Автор |
Съобщение |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3887 Местоположение: Sofia
|
Очаквах много по-добро представяне на отбора днес. Поне в сравнение с първото полувреме на мача срещу сръбския Борац, днес започнахме много вяло.
Изборът на титуляри от Стевица беше нещо сбъркан. Защо трябваше да пуска изостаналия с тренировките Саша Симонович, та да съсипе играта на целия отбор. Саша беше много зле, а голът който вкара беше смешна случайност. Георгиевски също е любимец на треньора (нали са сънародници), а според мен е за дълбока резерва. А като пусна в игра и морското недоразумение Христов, съвсем ми падна в очите. Сигурен съм, че ако беше почнал с Дюлгеров и Ради Рангелов (който незнайно защо днес не беше и в резервите), бялата лавина щеше да заработи. Орлинов също трябваше да го вкара по-рано за да усили атаката.
Но да не бъдем максималисти от първия мач, а да честитим победата на отбора! И да се надяваме, че по-нататък треньорът ще налучка все пак точните хора.
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Нед Авг 12, 2007 10:59 pm |
|
 |
desso
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Авг 22, 2005 7:55 am Мнения: 317 Местоположение: София
|
Добър 1ви мач за Славия като цяло. Дяков започна притеснено но след почивката започна по уверено , Боби бе на обичайното си ниво което за съжаление не е достатачно ,Елтон Орега и Орлинов през 2та част бяха добри , в средата на терена имаме проблеми и след влизането на Дюлгеров и Христов си мисля че беше по добре, според мен Квадански има място в стартовата 11ка.
На стадиона имаше най-малко 1000 човека , дано момчетата бият и да се събираме все повече!!!
|
Пон Авг 13, 2007 7:32 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
Ортега много играе много ме накефи и македонеца много пипа топка победа бе заслужена
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пон Авг 13, 2007 10:35 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Добра победа, но за да направим нещо повече трябва да играем над възможностите си... винаги стартираме с добра победа, сега номерът е да направим серия подобна на този от чиналата година, тогава ще имаме самочувствие... 
Пон Авг 13, 2007 11:28 am |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Браво за победата, поне са се преборили момчетата да не се омарицят още първия мач като домакини
Този път дано Локото да ги треснеме в Плавдив, не като миналата година пак точно в началото на сезона им направихме 0:0 и започна кофти серията
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Пон Авг 13, 2007 1:06 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Стевица Кузмановски: Победата над Берое бе заслужена
Наставникът на Славия Стевица Кузмановски бе гост в традиционното "Актуално студио дерби" и сподели, че успехът срещу Берое във вчерашната среща е бил закономерен.
“Заслужена победа и труден мач за Славия. Берое излязоха да играят дефанзивно и се опитваха да вкарат гол на контраатака. През първото полувреме ни затрудни гъстотата в тяхната отбрана”, каза Кузмановски.
Относно селекцията в Славия, специалистът заяви: “Наистина в Славия пристигнаха много нови играчи и нов треньор. Главната цел пред отбора е просто да играе добър и атрактивен футбол. Както новите играчи, така и младите в отбора, трябва да се стремят към тази цел.", завърши специалистът
|
Пон Авг 13, 2007 1:41 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Щееее продължааааавам да вияяяяяяя!!!
Момчета не спорете за публиката. Колкото толкова, важното е, че и нея я има! Все пак да отбележа, че капацитета на втория етаж е 2000!!! Сами си правете сметката колко беше пълен.
Иначе радостното за мача е, че неграта показват хъс и характер, но са много зле, без да си кривя душата, Елтон горкия не може да спре топката, Ортега и той газ, спира пред наказателното и почват едни приятни за окото пируети!  Някой спомена за нападателя на Берое с жълтите бутонки-ето така се атакува, влиза по права линия и въобще не се замисля много много, не го интересува подкрепят ли го не го ли, цепи мрака и тва е.
За Господинив да не говорим...още си спомням едно негово изказване, когато той играеше в Нафтата и имаше още "Висша лига"  , та тогава каза, че Славия много били слаби и всеки щял да ги бие. Много ми е интересно какво би казал за отбора, в който играе в момента.
Най-интересното за мен е, че от толкова години на стадиона, при средна посещаемост 1000 души, нито веднъж не видях едни и същи хора... 
_________________ 100
|
Пон Авг 13, 2007 2:54 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Общо взето играхме слабо и леко безидейно. Доволен съм от Елтон и Ортега и смятам че да доста класни, особено за нашите стандарти. Леко отчаяние ме обзе след като след 45 минути игра резултата беше 0:0... но след първия гол малко се обнадеждих, а и вкарахме и втори...
Все пак съм доволен от победата. Нека побеждаваме с такава игра, там да е проблема. Важни са 3-те точки.
Пон Авг 13, 2007 4:38 pm |
|
 |
desso
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Авг 22, 2005 7:55 am Мнения: 317 Местоположение: София
|
|
Вто Авг 14, 2007 7:52 am |
|
 |
saract