Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юли 07, 2025 8:23 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 137 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Следваща
 Контролите 
Автор Съобщение
Луд за връзване

Мнение 
Мен ми се струва че 15 щяха да земат.

Съб Авг 04, 2007 7:08 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
:roll: Не ми беше тва мисълта. :D Няма значение!

Съб Авг 04, 2007 7:10 pm
Профил WWW
Луд за връзване

Мнение 
mittag написа:
:roll: Не ми беше тва мисълта. :D Няма значение!

Идеята ми е бии за да те уважават , като провинциален отбор гостува на "Левски" и ЦСКА излизат с гол от съблекалнята а на нас ни ни се хвърлят като за последно.

Съб Авг 04, 2007 7:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Казах ли ви, че БЯЛАТА ЛАВИНА ИДЕ!!! Страхотен отбор ще сме тоя сезон! Много се накефих на играта. Особено на Ортега - навсякъде е и прави чудеса! Изобщо играещите първото полувреме се представиха повече от отлично. Единствено Георгиевски ме издразни с някои типични за него грешки - лично за мен той не е за титуляр.

Тези от вас, които се уплашиха от дъжда (какъвто въобще нямаше след 17,30) и не дойдоха на стадиона, могат само да съжеляват. Но няма страшно - скоро почва първенството и ще си наваксате...

Можеше да ги бием тия сърби поне с 4 гола. Но като влезе Здравко Лазаров второто полувреме - всички търсеха само него и играта ни изпростя. Пък и Здравко изпусна 2 чисти положения. Но не можем да му се сърдим - той тепърва ще навлиза във форма.

Единствено Орлинчо остана нещастен след мача. Не стига, че го пуснаха в игра 10-на минути преди края, ами топката въобще не се приближи до него. Докосна я един единствен път и това бе всичко. Направо се късаше от яд.

Дебют направи на вратата през второто полувреме и Данчо Господинов. Отрази някои добри удари, показа класа, но все пак допусна 2 гола... Май и той ще трябва да влиза във форма тепърва.

Този отбор може да постигне много и ДАНО!!!

ПАЙСЕ, ЛАВИНАТА ТРЪГВА!!!

Съб Авг 04, 2007 7:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Spiro написа:
Казах ли ви, че БЯЛАТА ЛАВИНА ИДЕ!!! Страхотен отбор ще сме тоя сезон! Много се накефих на играта. Особено на Ортега - навсякъде е и прави чудеса! Изобщо играещите първото полувреме се представиха повече от отлично. Единствено Георгиевски ме издразни с някои типични за него грешки - лично за мен той не е за титуляр.

Тези от вас, които се уплашиха от дъжда (какъвто въобще нямаше след 17,30) и не дойдоха на стадиона, могат само да съжеляват. Но няма страшно - скоро почва първенството и ще си наваксате...

Можеше да ги бием тия сърби поне с 4 гола. Но като влезе Здравко Лазаров второто полувреме - всички търсеха само него и играта ни изпростя. Пък и Здравко изпусна 2 чисти положения. Но не можем да му се сърдим - той тепърва ще навлиза във форма.

Единствено Орлинчо остана нещастен след мача. Не стига, че го пуснаха в игра 10-на минути преди края, ами топката въобще не се приближи до него. Докосна я един единствен път и това бе всичко. Направо се късаше от яд.

Дебют направи на вратата през второто полувреме и Данчо Господинов. Отрази някои добри удари, показа класа, но все пак допусна 2 гола... Май и той ще трябва да влиза във форма тепърва.

Този отбор може да постигне много и ДАНО!!!

ПАЙСЕ, ЛАВИНАТА ТРЪГВА!!!

В защита с кои играчи ще играем и как сме в тази зона?

Съб Авг 04, 2007 8:45 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Днес започнаха Дяков, Данчо Петков, Б.Павлов и Мечечиев. И се справяха отлично, докато Мечката не беше сменен с Кюмюрджиев. Тогава и от неговата зона паднаха двата гола на сърбите.

Съб Авг 04, 2007 9:44 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
Най-логично изглежда

Е.Петров

Дяков-Квадански-Петков-Мечечиев

Дюлгеров

Керчев-Симонович-Илиев

Ортега-Лазаров

Нед Авг 05, 2007 7:57 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
www.pfcslavia.com 04-08-2007 написа:
Следваща седмица Славия ще играе една контрола - във вторник на своя стадион с Локомотив Мездра, а другата неделя - 12 август, ще приеме Берое в първия кръг на новия шампионат в "А" група.

Някой да знае час?

Нед Авг 05, 2007 9:36 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Има и друга информация:

www.slaviasofia.com написа:
Футбол: "Славия" ще изиграе още една контрола преди началото на сезона

"Белите" ще играят с третодивизионния "Балкан" (Ботевград) във вторник, 7 август, от 18:00 часа на помощното игрище на стадион "Славия". Проверката ще е последна преди мача от първия кръг срещу "Берое", който е на 12 август в неделя.

Нед Авг 05, 2007 10:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Абе явно от 18ч има някъв мач(нещо като представяне се надявам да има). На място ще се разбере съперника.. :lol:

Нед Авг 05, 2007 10:33 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 137 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Следваща