Стевица Кузмановски възнамерява още днес да даде шанс за изява на Господинов в срещата с Борац (Чачак), в която ще бъде определено кой отбор ще заеме третото място в турнира "Плейстейшън".

В Славия решиха да привлекат спешно Господинов, тъй като титулярят Емил Петров от дълго време е измъчван от контузии и най-вероятно няма да бъде готов за старта на шампионата. Треньорът Стевица Кузмановски може да избира още измежду Армен Амбарцумян и Димитър Симеонов, който през миналия сезон бе преотстъпен в Миньор (Пк).

--------------------------
От Пламен Славов, Топспорт.бг
http://topsport.ibox.bg/news/id_1182611666

Съб Авг 04, 2007 5:21 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 535 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 54  Следваща